Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Patk, trzeba obkupić się chusteczek, lubię te rosmanowskie.
Kamcia, jakie cudne fotki, patrząc na Was dotarło do mnie, że zaraz święta. Pamiętam jak rok temu pisałyśmy co która będzie jadła na wigilii.
Czas zdecydowanie za szybko leci.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia, super stylówa
chyba mieliście masę radochy
Katy, zazwyczaj chyba po 2 tygodnie są te promocje.
U nas znowu zabawa zamiast spania... Dziecko marudzilo, zasypiało a co do czego to jej przeszło. Od godziny na macie, w końcu zaczęła się pokładać. Pewnie by spała normalnie gdyby akurat usypianie nie zbiegło się z rozpoczęciem imprezy na górze...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
oj
była radocha
wrecz Patryk nie zaliczył trzeciej drzemki tak sie nakręcił
w zeszłym roku na święta dopiero informowaliśmy o ciązyrodzinka dostała bombeczki=buciczki z imieniem Patryczka
plus oczywiście zdjęcie-Piotruś w koszulce "będę starszym bratem"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 20:15
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba2f9d12d5e1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d6df25db25.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce6a777049b1.jpg
A to nasz Skarbek, dawno jej nie widzieliściePatk, Wowka, Kwiatkowa24, kamciaelcia, MajowaMamusia, Katy, D_basiula, Fatalita, Sela, pawojoszka, Feeva, Berbecia, kattalinna, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Kamcia i większe i mniejsze chłopaki cudnie
też mnie urzekł Patryk-renifer i romantiko Kamcia i Pan Kamciowy
Ja nie chcę pamiętać zeszłych świat. Akurat w Mikołajki wyszłam ze szpitala. Od końca listopada leżałam jak kłoda, żarłam i płakałamdobra, wymazuje to z pamięci, warto było
I to warto było dalej hasa. Aktualnie chce się przeczołgać przez ojca i dostać się do pilotów. Jakby nie wiedział że można użyć zębówkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Tanda, dysk ssd to jedyne pewne kryterium
jakiej marki kupiłaś?
Lenovo. Mój staruszek też tej marki, wieeeele przeżył i w zasadzie nadal działa tylko już coraz wolniej, bo ma jakieś hmm 10 lat? Jakoś mam zaufanie do tej firmy. Jeszcze Della brałam pod uwagę, mąż ma służbowego Della, bardzo dobry i wytrzymały laptop.kattalinna lubi tę wiadomość
Matylda
-
Ale cudne zdjecia :-*
Wiecie co u nas chyba idą dolne jedynki, bo pojawiły się takie kreseczki na dziąsełku.
Aaaa i dzisiaj Leo zaczął podnosić dupke, w sensie dźwigał prawą nóżke, jakby chciał się posunąć do przodu, ale jednak ciężka dupencja wygrała hehe także może za jakiś miesiąc uda się przesunąć do przodu
Powiedzcie co kupujecie rodzicom pod choinke?? Kurcze w tym roku nie mam pomysłu, a tu pomału trzeba coś kupować.kamciaelcia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Kamcia, super foty
Ja się nie mogę zebrać. Na Mikołaja miała być sesja, ale młoda ząbkuje i jest tak marudna, że nie pamiętam jak się nazywam. Może jak choinka już będzie a zęby wyjdą
Mama32, piękna modelka i jaka stylówkakamciaelcia, Mama32 lubią tę wiadomość
Matylda
-
Tanda
Ucząc się na błędach(tzn znając siebie) musimy wcześniej zabrac się za zdjęcia bo jeszcze przed nami wywolanie oraz wyslanie a do świat 13dni TYLKO
Ale to co najtrudniejsze się udało
Choc jak pisałam-Piotrek ma etap"na chwilę nie zatrzymam się" zwłaszcza do zdjecia
Gdzie te czasy że domagal się zdjęć??
Więc najwięcej skorzystalam na Patryczkucudnie współpracował