Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie licytujcie się które ostatnie zębate, bo mój Rekinu-Wampiru jak zostanie bez górnych jedynek, mając już dwójki to będą jaja
W każdym razie te górne dwójki zostały okupione wielokrotnymi pobudkami i ugryzieniem matki do krwi. No Wampiru. Nic dziwnego że zew krwi z oczu patrzy
Kattalinna, gratuluję bratankawózek fajny, zamawiam fotkę Bożenki w bryce
drugi filmik z jojczeniem polubiłam za rozśmieszenie dziecka, Skrzat jest mało empatyczny
Ania czarująca nawet jak marudzi
Majowa, może po prostu nie jedź. Skoro nie ukrywasz swojej niechęci, to co Ci zależy?
Kamcia, Patryk przystojniak i bidon taki męskiteż kupujesz spokój chlebem i wodą?
Magda33, co u Was?
Edit, na zdjęciu wózka też jest mistrz drugiego planupojeździłby!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 22:24
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Czekałam na moment, żeby wszedł w kadr
i jeździł, musiałam użyć podstępu żeby wygonić czyli po prostu zaczęłam składać wózek. Nie spodobało się
Pasażer na gapę jest w koszu jakby co
Kamcia, zależy który joie bo mytrax jest większy od litetraxa. U nas wchodził w grę właśnie mytrax ze względu na wielkość i regulację rączki.
Majowa, cacko trochę drogie1649zl, kupiłam z 5% rabatu więc wyszło mi 1566,55. Nie zmienia się kierunku jazdy. Cudo z taką opcją będzie w lutym w Polsce i na taki czeka Patk
Patk, a propos wózka! Gdzie zamawiałaś? Bo u dystrybutora czyli w sklepie 4kids.com na hasło "domowatv" jest właśnie te 5% rabatu. Przy ultra trendzie uzbiera się ładny grosz. Można z nimi też negocjować ceny ale napisali mi, że na wózki do 5% dają. Chciałam 20
Kamcia, fajnie Patryczek pije, jeszcze doczekam teżi pięknie te okruszki wybiera. Dziś u Bożenki zauważyłam, że też zaczyna chwytać pęsetkowo choć do pełnej precyzji jeszcze długo.
Katy, jakie dokumenty musieliście uzupełnić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 13:05
J.S, Berbecia, Katy, Wowka, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
Chyba właśnie znalazłam prezent na dzień babci
znaczy pomysł, konkret do wyboru jeszcze. No i konsultacji z mężem. Wpisałam na allegro "dzień babci" i wypluło mnóstwo różności. Spodobał mi się pomysł ramki na zdjęcie z odciskami dłoni i stópki. Nam też taką kupię, żałuję, że nie mamy odcisku sprzed 7,5 miesiąca...
Aaa, Majowa, pytałaś o "parametry" bratanka: 3320g, 52cm. Bożenka urodziła się równo 2 tygodnie później i ważyła 3330g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 23:33
-
Kattalina gratuluję bratanka. My mamy ciężkie dni ostatnio. Staś ma problem z zasypianiem budzi się z rykiem jakby ktoś go obdzierał ze skóry. Wychodzą nam dwie górne jedynki i to chyba jest ich przyczyna. Dziś cały dzień płacz. Niech już wyjdą w calosci! Podobno ząbkowanie boki bardziej niż dorosłych boli dziura w zębie
-
Asix, polubiłam za gratulacje oczywiście. Dziś o Tobie myślałam, jak Ty się czujesz? U nas też szaleństwo z tymi górnymi jedynkami, ja bez ciąży czasem nie wyrabiam, głównie nerwowo...
Feeva, jak zaczęłam szukać wózka to 1000 było dla mnie dużo. W międzyczasie były chrzciny i Bożenkę już staćno i ja mam oszczędności na pieluchach
-
Wowka
Dokładnie
Chleb zatyka buzię, choć na chwilę
Kattalinna
Potem będą ćwiczyć chwyt pesetkowy i wkładanie karmy kociej do buzi
A co do wózka
Wiem że mytrax wiekszy rozgaszczal się na rynku za czasów Piotrusia i widziałam wiele porównań. Jest rączka regulowana, jest inna wentylacja w budce, jest wiekszy. Ale serio ciut.
My kilka razy spogladalismy na spcerowki ale po prostu wkladalismy do nich Piotrusia. Dwulatek może wózka nie lubić a może być tak że z niego nie wyjdzie. Ostatnio zauwazylam na mieście że pewna dwulatka zmienila znów spacerowke na tę od kompletu 2w1 pewnie że gabaryty.
Ostatecznie Piotrusiowi kupilam spacerowke(chcialam składana fajnie ale i czołg na drodze)w ciemnocena tak kusila, a okazja tak krótka że musiałam zaryzykowac
Wstajemy wlasnie z Patryczkiem od 6byl u mnie w supialni, potem trochę szumów, ale dawno nie pospalismy do 8:06 -
Asix, pokaż brzucha
Kattalinna u nas chrzciny dopiero 31.05.2019, Mania będzie miała już roczek, a po ślubo-chrzcie chcemy gdzieś o razu wyjechać, a ta kolubryna obecna się nie zmieści. Znaczy zmieści do samochodu, ale już nic innego nie wejdzie... Więc już chciałabym jak najszybciej zamienić bo i łatwiej mi by było teraz. A nie chcę szaleć z kasą, bo jak sprzedam swój wózek 3w1 to trzeba będzie od razu fotelik kupić, to już się minimum 2tys zrobi
Co do ciąży to mi jak czasem coś zawibruje (czyt.gazy) w brzuchu to mam też schizyAle okoliczności do zajścia w ciażę jest ostatnio bardzo mało, więc...
-
Kattalinna brakowalo nam umow o prace lub świadectw pracy :p Myslalam, ze pity tylko maja byc xd
Mamy pierwsza drzemke jak sie skonczy to jedziemy znowu do urzedu :p
Mam nadzieje, ze Kamil z naszego Joie nie wyrośnie za szybko:p