Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JS, nie
Cola, Bożenka też oglądała fajerwerkipodobało jej się przez ok.20 minut bo potem się znudziła i zgłodniała. My też zresztą mieliśmy dość
był problem z usypianiem później, już było prawie cicho ale jak ją karmiłam już na spanie to jakiś geniusz zaczął blisko naparzać tymi głośnymi petardami... W końcu chyba ja zasnęłam szybciej bo wzięłam ją do nas. Dziś od 7 znowu strzelali, a może i wcześniej. Szkoda, że nikt nie sprząta po sobie bo trawniki pełne pudełek
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Witamy się w nowym roku.
Kamcia w końcu zamawiałas wichurę i burzę z piorunami,to proszę cię bardzo ,a że trochę spóźnione? Bywa w końcu okres świąteczny przesyłki docierają z opuznieniem .
My ostatecznie poszliśmy spać 2.30 o 6.30 Ula się przebudziła na jedzenie i spaliśmy do 10 tej z minutami .
W domu krajobraz jak po imprezie tylko butelek po alkoholu brak .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 11:23
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Witamy się w Nowym Roku i życzymy zgromadzonym wszystkiego najlepszego
Nadrobiłam! Uleńka świetnie sobie radziła z pizzą, Patryczek uroczy, Katy i Kamilek z make upem cudni, Myszka berbeci słodka, Bożenka, śliczna imprezowiczka
Hoope, jaki Ty masz miły głos! Nie spodziewałam się
Zosia imprezowała od 23:15 do 2:30. Jej zapał do zabawy przewyższał siłę rodziców.
J.S, łączę się w bólu.
Nasza rzeczywistość od tygodnia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5925266f398.jpgJ.S, Feeva, pawojoszka, Nynka, Cola87, kattalinna, Katy, Fatalita, Hoope, Wowka lubią tę wiadomość
-
Na początek wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Wczoraj był u nas armagedon ząbkowy i nie dałam rady wejśc na forum, jeszcze gości mieliśmy...
Chyba nam idą górne jedynki, bynajmniej jedna, bo taka wypukłość jest na dziąsełku i podejrzewam, że to to... kupiliśmy ten denti coś tam i camilie i wieczór nawet nawet, bal był do 23:35 i padł
o nocy nie piszę, bo bez zmian.
aż naszła mnie ochota na pizze, ciekawe czemu, może być nawet taka wymemlana :***
Feeva wpółczuje takich gości w nowy rok, u mnie nadal brak, ale aż się boje tego potoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 13:26
Hoope lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Mała Matylda, cudny mem
Nie wiem jak, nie wiem skąd ale Bożenka wie. Bożenka wie, że starym seksu się chce i czekają aż zaśnie. To albo baluje do późna i matka jest nie do użytku, albo jak tylko ojciec się zbliży w nocy to od razu jakaś wielka tragedia z łóżeczka nawołuje matkę, albo taj jak teraz, nagle nie chce się spać choć marudzi od godziny o drzemkę. Dziecko antykoncepcyjne jak nic. Skuteczność 100% w dodatkuNynka, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Hoope głosik milutki. Spodziewałam się skrzeczenia wiedźmy
zabawkom się przyjrzę bliżej. Zaciekawiłaś mnie zwłaszcza surferami. Nie znałam ich wcześniej.
Musimy przyspieszyć z rozszerzaniem diety, lata świetlne dzielą nas od pizzy
Dziś czuję się jak na kacu. To chyba ta chusteczkowa pogoda. Wypiłam wczoraj 2 kieliszki wina i może z pół kieliszka szampana, bo nie lubię, więc to nie po procentach.
Nasze postępy w próbach raczkowania, choć to raczej stagnacja. Ni cholerny nie może przesunąć prawej ręki, wszystko inne rusza nawet do przesady co widać na filmiku.
https://youtu.be/c_0sAGqQxVYHoope, kamciaelcia, kamciaelcia, Feeva, Sela, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Bożenka wie co robi ,chce się mama jeszcze nacieszyć bez konkurencji.
Mycha super kaskader z tego twojego dziecia ćwiczył raczkowanie na jednej nodze . Moja jest za to lata świetlne za waszymi raczkujacymi maluchami o stojących i siedzących samodzielnie już nie mówię.
Żeby nie było że ja dziecko pizza karmię to ona tylko trochę pociumkala bo zaraz odgryzła kawałek i zaczal się kaszel i ksztuszenie i matka zabrała ku rozpaczy dzieckakattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się o rok starsza, co Was tak to cieszy
Na następnym nagraniu będę skrzeczeć, obiecuję
U nas też wieje, dla odmiany dziecko mam uśmiechnięte i radosne jak nigdy.
I mam to samo pytanie, jakim cudem nie obudziły go bomby za oknem a budzi moja nieobecność??!
Mycha słodkości ❤Mycha666, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka