Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie milo sie Ciebie slucha Hoope
Surferzy super :p
No niezle Ula zaszalala
Kamcia, chłopaki super, Patryczek slicznie sie usmiecha
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was i dzieciaczkow :**
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9324d182478d.jpgkattalinna, Fatalita, Hoope, pawojoszka, kamciaelcia, MajowaMamusia, Berbecia, Feeva, Cola87, Mała Matylda, Sela, Mycha666, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia nie szalej, bo do północy nie wytrzymasz
Zuzia tez już w łóżeczku, szampan na balkonie się chłodzi, sałatka zrobiona, skrzydełka w piekarniku, zaraz mąż wraca z pracy i balujemy
Padł pomysł pójścia do znajomych, ale jak posiadówka w 4 osoby przerodziła się w imprezę odpuściliśmy i zostajemy w domku, nawet się z tego cieszę(?) starzeję się, albo robię się wygodna i z dzieckiem ruszać mi się nie chce i zbierać z całym majdanem.
Udanych imprez, nie szalejcie za bardzo, bo jutro nie można sobie pozwolić na odespaniekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Patryk już przeniesiony do sypialni bo te pojedyncze petardy go poruszały
a sypialnia chyba najcichsza tzn nie jest na szczycie, jest z drugiej strony i ma najmniejsze okno
nie wiem co robić z Piotrusiem
on z nami nigdy nie spał więc nie wiem jak zareaguje...choc dałam mu sporo viburcolu -
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 09:24
kamciaelcia, Feeva, pawojoszka, kattalinna, Berbecia, Fatalita, Katy, Hoope lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024