Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia cudna rodzinka :*
Mama32 córcia śliczna
Mania chyba będzie do roku szczerbata bo ani widu ani słychu zębów
My prezenty w tym roku robimy tylko dzieciom ze względu na to, że robimy wspólna wigilię z teściami i jakby każdy każdemu miał coś kupic to byśmy zbankrutowali
Też czatuje na tą promke bo parę rzeczy mi się pokonczylo
Ale wiecie, że musza być 4 produkty różne
Dzieć poszedł spać o 19:15
Mama w końcu mogła powylegiwac się z wannie i ogolic tu i tamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 21:26
kamciaelcia, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Kamcia ja tam braku współpracy wogole nie widziałam super zdjęcia rosną chłopaki niedługo będą razem piłkę kopać.
Mama32 fajna gwiazda . Same modelki nam rosną.
Moje dzieci są kochane . Dziś przy kolacji ,Szymon (5lat)dobrał się do mojej herbaty i siorpie przez słomkę
więc go pytam: Szymon nie wiesz co się stało z moją herbatą?
Na co on (na chwilę przerywając siorpanie)-Nie. A co zginała ci? To musi być magia.
No i weź się tu na takiego złość, no nie da się.kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, Mama32, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Kamciaelcia mój Kacpi mi taką samą piżamke.
Śliczne wszystkie szkraby.
U mnie od wczoraj w ruch poszedł paracetamol, tak sie dziera że żałuje że nie poprosiłam mikolaja o zatyczki do uszu. Dają jej popalic te 4 zęby mam nadzieje że szybko wyjdą bo oszaleje, momentami chce mi sie razem z nią płakać.
-
Vanessa pozuje cudnie
przez kamizelkę i kokardę w pierwszej chwili myślałam, że to Baśka
wszystko przez to, że obie piękne
Tanda, dzięki. Właśnie zastanawiamy się nad Lenovo, Twoja opinia jest przydatna
U nas impreza w najlepszeBożenka poszła spać o 20:30 i już zdążyła się zbudzić... Najgorsze, że nie ma sposobu na nich, policja też nie zdziała nic bo ich nie wpuszczają
Mama32 lubi tę wiadomość
-
Ja nie ogarniam ostatnio życia i nie nadążam tu za Wami
wszystkim co mieli miesięcznice wszystkiego dobrego. Widziałam same piękne panienki i pięknych kawalerów
Ja teraz miałam zjazd przez weekend, dziś zaliczenie ale jakoś poszło
Adaś za to w końcu coś zaczyna więcej gadać. Dziś było banana i jakieś inne niezrozumiałe wyrazy ;p ja mam laptopa Lenovo i też bym poleciła ta firmę. Mój co prawda już stary i bateria słabo trzyma ale ogólnie jak na staruszka sprawuje się ok
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry?
Śpicie? I tak Wam nie wierzęMy na polu bitwy od półtorej godziny. A Skrzat ma trzeci zestaw ubraniowy. Fashionista. Zasiurdany i przekupany fashionista.
Ale mama dała kawałek rzemyka z kółkiem i ma już 20 minut picia kolejnej kawy. Dałam już wczoraj, to rzemyk też spał na drzemkęSela lubi tę wiadomość
-
Bry.
Kattalinna co za czorty robią imprę w niedziele?
Mania poszła spać 19:15 (ostatni raz poszła tak wcześnie...), pobudka z rykiem 21:45, jedzenie, potem 1:30+ryk, jedzenie, 4:30, jedzenie i ostateczna pobudka 6:30
Przywitała dzień mega kupą. Teraz trwa aktualnie 1 drzemka, zjadłam śniadanie i piję mocną kawę, bo ledwo na oczy patrzę.
Ta pogoda jeszcze przygnębiająca... Wichura, popaduje. Znowu nie wyjdziemy?! -
A ja sie wyspalam, sen od 18:30 do 7 z jedna pobudka, normalnie az nie wierze
U nas tez pogoda do dupyyyy. Jak mam wyjsc?
Feeva, teraz Mania nadrabia nocne jedzenie, jak koledzy i kolezanki ograniczyliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 08:48
D_basiula lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za komplementy.
To prawda, rzęsy ma do nieba, wszyscy zwracają na nie uwagę
A ja odwołałam kurs na przelduzanie rzęs.
No cóż chciałam zrobić coś dla siebie ale córka mnie jeszcze na codzien potrzebuje. Nie zostawię jej na 8-10h bo myślami bede w domu zamiast skupiać się na szkoleniu.
Będę musiała to przesunąć w czasie, ehWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 08:48
-
J.S wrote:A ja sie wyspalam, sen od 18:30 do 7 z jedna pobudka, normalnie az nie wierze
U nas tez pogoda do dupyyyy. Jak mam wyjsc?
Feeva, teraz Mania nadrabia nocne jedzenie, jak koledzy i kolezanki ograniczyli
Feeva, dla mnie nie różnicy czy to niedziela, czy inny dzień tygodnia. Dziecko kładę spać codziennie. A tak w ogóle to siedzą ciągle. Muzykę wyłączyli jakoś w nocy ale gadanie jest. -
Kattalinna współczuję. Nienawidzę takich sąsiadów, fakt, mają prawo ale od 22 obowiązuje cisza nocna i nie każdy chce wysluchiwac co się u nich dzieje.
Ale niestety niektórzy ludzie są samsonami i nie liczą się z innymi.
Nienawidzę mieszkac w bloku, u moich sąsiadów na dole codziennie awantury.
Mam nadzieję, że już niedługo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 10:22
-
Doberek jak mawiał Joey z Przyjaciół.
Wowka u nas zamiast rzemyka jest pilot. Zasnęła na łóżku jak nigdy, podczas gdy ja sprzatalam szuflady. Ale Z pilotem w ręku i nie mam sumienia zabrać. Tak uroczo miętosi te przyciski.
W ogóle nie wiem czy pakować ten cały majdan czy zostawać u rodziców. W piątek przed świętami i tak byśmy wracali. Już mi się chce do domu ale jak pomyślę o tym pakowaniu i rozpakowaniu... to mi się odechciewa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 11:31
Wowka, Sela, kamciaelcia, Nynka, Katy, kattalinna, Cola87, MajowaMamusia, Berbecia, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Patk, no to nie oglądacie nic, jak Baśka śpi
kocham te grubiutkie niemowlęce palutki
Rekinu złapał dwurodzinną drzemkę. Tak ładnie głęboko spał, że postanowiłam się położyć i zamknąć oczy. Jesteście matkami-wiecie co się stało dokładnie w momencie zamknięcia powiek
Na szczęście rzemyk na razie wystarcza. I misio, który został przywitany słodkim "chuuu-juu"Nynka, Katy, Patk, Feeva, kattalinna, Sela, Fatalita, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co Wy robicie, że Wasze dzieci w dzień tak długo śpią... U nas 1h to max, jak więcej to święto. Zazwyczaj 30min... A potem jeczy że śpiąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 12:22