Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba oszaleje moje dziecię jest nie do wytrzymania jak sie ruszyly zęby to ida i idą i idą i skończyć nie chcą.
Ale jak jej dziwnie wychodzą pierwsze jedynki dolne teraz wyszly 2 górne a teraz w natarciu 3 dolne.
Moja pije z takiego szklanego bidonu z rurką.
Nauczyła sięnpić na takich tubkach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/877b0bf3e491.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 17:57
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Skrzat! Sorry Wowka, wiem, że wiesz ale muszę: wykapany tata
Bożenka śpi, bratowa rodzi, znaczy dalej czekamy na info to se puzzle złożyłam i takie coś wyszło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b8a6802fb94.jpg
pawojoszka, kamciaelcia, Sela, Feeva, Katy, Wowka, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Berbecia, dokładnie
faktycznie jedną ręką. I można na ramieniu nosić bo jest lekki i ma pasek
tylko Bożenka się boi... Ale ona ostatnio chyba wszystkiego się boi, przynajmniej wydaje taki dźwięk
kot za to chętnie podróżował po mieszkaniu na gapę i tłumaczenie, że jest za ciężki ma gdzieś. Kosz jest dla niego idealny.
Edit: nie mam z wózka ale tak jest ostatnio na wszystko... oczywiście jak tata w domu to już nie, wtedy wszystko jest superWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2024, 03:55
Berbecia, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattalina i jak tam sytuacja ? Jesteś już ciocią? Wozek super .
Katy widzę że poległad w nierównej walce z urzędami
Ulka dziś pochłaniała placki ziemniaczane ,bo nawet chyba nie gryzła tylko łykała . Weszła w fazę że jak ktoś coś je to ona musi natychmiast to dostać . Zauważyłam że ma nieproporcjonalnie długie ręce sięga wszystko prawie do drugiej strony stołu. Muszę przestać ja klasc do bujaczka bo się menda nauczyła że tak się buja że przemieszcza się razem z bujaczkiem i bardzo jej się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 19:11
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kattalina gratuluję bratanka
Wowka oby bóle głowy szybko minęły! U nas dziś była taka histeria jakby go przypalali na żywca
już byłam mega zestresowana i nie wiedziałam co się dzieje. Chyba tak mu ząbki dają popalić, jeszcze się zastanawiam czy po tych wczorajszych szczepieniach nie jest jakiś wrażliwszy...
-
Kattalinna gratulujemy bratanka!!
Bożenko, Skrzaciku jak milo Was oglądać :*****
Cola u nas też ząbki i wczoraj szczepienie i taka menda, że nic już na niego nie działa.
Jeszcze teraz zaczął okropnie się prężyć i płakać, jak zwykle nie mógł zrobić kupy i dopiero wlewka pomogla... masakra 7 mies a tu nadal kupa nie idzie sama...
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Kattalinna gratuluję
Przypomnij co to za wózek?
Ja się zastanawiam nad Joie Litetrax 4 Air albo Valco Snap 4. Pomozcie.
Obecną bryke wystawie niebawem na sprzedaż za 1000zl (kupiłam za 1500,jest w dobrym stanie, użytkowania nie długo więc za mniej nie sprzedam) i akurat będzie na spacerówke
Mani wyrosło coś na górnym dziąsle w miejscu jedynki. Ząb to to nie jest. Chyba ta perła epstaina czy jak to się tam pisze.
Zębów nadal brak. Chyba jako jedyna zostanie bez zębów.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Jak dobrze, ze to male wlochate krzyczące dziecko w koncu spi xd Wymeczyl mnie dzisiaj okropnie, pol dnia wrzeszczal "nenene" i na rekach chcial byc caly czas...Leb mnie boli i kregoslup:/
Mam nadzieje, ze jak juz wyjda calkiem te jedynki na gorze to bedzie troche spokoju :p
Kattalinna, gratulacje bratankaWozek bardzo fajny :p
Pawojoszka, no niestety tyle tych papierów chca, ze masakra...Na szczęście dzisiaj wszystko poznajdywalam w domu wiec tylko pokserowac musze i jutro zawieziemy
-
Feeva, to valco snap trend v2 i jest rewelacyjny
zwykły snap 4 ma trochę mniejszą budkę i w ogóle trochę mniejszy. Chyba też się inaczej składa ale na pewno jest super lekki, lżejszy od mojego i składa się też tapicerką do środka
ale joie też fajny.
-
Moj dopiero zasnal. Mam winowajce. Dwojka na gorze idzie, kawalek sie wylania z dziasla, nie na wierzchu jeszcze, dluga droga przed nami zanim wyjdzie. Jak wyszly gora i dol jedynki to potem spal calymi nocami a teraz znowu cyrk.
Kattalina, gratulacje! Super ze wszystko ok, jak sie czuje dzielna mama?
Bardzo fajny wozeczek.
Feeva, nie wiem czy za tyle sprzedasz, ja duzo duzo mniej dostalam za swoj wozek, a tez byl krotko uzywany, moze tobie sie uda
Wowka sliczny Skrzato ;*Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatalina, super, że bratanek już na świecie, a ile Bożena miała jak się urodziła (ciekawa jestem jaki duży się urodził 3 tyg przed terminem)?. Furka elegancka, ile takie cacko? Można wozić przodem i tyłem?
Wowka, ból głowy może być faktycznie z przemęczenia, tym bardziej, że grudzień był u Was mocno zwariowany, może też być na tle nerwowym (czasami organizm odreagowuje dużo później sytuacje stresowe), ale faktycznie jak nie przejdzie lepiej iść do lekarza.
Co by tu zrobić, żeby nie musieć kombinować za każdym razem dlaczego nie chce jechać do cudownej teściowej? Mówię mężowi, że jej po prostu nie trawie i po spotkaniu z nią muszę dochodzić nerwowo do siebie, bo mnie wkur... Ta mu głowę suszy, że wnuczki nie widuje i mówi mi (przez przypadek z nią rozmawiałam przez tel), że Zuzia ma prezent i musi po niego przyjechać póki choinka stoi. Miałam jej powiedzieć, że kolejnego chłopięcego kompleciku nie potrzebuje, bo na strychu mi się składzik robi, ale sobie darowałam. Całą dekadę znosiłam jej pierdzielenie, teraz albo mąż zrobi porządek, albo ja, tylko obawiam się, że w nerwach rzucę wiązankę i będzie obraza całej rodziny i ja najgorsza, ale już nie mam siły. Dlaczego nie umiem się nie przejmować? Ehhh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 21:11
-
JOIE
WIDZIAŁAM OSTATNIO NA KLATCE SCHODOWEJ I STWEIRDZIŁAM, ŻE PIOTREK DO NIEGO SIE NIE ZMIEŚCI
ogólnie mała spacerówka
i pisałam juz-na wrzesniowych szczuplaczek nie może byc juz zapięty w te pasy...
to takie uwagi bez osobistego uzytkowania
feeva
my bedziemy mieli ostatni zebybo u nas nawet nie ma objawów zebowych itp
ja tam ich nie widzę na długo
-
Kattalinna gratuluję, bratanka, Bożenki gwiazdorki i wózka
Wowka przeprzystojniak ale jakoś źle mu z oczu patrzyBożence zresztą też
Kamcia daj dziecku więcej jeść, biedny okruszki zbiera
Ja dziś miałam złote dziecko, więc się musiałam nasycić jak gupia. W życiu piękne są tylko chwile, z Prezesem jeszcze krócej.kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka