Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope wrote:No fajnie. A u nas była tylko jedna w dzień. Padł dopiero przed chwilą. Przyznać która mi dziecko zauroczyła!7
Piona!
Szukam tej samej winnej.
Kattalinna, a to zmienia postać rzeczy. O 21 to mogę rozpoczynać inne zabawy, niekoniecznie z niemowlęciem
Patk, bravissimo dla Baśki
Ed. Czemu utrapieniem dla pralki? Nie ogarniamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 22:20
-
Patk gratuluję raczkowania Barbary
Jezu, tak wieje... Wczoraj mieliśmy normalnie zamieć śnieżna wieczorem i nic nie było widać. Dzisiaj też mniej nie wieje... Znowu nie wyjdziemy
A Mania się zrobiła taka niedobra... -
U nas tez wieje, bylismy wczoraj na 15min spacerze bo wiecej nie wytrzymalam xd
Noc srednia bo jak chlopak wychodzil do pracy to Kamil sie obudzil, nie płakał, ale nie chcial cycka...Powiercil sie troche i o dziwo zasnal bez cycka :p
Dzisiaj jedziemy zalatwiac becikowe i 500+ :p -
Gratulacje dla Barbary
Kamcia, kciuki
Ja ledwo zyje. Tez ktos mi dziecko podmienilz
Feeva, piatka, moj jest istnym szatanem. Nic do niego nie dociera.
Ja dzis ide na spacer chocby lalo czy cokolwiek innego. Caly dzien w domu znowu - psychiatryk. Odkad sie przemieszcza to wlazi wszedzie jak robal, tez zadaje sobie to pytanie Patk - co zlego bylo w lezeniu i co mi przeszkadzalo, ze sobie lezy nez zadnego przemieszczania? Glupia ja, oj jaka glupia... Kregoslup mi w dupe wlazi, ciagle tylko nie wolno, nie ryszaj... Kattalina przemysl zakup roomby bo u mnie ciagle pstryka, nie moge go upilnowac, ona ciagle sie odpala i chowa sie do stacji, bo mlody ja wyciaga palcami.
A na dzien babci i dziadka - caly dzien z wnuczkiem, od 6 do 24
A tak na serio - zamawiam kalendarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 07:55
kattalinna lubi tę wiadomość
-
J.s.
Zależy co lubisz
Jak zdecydowanie plazowac wybralabym miejsce maloludne
Np wioska nadmorska
Jak spacerowac to miasto
Ja w Kołobrzegu mam rodzinę, uwielbiam tu spacerować, ale nie plazuje
Jak jest brzydka pogoda to znajdą się inne atrakcje
Albo jedziemy gdzieś np ogrody w Dobrzycy
Plazowanie lubię w Mrzeżynie i okolicach
Kokezanka brała ośrodek w lesie(czyli Pogorzelica)
Czyli zależy co lubisz
Roczniak lubi plac zabaw ale nie tak jak dwu-trzy-czterolatek...