Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva zbadaj jutro mocz (ogólne) jeśli masz jakieś laboratorium czynne w niedzielę. Kosztuje grosze a przynajmniej wykluczysz jedno paskudztwo, które ma takie objawy.
Pawojoszka rozkoszna a jaka cwanaJesteś pewna, że w nocy nie opróżnia lodówki?
Kamcia dane można odzyskać. W razie W. Nie zabijaj, poszukaj speca
Kattalinna to nie jest prawdziwa wełna, nie filcuje się, jest miłe w dotyku. Bardzo przyjemne.kattalinna, pawojoszka, kamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Pawojoszka, no cudowna jest Uleńka! Jaka zręczna i zadowolona że udało się przemieścić
Zdrowia dla Mani i Oli. Cokolwiek by to nie było, niech szybko puszcza.
Co to ja chciałam. Nie bardzo wiem, bo mój mózg jest rozkawałkowany. Mamizm na jeszcze bardziej zaawansowanym poziomie, do tego jedna drzemka na cały dzień...pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Haha, ale aparatka z tej Uli :p
Nie wiem czy ktoras ma taka zabawke drewniana typu "przeplatanka", ale u nas bardzo sie sprawdza wiec polecam :p Dzisiaj Kamil przelozyl sam dwa koraliki xd Wiecej zaintersowania jest nia niz szczeniaczkiem
A w ogole to musialam wyprać ostatnio ciuchy Kamila w naszych kapsułkach i nie dostał zadnego uczulenia ani nic wiec chyba juz mu nie bede prala osobno :pkattalinna lubi tę wiadomość
-
jeny ale naprodukowałyście....
Asix ja mam nawilżacz eldom nu5, kosztował coś 160 zł, szkoda mi kasy było na coś drogiego, a ten jak dla nas jest super. Ma higrometri spory zbiornik
Kattalinna ja jeszcze używam torby z wózka ale kuzynka szczerze polecała właśnie torbe ze skip hopa
oj szalejecie z tymi zębami, u nas nadal cisza
Wowka u nas teżtaka reakcja jak zabieram chusteczki, ostatnio nawet był mega ryk w sklepie jak zabrałam pampki, żeby pani zeskanowała sobie kod, tak się darł, że mu w końcu zostawiłam i pani musiała się wychylić z tym przenośnym skanerem heh
Widzę temat mufek powrócił, to chyba i ja w końcu kupię
Feeva oby Mani szybko przeszło, współczuje.
Dbasiula zdrówka!
U nas dzisiaj tyle śniegu nasypało, że ciężko było z podwórka wyjechać, a umówiliśmy się na dzisiaj w 2 salonach, że przyjedziemy auta zobaczyć z jazdą próbną oczywiście i co... do jednego nawet się wjechać na plac nie dało, ale w drugim było lepiej i nawet odbyłam jazde próbną na LETNICH oponach ! szok jak można mieć w salonach auta w zime na letnich (pan chyba zwątpił jak zobaczył pogodę i moje kozaczki zimowe, które oczywiście są na wysokim obcasie)
Mój dzieć dopiero padł, masakra. Oby pospał chociaż 1,5h
Uleńka jaka spryciula!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 22:36
pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Pawojoszka no mój chłop jest spory nie całe 2 metry i 120 kg żywej wagi także ten pozycja po bożemu odpada bo mi tylko rece i nogi wystają.
Uleńka nieźle to sobie wykombinowała!
Ale wam dzisiaj te chłopy podpadły, moj jest miły dzisiaj cały dzień bo liczy na coś.
Byłam na zakupach w biedronce i kupiłam 2 opakowania mleka bebilon 2 za okolo 75 zl pakowane po 1000g to chyba dobra promocja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 22:55
-
Sela, moja jeszcze nie padła... Chociaż padała ponad 2 godziny temu. Przeszło jej
Jakie auto kupujecie? My niedługo musimy się wziąć za to tylko czekamy żeby się zluzowało w pracy u męża.
Wowka, oddam 3 drzemki, 3-2-1 za jedną + spanie w nocy. Dziś pobudka była o 6, gdyby ktoś pytał... -
Kattalinna mam czarne czarne
Wowka mamizm, coś o tym wiem. Dzisiaj wspinał się na szczyty mamizmu, całował mnie, tulił głowę, obejmował, cieszył się jak gupi a to wszystko dlatego, że poszłam siku
Katy mój syn nie grzeszy póki co intelektem, jakie koraliki, jakie przeplatanki, wlecze za sobą pół dnia odkurzacz za rurę i grzmoci nim o podłogę...
Piszcie ile dajecie za mleko, miód na moje serceKaty lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, niestety u mnie nie ma czynnego labo w niedzielę.
Myślisz o zapaleniu pęcherza czy cos?
Tylko, że pieluszki normalnie moczy.
W nocy i rano już temperatury nie było. Teraz ma drzemke, jak wstanie to jej zmierze. -
Dzień dobry
Wczoraj dzień zakończony o 23:30 dziś standardowo rozpoczęty o 6. Od 7 drzemka i trwa. Matka zaliczyła drzemkę z kawą w wannie i je śniadanie.
Bożenka rzuca zabawkami, odkurzacza się boi to go nie ruszyprzeplatankę planuję. Katy, jaką macie?
Wowka lubi tę wiadomość
-
A dupa, a nie spanie w nocy
tzn. przywykłam już do innych standardów
ale ok, kręci się, marudzi, ale nie w głowie mu zabawy w godzinach ciszy nocnej, nie narzekam.
Haha, Hoope, ja jak idę siku to zakochany facecik śpiewa pod drzwiami, lamentuje, a później buczy jak latarnia morska we mgle
A najbardziej chce się tulić jak zaczynam sprzątać kuchnięwspina się po nogach, żeby go wziąć na ręce i jest uparty i zdesperowany
Ulubione zabawki to rzemyk z mamy torby, piloty, chusteczki, kabelki i nowy hit-stoper od drzwiLadyInna lubi tę wiadomość
-
Kabelki to i Mania lubi. Może mieć wokół siebie milion zabawek a i tak zwycięży kabel wystający gdzieś spod dywanu. O pilota się kłóci, kanały mi przełącza
Bardzo lubi gryźć zabawki do kąpieli. Miałam 5, za każdym razem po kąpieli zabierala jedna ze sobą. Nie wiem gdzie się podziały...
Z ulubionych zabawek to jeszcze telefony i USB. Jakieś ma zamiłowanie do elektroniki...
O jakich przeplatankach mówicie?
Nie jestem na bieżąco bo mi się łeb zlasowal. Dziś w nocy też o 23 pobudka z płaczem. Ale zjadła i moment usnela. O 3:30 pobudka, jeść nie chciała za bardzo, poplakiwala, dałam jej czopek, ale usnela o 4:30 dopiero.
Nie daje mi sobie w ogóle zajrzeć do buzi, palca włożyć już w ogóle... -
A w ogóle, to mam wrażenie, że z wybiciem 8 miesięcy dużo się zmieniło.
Sen na niekorzyść, więcej ryku jak robię coś nie po myśli panicza, np. zakładam spodenki, mamizm level up. Częste zmiany humoru, raz się śmieje do rozpuku, zaraz marudzi bo coś tam. Minimalizacja ilości drzemek. Ale z drugiej strony wieksza świadomość własnego ciała, wieksza rozwaga przy nowych próbach-już nie leci jak kłoda a ładnie wystawia dupalkawidać przemyślane działania, z upodobaniem Skrzat chowa wszystko do pudełka, robi brawo (nie zawsze) i daje buzi dzidzi w lustrze. Zachęca do zabawy w ganianie, uwielbia być ganiany na czworaka i śmiać się. Zauważył że sztuczka z wyciąganiem rączek działa, więc używa jej bardzo często.
Ten mamizm, z poszukiwaniem mnie po domu i niespokojnym snem to już ten osławiony lęk separacyjny?
Kamcia, mamy z lidla taki gumowy stoper, więc jest u nas gryziony
A, zapomnialam. Piłka, zwykła mała plastikowa piłka. Lepsza do ganiania niż cokolwiek innego, krabik jest ignorowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 09:28
-
Pilot to tez ukochana zabawka Kamila, gwarantuje z 15min spokoju xd
Kattalina, taka dokladnie mamy https://www.google.com/search?q=przeplatanka+melissa&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj2spGT3djfAhWLY1AKHY36BNAQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=412&bih=708&dpr=2.63#imgrc=9c-pP3DFdF9ZaMWowka lubi tę wiadomość
-
Bożenka liże nas po stopach. Znaczy ciumka skarpety. A ulubione zajęcie to gryzienie brzegów maty bo są obszyte grubą nicią. Już odkryła, że z drugiej strony jest kolorowo.
U nas mamizm to włączona syrena ostrzegawcza po kilku minutach nieobecności mamy. Słyszałyście mniej więcejtylko bardziej tragicznie brzmi.
Śpi dalej. Dobije do 10 a wieczorem dobije starych.Wowka lubi tę wiadomość