Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka śpi już nie wiem ile ale długo, pewnie ponad 2 godziny:-) jak się nie śpi w nocy to kiedyś trzeba...
Feeva, chętnie bym wymieniła drzemki dzienne na noc bez pobudki, nawet z dwoma karmieniami, ale bez tego całego gadania, śmiania się a w końcu buczenia. U nas dłuższe drzemki to wypadki przy pracy, głównie 40 minut. -
A jaki makaron dajecie? W sensie czy gotujecie oddzielnie czy "swój", solicie wodę? Bo ja już kilka razy w ostatniej chwili zrezygnowałam z podania, zwłaszcza że ja jeszcze pełnoziarnisty jem...
Dziś zupy mamy te same tylko Bożenka bez przypraw. Ale czosnek jest -
Patk, robilam osobno, ale na naszym rosole tylko bez przypraw, zblendowalam jeszcze do niej pol ziemniaka, kawaleczek pora i marchewki zeby nie była za kwasna :p
W przyszłym tygodniu planuje zrobic spaghetti z przepisu alaantkowe zebysmy mogli wszyscy zjesc :p Tylko Kamil zblendowane bo inaczej sobie nie poradzi z jedzeniem xd
Czosnek Kamil juz mial w sosie, ktory mu tez smakowal xdWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 13:33
-
nick nieaktualnyJakie piękne małe damy
Patk, ale że zasnęła sama z pilotem?
W rossku promocja na mleka, drugie opakowanie 50% taniej,oferują się że odbiór w ciągu godziny, zamówiłam po g.11 i czekam na sms, za godzinę jadę oglądać krzesełka, ciekawe czy w ogóle do tego czasu zrealizują zamówienie.
Właśnie makaron,jaki można podać, bo chce zrobić pomidorową na gołębiu? -
kattalinna wrote:A jaki makaron dajecie? W sensie czy gotujecie oddzielnie czy "swój", solicie wodę? Bo ja już kilka razy w ostatniej chwili zrezygnowałam z podania, zwłaszcza że ja jeszcze pełnoziarnisty jem...
Dziś zupy mamy te same tylko Bożenka bez przypraw. Ale czosnek jest
Najzwyklejszy makaron bezjajeczny np. świderki i wrzucam do jej zupki bezpośrednio, gotuje się z warzywami. Nie solę.kattalinna lubi tę wiadomość
Matylda
-
Kattalinna w takim wypadku podejrzewam, ze kot by zimowal na dworze. Mój Mąż nie cierpi, ja też nie przepadam więc jakbyśmy mieli jakoś przypadkiem to długo by już u nas nie posiedział
Katy pokazuj
Żeby dawać kaszke dziecku z butli trzeba mieć ten smoczek trojprzeplywowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 17:09
-
Feeva wrote:Kattalinna w takim wypadku podejrzewam, ze kot by zimowal na dworze. Mój Mąż nie cierpi, ja też nie przepadam więc jakbyśmy mieli jakoś przypadkiem to długo by już u nas nie posiedział
Katy pokazuj
Żeby dawać kaszke dziecku z butli trzeba mieć ten smoczek trojprzeplywowy?
Raczej smoczek do kaszki, ale niech mnie ktoś poprawi, bo ja nie daję kaszy z butli.Matylda
-
Nie wiem co mu odwaliło. Młoda siedziała w łóżeczku z zębami na przewijaku i trzymała się go. Kot leżał sobie spokojnie i patrzył. Możliwe, że uznał tę małą łapkę za zwierzynę łowną. Niestety, takie akcje będą jeszcze często, zwłaszcza gdy Bożenka będzie w stanie podążać za kiciusiem. Przynajmniej wtedy mu odda z nawiązką
oddać nie oddam bo to członek rodziny, starszy brat też mógłby to zrobić. Mój kuzyn młodszą siostrę pogrzebaczem potraktował... Muszę bardziej uważać na nich.
Katy pokaż zdjęcia.
Czy wszyscy poza nami mają sesje zdjęciowe??
A, dziś na podwieczorek kisielek truskawkowo- jabłkowy. Była dokładka -
Witam sie.
My nie bylismy na sesji. 20 Olcia konczy 7 miesiecy wiec moze wtedy cos pstrykne.
Nasza cos ostatno poplakuje w nocy, wstaje do niej z 5 razy. Mleka w dzien nie chce pic, juz nie wiem co robic. Kaszke je ale z lyzeczki. Jak wczesniej owoce jadla to teraz nie wezmie do buzi. Zacisnie zabki i koniec. Jedynie zupke je z checia. Ja juz sie stresuje ze taki niejadek sie z niej robi.
Mam pytanie, czy Wasze dzieci tez ciagna sie i drapia uszka? Bo Ola o ostatnim czasie ciagle to robi. Jak dotykam uszko, za uszkiem nic nie placze, wydzieliny tez nie ma, moze to byc od zabkow? Bo zaczynam juz panikowac powoli...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024