X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAZ ZADZWONIŁ DO INSTRUKTORA U KTÓREGO DOKUPIL GODZINY-TEN MU POWUEDZIAŁ ZE TO POWINNO BYC PIERWSZYM BŁEDEM I EGZAMINATOR POWINIEN KAZAC MU POPRAWIC...TEWN KAZAŁ OD RAZU WYKUPIC EGZAMIN
    EWIDENTNIE CHCIAŁ UDUPIC I GDYBY NAWET MAZ BY PRZEKONAŁ DO RACJI TO EGZAMINATOR ZAPEWNE BY SWOJA "RACJE" UDOWODNIŁ NA MIESCIE

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, co za wuj... :/

Dalej boli mnie głowa. Dziś akurat bardziej, to już ponad tydzień. Codziennie boli od rana do 12-13. Raaaanyyyyy, kiedy to przejdzie...

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wowka
    moze migrenowe?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, może jakiś lekarz? Bo to długo już... Albo z głodu bo się pewnie głosisz w tym odchudzaniu.

Kamcia, jeśli przy pierwszej próbie wjechał na linię to do powtórki. Ja oblewałam łuk tyle razy że wiem ;-) jak wjechałam w tyczki to już było po sprawie za pierwszym razem. A, i ja też raz wjechałam na linię ze 3cm...

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna
    mezowi wg egzaminatora zabrakło 2cm, wg meza stał juz na linii, egzaminator krzywy kij postawił by udowodnic ze za blisko, inni obok mówili ze jest dobrze, nie było mowy o poporawce, od razu kwit wypisał i kazał zapisac sie na egzamin
    wiec mysle ze gdyby maz wygrał na placu to egzaminator i tak by walczył o swoje racje

ogólnie-maz nie dojechał do linii te 2cm wg egzaminatora

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 10:18

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja zawsze mówię że jak egzaminator będzie chciał to zawsze znajdzie powód do oblania. Przykro mi.

Kiedyś byliśmy w Kołobrzegu, ale nie w centrum bo tam plaża to tragedia, byliśmy na uboczu tak że do centrum trzeba było autobusem jechać,było cudownie. Jak poszliśmy na plażę o g. 7 byliśmy praktycznie sami, nie żebym miejsce chciała parawanem zaznaczyć XD tylko przyjechaliśmy nocnym pociągiem i nie mielismy co robić.
    Międzyzdroje piękne.

Moja jest na etapie raczkowania na szczupaka, jak coś chce to odbija się i leci jak z procy, póki co pomalutku posuwa się do przodu.

Śnieg pada od rana, po drzemce idziemy na zimowy spacer we troje :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miedzyzdroje tez poznałam ale tam to dopiero tłumy

moi wujkowie mieszkaja w samym centrum, ul Katedralna czyli niedaleko katedry chi chi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 10:21

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotrek dojada kanapke i tez wychodzimy-zeby drzemka Patryka była juz w wózku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w połowieubrani i snieg sypie :/

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa Katy nie wiem csy próbowałaś, ale ja dalam Zosi rozmoczonego biszkoptw i soboe super radzi z takim. Chyba Hoope o tym mówiła. Takze czasaki jeszcze sie krztusi ale jest lepiej jak na poczatku. No i chrupki kukurydziane do lapki. W ndz rosół, spróbuję z makaronem.

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • Patk Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Wowka XD Baśka raczkuje do pralki, wali pięścią mówiąc: co tak wolno?! Dlaczego nie suszysz?! Z Ciebie żaden ecobubble tylko zwykły Eko bubel... po czym oddala się w kierunku psa...
    Zganiam to na Twój ból głowy XD

Kamcia dużo ludzi podobno oblewają na takich pierdolach.

Z nadmorskich miejscowości to ja uwielbiam Dziwnów i Pustkowo byliśmy w Perle Bałtyku raz i super naprawdę.

Wowka, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, moze lekarz? To nie jest normalne. Jakie masz wtedy cisnienie podczas gdy bole trwaja?

Feeva, u nas to samo :/

Kamcia, kocham plaze i szukam kwatery centralnie z widokiem na morze. Jeszcse nie wiem jakie miasto ale chce widok nad morze, zeby slyszec szum jak wstane rano i bede pila kawke :D

kattalinna lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia przykro mi że mąż oblał ale dobrze że się nie klucil ,z egzaminatorem jak z żoną nawet jak nie ma racji to i tak ma rację a sprzeciw może tylko pogorszyć sprawę. Pewnie i tak by go udupil na mieście na byle czym a następnym razem mógł mieć pecha i trafić na tego samego gada i dwa egzaminy w plecy . Jak to mówią do trzech razy sztuka.

Wowka też myślę że lekarz to dobry pomysł .

U nas sypało wczoraj w dzień i jeszcze w nocy dziś już nie pada . Chrupki dałam wczoraj na próbę to tak się podobało że pół paczki wciągała zupek już nie bleduje tylko rozdrabniam łyżką.

cf409fc7e7.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamil ze swojej raczki nie zje nie wiem czemu :p

Jakies stare babsko sie probowalo wepchac przede mna w kolejke, widzi, ze z dzieckiem stoje to jeszcze musi sie pchac chociaz stala za mna...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania wpierdziela rosół z kluskami jak wściekła :)

Wowka, dobrze dziewczyny mówią, może lekarz? Mnie też często boli głowa, ale to dlatego, że jestem niskociśnieniowcem i już się przyzwyczaiłam, ale jak Ciebie boli codziennie i o tej samej porze to to nie jest normalne chyba.

Ksty XD też miała taką sytuację, stoję w biedrze w kolejce z Manią w wózku, nie podjeżdżałam pod samą kasę żeby nie blokować przejścia, przychodzi jakaś babka starsza i do babki przede mną "No cześć KTOŚTAM co tam słychać" i wyładowuje na taśmę zakupy, ja się patrzę, ludzie za mną się patrzą i w końcu pytam babke, czy jej kolejka nie obowiązuje, a ona oczy na 5zł i "oh, przepraszam, nie zauważyłam Pani, myślałam, że nie stoi Pani w kolejce" ...
    Nie no serio, przyszłam se do biedry tak se przy kasie postać, spoko.

Byłyśmy na spacerze. 1h bo 1h, ale zawsze coś. Przynajmniej trochę tego świeżego powietrza zaczerpnęła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 14:54

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam zlecialo 2h
    Po zamieci przyszło słońce

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas niby ładnie, słoneczko, fajnie ale udało nam się tylko pójść po siostrę do szkoły i do domu biegiem, tak wietrznie i zimno.

Z tych nadmorskich bez tłumu to Dziwnów, Dziwnówek, Rewal, Pobierowo, Łukęcin. W innych miastach bydło z całej PL. Nie cierpię.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratowa prawie kwadrans na porodówce, czekamy na zdjęcie. Rano mieli ją puszczać ale po kolejnym ktg zdecydowali o cc. Zaraz będę ciocią :-D

Przyjechał wózek :-D nie mam czasu rozpakować...

Z cyklu "Bożenka prezentuje: bidon"
    https://youtu.be/qihMpikYlJc

Edit: ale załapała od razu ale to na innym filmie :-D dla Was miała być oddzielna popisówa i wyszło co wyszło. Zabawka super ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 15:58

Wowka, D_basiula, kamciaelcia, pawojoszka, Cola87, Sela, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za zainteresowanie. Migrena to raczej nie jest, wujek google zdiagnozował napięciowy ból głowy. Chyba po prostu mi brakuje odpoczynku, snu i słońca. Jak nie przejdzie do przyszłego tygodnia to pójdę do lekarza, logistycznie mam z tym problem. Głodna nie jestem, tym bardziej po świętach i sylwestrze, nie trzymałam diety ;) ciśnienie wporzo, ok 110-120/75.

Kattalinna, mamy tą samą wersję kolorystyczną :) mistrz drugiego planu, też zainteresowany bidonem :)

Kciuki za bratanka :) jak będzie miał na imię?

Do nadmorskich miejscowości bez tłumów dołączam Karwienskie Błota. Jedna knajpa na całą wioskę i 0 stoisk z tandetą :) za to plaża ładna i szeroka.

Udało mi się zrobić nierozmazane zdjęcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 08:33

kamciaelcia, Katy, J.S, Berbecia, kattalinna, pawojoszka, D_basiula, Cola87, Sela, Feeva, Magda33, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2019, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, podobno Kacper lub Mikołaj, lada moment się okaże ;-)

Bidon jedyny taki w sklepie, wyboru nie było ;-)

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 1957 1958 1959 1960 1961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ