Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
W koszyku mam nadal ten kubek (kiedyś wam pisalam) ale cena mnie nie przekonuje żeby kupić bez opinii osoby znajomej...
może was zainteresuje co nie oznacza że go proponuję
Dla mnie to nowość na rynku jeśli chodzi o moje doswiadczenia z dziećmi
https://allegro.pl/oferta/kubek-dla-maluszka-reflo-smart-cup-niebieski-7573205594
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 21:35
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby wasze dzieciaczki wiecej spały zwłaszcza w nocy, żeby zęby wychodziły najlepiej bezbolesnie i szybko i wszystkiego co tam chcecie.
Moj mały psioch był bardzo grzeczny w sylwestra, u znajomych co maja roczną dziewczynke pięknie się bawił a potem spał. -
Dzien dobry :p
Ja tez myslalam o czyms w stylu fotoksiazki, ale sama nie wiem...Tak samo nie wiem czy kupowac cos dziadkowi, ktory ma wnuka gdzies...
U nas usypianie dramat znowu, nie wiem o co chodzi znowu, ostatnio mial dwie drzemki dluzsze w ciągu dnia i ladnie zasypial wieczorem...W Sylwestra i wczoraj wygladalo jakby sobie robil drzemke i ostatecznie szedl spac kolo 23 dopiero..To jednak mu robic 3 drzemki dalej? Nie wiem sama... -
Mycha666 wrote:Kattalinna może Ci umknęło. Pytałam jaki rodzaj makaronu podawałaś i czy w całości?
specjalnie dla Ciebie wrzuciłam filmik poglądowy ale co miałam dać link to coś...
https://youtu.be/OeSoAgJcCzUMycha666, Wowka, Feeva, Sela lubią tę wiadomość
-
U nas było spaghetti pociapane widelcem. Ostatnio blender poszedł tylko do buraka no u pójdzie do mięsa.
Katy, wczoraj u nas wyszły dwie drzemki i też nie wiedziałam co robić ale stwierdziłam, że nie kładę na trzecią bo to była już pora spania nocnego. Nastawiłam się na pobudkę za godzinę. A było tylko karmienie, pobudka dopiero 4:37na szczęście nie rozbudziła się na dobre, to przez godzinę trochę drzemałam. Ostatecznie spałyśmy prawie do 8. Piszę o tych godzinach bo jednak jest różnica i u nas we wstawaniu - mimo, że lubię spać to wolę żeby budziła się nawet i tej 6 ale wieczorem już niech śpi. Dzień wtedy lepiej mija, szybciej
-
Kamcia, współczuję. Ja mam przynajmniej te drzemki ostatnio dłuższe.
Katy, Bożenka ostatnio tak ściemnia, że wstanie, nie minie godzina a dziecko już marudzi, że spać. Kilka razy się nabrałam. Rzadko kiedy zasypia wcześniej niż 3 godziny.
A zauważyłyście, że dzień jest dłuższy?Nie wiem jak rano bo późno odsłaniam okna ale wczoraj po 16 jeszcze nie było czarnej nocy
-
U nas czas aktywnosci miedzy pol godz drzemkaki to max 3 godzm i sie zastanawiam czy to malo. Zazwyczaj trzy takie drzemki. Ale skoro potrzebuhe sie zdrzemnac to nie bede bronic tym bardziej jak marudzi. Co innego jak marudzi, oczy do spania a spac nie chce..