WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MajowaMamusia może lancuszek złoty z ładną zawieszką albo karnet na jakieś zabiegi w spa.

My naszą nazywamy irokezik. Włosy są ulizane jedynie po kąpieli przy wysychaniu ida do góry. A tak to wygląda

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/777783c09590.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 12:48

Wowka, pawojoszka, MajowaMamusia, kamciaelcia, Cola87, Katy, D_basiula, Fatalita, Feeva, MonikaJ, Mała Matylda, Ewciaa83 lubią tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, byłam przekonana, że napisałam, przepraszam :)

My teściowej kupiliśmy zegarek. Mojej mamie na 50 urodziny voucher na weekend na koniach (fanka jeździectwa). Co Twoja lubi?

Płetwalka śliczna, dogadałaby się z Rekinem, ten sam gatunek :D

Berbecia, ale masz punkową córkę :D

Cola, zdrowia dla wszystkich.

Kattalinna, nie pamiętam jaka była polecana. Ja mam jakąś zwykłą, ale nie polecam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 12:52

Cola87, MajowaMamusia, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa u nas też takie kukuryku od rana hehe
    Co do prezentu to nie pomogę, bo moja ma imieniny i kompletnie nie wiem co kupić.
    Jak z nią mieszkałam było mi dużo lepiej, bo zawsze coś tam napąknęła, a teraz...
    Myślałam, żeby jej wykupić jakąś fajną pielęgnacje dla dłoni, bo ma przesuszone itp, a przy okazji paznokcie zrobią ale sama nie wiem, mamy na wsi mobilny gabinet piękna i dziewczyna b.ładnie robi paznokcie to by miała blisko

MajowaMamusia, m.agnes.z lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślałam o jakimś masażu/zabiegu, dzięki za propozycje. Mama kocha gotować i piec, ale patelni jej nie kupię XD Pogadam z bratem może razem coś kupimy.

Bebercia śliczny irokezik :)
    U nas od jakiegoś czasu stoi taka płetwa i tylko w kąpieli opada XD

Wowka to Rekinu ma Rekinkę hehe

Sela, Wowka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy Wam pisałam, że Zuzia jak coś chce to mówi ma mama mam :) mąż zazdrosny.mówi, że ona tylko tak sobie mówi XD a w ogóle to tata ciężej wymówić i dlatego nie mówi.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, u nas też mama tylko jak jest potrzeba najwyższa do spełnienia. Ostatnio już nawet tata nie ma tylko woła kota po imieniu ;-)

Kamcia, no a jaka :-P elektryczny to pastuch ale to jeszcze kilka miesięcy zanim będzie potrzebny ;-)

Nie pamiętam co dla mamy kupowaliśmy na okrągłe urodziny, teściowa na 60 dostała ekspres ciśnieniowy. Teraz go sprzedaję na olx bo stal nieużywany, kupiliśmy na gwiazdkę przelewowy i zadowolona. Moja mama w tym roku 70, już musimy zacząć myśleć żeby do października zdążyć ;-)

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

age.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa jezeli lubi piec fajny jest tez robot planetarny np taki
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7238455468

Wszystko zależy od kwoty jaką chcesz wylożyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 14:35

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny ten robot, ale chciałabym coś takiego dla niej. Wiem, że chciałaby nowe kolczyki, więc jest pewna opcja na prezent, szukam jeszcze czegoś co mogłoby ją zadowolić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum się popsuło, czy ksiądz u wszystkich chodzi?

kattalinna lubi tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ksiadz nie chodzi :D

U nas czworakowanie na calego, proba siadu ale z bocznej, to jest ok? Trzy razy mu sie udalo, asekurowalam go ale i tak nie obylo sie bez uderzenia o podloge. Wspina sie po pchaczu, po krzeselku do karmienia, ja pierdziele, tak lawinowo wszysyko poszlo :D

Feeva, ciesze sie ze u lekarza ok, ale strasznie wspolczuje ze tak ciezko Mania przechodzi zabkowanie... biedna :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 19:54

kattalinna, Sela, Katy, Wowka lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie odprawiłam ksiedza.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, nasz ekspert Kamcia mówi, że tak siadać właśnie należy :-) brawo dla Igorka!

kamciaelcia, J.S lubią tę wiadomość

age.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne czuprynki !

U nas dzień poza domem bo wtedy nie marudzi. Jak tylko dom to od razu włącza się tryb marudzenia. Chyba jednak tonte żeby mu tak dokuczają kupa zielona byla

Kiedy się wyśpię? Hahaha
    Dajcie chociaż 4 godziny ciurkiem!

A jutro kończymy 8 miesięcy. Kiedy to zleciało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 20:18

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, troche mnie nie było, tzn podczytuje Was ale tyle piszecie że już nie mam czasu odpisać.

Najpierw święta później Nowy Rok, a 2.01.19r wyprawiałam Julii urodziny. Generalnie ma już tyle zabawek że nie mam gdzie tego chować. Michaś coś ostatnio strasznie marudny, na tyle że nie mogę go ululać. Wygina się w każdą stronę i wyje jakbym go ze skóry obdzierała. Często jest tak że w ciągu dnia nawet na rękach jest źle. Mam nadzieję ze to przejściowe i wróci moje grzeczne dziecko.

Stała się rzecz niezwykła dla mnie a mianowicie Julia się bawi z Michałem tak że jest radość, śmiech. Dzisiaj pierwszy dzień od świąt poszła do przedszkola, a w domu była ogromna rozpacz :) Dopiero jak wróciła to Michał się uspokoił :) Na to właśnie czekałam :)

Noce dalej tragiczne i ciężkie. Nie dość że Michał szybko sie wybudza (jakby czuwał a nie spał) to jeszcze nie śpi np od 3 do 4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 16:28

Feeva, Berbecia, D_basiula, Hoope, Fatalita, kamciaelcia, pawojoszka, MajowaMamusia, Katy, Sela, Cola87, Wowka, Mała Matylda, Ewciaa83, Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość

201501064565.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też Was podczytuje,ale jakoś się nie udzielam...

U nas znów młodszą męczy katar i kaszel. Do tego temperatura :( . Tydzień zdrowa była. Jutro znów lekarz. Myślę, że przyczyną mogą być zęby, tak ją męczą. Jak przy starszej bez objawów tak teraz wszystkie. Noce u nas słabe. Marzą mi się tylko 2 pobudki w nocy, a tak to już nawet nie liczę ile razy wstaje. A to moje gwiazdy na święta i robione na szybko zdjęcia :P ( zdjęcie potem usunę) :

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 13:28

Berbecia, Feeva, D_basiula, Hoope, Fatalita, kamciaelcia, pawojoszka, Katy, Sela, Cola87, Wowka, Mała Matylda, Ewciaa83, MonikaJ, Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaczki wszystkie śliczne :)

Ksiądz nie wiem kiedy chodzi :P

U nas dziś dzień lepszy. Trochę więcej zjadła, ale bez szału. Gorączki już nie było, osłabiona jest. Poszła spać o 20, troszkę jeczala ale ostatecznie usnela bez krzyku jak wczoraj, dałam jej camilie. Zobaczymy jak noc.
    Oby szybko wyszły te zebole.

Na tą mękę dostała nowa zabawkę. Chyba się spodobała :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cda8b4bd101a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 20:58

Fatalita, Berbecia, jangwa_maua, kamciaelcia, J.S, pawojoszka, MajowaMamusia, Katy, Hoope, Sela, Cola87, Wowka, Mała Matylda, Ewciaa83, MonikaJ, D_basiula, Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2019, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślicznie rodzeństwa razem wyglądają.

Feeva masakra z tymi zębami, oby szybko przeszło. Mam nadzieję, że u nas nie będzie tak źle.
    Mania zadowolona, biedna się nacierpi.

Gil wodnisty u nas nadal, dodatkowo mąż przeziębiony, gardło, zatoki- oby nas nie zaraził. Jak tak dalej będzie to nici z naszego wyjazdu :(
    U mnie też nie wiem kiedy ksiądz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 21:31

• Katy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne dzieciaczki :*

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas czopek paracetamolu poszedł w ruch. Oby ta noc była lepsza. Biedne te nasze ząbkujace dzieci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 22:12

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam mini zawal przed chwila, Kamil zaczal kaszlec przez sen, ale brzmialo to troszke jakby sie krztusil, polecialam do lozeczka, a on takie oczy polprzytomne mial (jakby sie budzil), na szczescie zaraz spal dalej, ale chwile świeciłam na niego telefonem i sprawdzałam czy oddycha...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 1974 1975 1976 1977 1978 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ