Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
D_basiula wrote:Mam pytanie, czy Wasze dzieci tez ciagna sie i drapia uszka? Bo Ola o ostatnim czasie ciagle to robi. Jak dotykam uszko, za uszkiem nic nie placze, wydzieliny tez nie ma, moze to byc od zabkow? Bo zaczynam juz panikowac powoli...
Może to być objaw ząbkowania. Ale jeśli z ząbkami nic nie będzie się działo to obserwuj, bo może też jakaś infekcja ucha się kluje.
Feeva, coś takiego:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 18:07
Matylda
-
Zaczęłam pisać rano i miałam wrażenie, że nigdy nie skończę. To jest naprawdę ciężki dzień.
Wowka, podziwiam że przygotowujesz święta na tyle osób. I że na co dzień masz porządek domu. Za to drugie chyba nawet bardziej
Pomysł chrzcin w Święta bardzo mi się podoba, sama bym tak zrobiła gdy nie problemy z chrzestną.
Ewciaa, miło Cię widzieć. Cieszę się, że u Was wszystko w porządku, Wojtuś ładnie się rozwija i dobrze sypia.
Tyle pięknych zdjęć i filmików widziałam! Wikusia ślicznotka, ma taką radość w oczkach; ośmiomiesięczny Kamilek rozkoszny, słodki Michaś w świątecznym stroju, Vanessa elegancka mała dama, Basia z pilotem przesłodka, cudowna Mania, piękne rodzinne zdjęcia Kamci. No i Bożenka, urocza smakoszka ananasa
Majowa, śliczna kruszynka, już zapomniałam jak to było
Czytam o tych waszych nocach i zazdroszczę. U nas 4 pobudki, ale to do przełknięcia, gorzej że po przebudzeniu Zosia potrafi nie spać dwie godziny. Leżenie obok mnie w łóżku jej nie satysfakcjonuje, domaga się uwagi, krzyczy. Odsypianie nocy w ciągu dnia też się u nas dzisiaj nie sprawdziło – usypianie było udręką, teraz Zosia po wielkich bojach przy zasypianiu ma drugą drzemkę. Nie wiem co się dzieje.
Feeva, to smoczek do kaszki z Lovi:
https://www.aptekagemini.pl/lovi-smoczek-do-butelek-silikonowy-do-kaszki-od-6-miesiaca-2-sztuki.html
Wowka podała ostatnio proporcje kaszki do butelki, smoczek się sprawdził
Zosia jeszcze musi się przekonać do spożywania kaszki w taki sposób, woli łyżeczkę, ale na noc jej tak nie nakarmięWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 18:14
Feeva, kattalinna, Fatalita, Katy, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeeva ja daje kaszę przez smoczek 3- przepływowy aventa na II kresce, czasami przez smoczek do kaszy lovi, ale przy nim ulewa jej się przy jedzeniu.
Byłam oglądać krzesełka, jestem zawiedziona, nie było żadnego które mnie interesuje, a nic innego mi się nie spodobało.
Znowu szukam łóżeczka turystycznego, dalej nie kupiłam,a w styczniu szykuje nam się wyjazd więc muszę w końcu kupić.
Jakieś sprawdzone firmy/ modele, polecacie coś?
Katalina biedna Bożena, między innymi dlatego nie wyobrażam sobie kota/ psa przy niemowlaku.
Ostatnio jak byliśmy u cioci, ona na psa to szok był, na mate wchodził, zabawki chciał gryźć. Mam obsesję na punkcie higieny rzeczy dziecka, żadne obce ręce, zwierzę nie ma prawa dotknąć rzeczy Zuzi, zaraz biorę do mycia. -
MajowaMamusia wrote:Znowu szukam łóżeczka turystycznego, dalej nie kupiłam,a w styczniu szykuje nam się wyjazd więc muszę w końcu kupić.
Jakieś sprawdzone firmy/ modele, polecacie coś?
Mam takie, bardzo ładne i naprawde dobrej jakosci. Polecam.
http://www.millymally.pl/pl/oferta/x/p/19/mirage-deluxe/gray.html
Moj sie non stop bawi uszami takze mysle ze to wlasnie odkrywanie swojego ciala.
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Zdjecia wrzuce jak juz je dostaniemy calkiem bo na razie tylko do wybrania :p
Moge Wam pokazac moje ulubione xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0c2083585ad.pngBerbecia, J.S, kattalinna, jangwa_maua, kamciaelcia, Patk, D_basiula, Cola87, Nynka, Mała Matylda, Fatalita, Kwiatkowa24, Wowka, pawojoszka, Mycha666, Ewciaa83, Feeva, MajowaMamusia, Sela lubią tę wiadomość
-
Katy, super, czekamy az juz przyjda wszystkie, wtedy wrzucaj
Uwielbiam ogladac takie swiateczne klimaty, zanim ja sie obudzilam na sesje to juz miejsc nie bylo, a szkoda, za rok sie uda na pewno.
Dobrze ze chociaz na chrzest mielismy sesje.
Wiecie ze ja juz na roczek musialam sie zapisac na tort u takiej jednej top babeczki, ktora je robi i sa naprawde wystrzaloweDobrze ze napisalam, bo znowu bylo by za pozno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny