Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas chyba dolne jedynki zaraz wyjdą, ale pewności nie mam bo od listopada wydaje mi się że idą
Kamcia masz ten model torby ze skip hopa? Wizualne podoba mi się, Katalina kupiłaś taką samą?
Carters ubranka na Ali bardzo polecają,że świetne jakościowo.
-
nick nieaktualny
-
Majowa, jest spoko ta torba. Choć przyznam, że nie do końca rozumiem peany na jej cześć: torba jak torba, spełnia swoją funkcję, wygląda fajnie ale niczego nie urywa
fajny mają ten patent z paskami do przypięcia wózka. I fajnie, że jest wąska więc nie obija się o kolana, no chyba że ją wypchać mocno.
-
Kattalinna
Ja bardziej do tej torby podchodze na zasadzie że prawie 300zl bym za nią nie dala ale moje 100zl jest bardzo sarysfakcjonujace (w sensie i torby i ceny)
Choć najlepszą moją okazją byl właśnie zakup wózka
I właśnie te klipsy do zawieszania wychwalalamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 22:03
-
nick nieaktualny
-
Ladylnna ja sama bym pewnie nie zwróciła uwagi że coś mogłoby być nie tak. Raczej bym pomyślała że taka ma urodę, ale po sugestii pediatry na pewno bym poszła do neurologa sprawdzić czy jest ok. Ja jakiś miesiąc temu też byłam u neurologa z kręceniem w nadgarstkach bo też była sugestia że to coś złego. Na szczęście wszystko było ok i obyło się tylko na moim strachu. Neurolog powiedział że wszystko ok. Zapisaliście się na wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 22:52
-
nick nieaktualny
-
Dzień (wcale) niedobry.
Wszyscy śpią? Nie wierzę
Feeva, dzięki, właśnie koleżanka też mi poleciła indigo. Ta baza fajna, bardzo naturalnado tej pory znałam te ich kremy, faktycznie cudne
uwielbiam seveth heven
Lady Inna, też bym powiedziała, że taka uroda. Dobrze, że lekarz niebawem, będziesz spokojniejsza.
O rany, mówię Wam jak mnie wkurza mąż. Budzi nas rano swoim budzikiem, po czym idzie sobie spać dalej. Milion razy mówiłam, że jak obudzi Skrzata, a nie jest jeszcze pora na szykowanie się do pracy, to ma się nim zająć. Wystarczy, że ja wstaję w nocy setki razy-dzisiaj 6, w tym raz przysnęłam na podłodze. Na kiego wuja włączać budzik na GODZINĘ wcześniej niż trzeba wstać?
Sorry, że marudzę, ale mi źle. Z tego niewyspania robię się niemiła i opryskliwa. Dodatkowo nadal trzymam dietę, a w lodówce mam ciasto. Jestem niewyspana i głodna. A on śpi całkiem nieźle i może zjeść wszystkie ciasta świata bez uszczerbku na figurze.
Wczoraj był blue monday, dziś mam blue tuesday. Amerykańscy naukowcy znajdą wytłumaczenie na wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 09:15
-
Dzien dobry :p
Wowka, pociesze Cie, ze mi dzisiaj chlopak tez obudzil dziecko i jeszcze perfidnie sie wracal kilka razy do pokoju i halasowal...Szczęście w nieszczesciu, ze Kamil pozniej zasnal SAM :o
Wczoraj siedzielismy z Kamilem zamknieci w pokoju bo sie w piecu wypaliło, a ja nie umiem rozpalic wiec włączyłam piecyk elektryczny xd Dzisiaj od razu jak wstalam polecialam do pieca zobaczyc i na szczescie byl jeszcze zar wiec udalo mi sie rozpalić xd
Dziwne mam dziecko bo jakos dzisiaj rano jak jadlam owsianke to jak mu dalam sprobowac nie robil "ble" :p
-
Wowka, bo oni z innej planety sa, na bank. Kobieta by tak nie zrobila.
Czemu spalas na podlodze? Wspolczuje nocy.. Po co Skrzato sie budzil? Jesc czy pomarudzic?
Wiecie co, zmarl mojego faceta wujek z Berlina i uwaga - pogrzeb jest 18 lutego
Takie tam maja terminy -
J.S nieźle, tyle ludzi tam fika?
niedługo będzie czas oczekiwania jak w kolejkach na NFZ.
Wowka proszę bardzo
Co do facetów to mój tez tak ustawia i potem jeszcze drzemki co 5min. W ciąży myślałam że go ubije, a teraz nie śpi z nami więc... Ale jakby tak ustawial spiac z nami to bym go udusila poduszka.
Dziewczyny czy któraś z Was ma wózek valco snap 4?
Mam spory dylemat, bo jest lżejszy od joie litetrax 4 Air bo waży 6,6kg a joie prawie 10... No i jest do 20kg a joie 15kg a chciałam już na dłużej. Tyle tylko że joie ma pompowane koła a valco piankowe.
Jak się go prowadzi? -
nick nieaktualnyZamawiam torbę z limango, tylko zastanawiam się, czy na pewno ta w kropki
cała ja, coś mi się podoba, a jeszcze muszę porozkminiać, czy aby na pewno
Kamcia dzięki, czaiłam się, żeby kupić jakąś, bo moja z wózka jest mało praktyczna, a tu taka okazja, aż żal nie skorzystać.
Wowka, dlatego jak mój idzie na rano to śpi osobno, bo nie potrzebna mi pobudka o 4.30, a wiadomo jak dziecko nad ranem się obudzi, to czasem już nie chce spać.
Potwierdzam faceci są z innej planety, mój ostatnio o 5 rano blender uruchomił, obie się obudziłyśmy, aż się zagotowałam, a on zdziwiony bo już kiedyś rano blendował i się nie obudziłyśmy.
Katy moja nieraz uśnie w nocy sama jak się rozbudzi, dzisiaj piszczała, siadała, a za 5 min spała, nim matka zwlekła się z łóżka.
Karuzela mnie ratuje, kolejny raz rano jak muszę się dospać, puszczam karuzele, daje zabawki i mam chwile, dzisiaj godzinę się bawiła sama w łóżeczku, a ja dosypiałam.
J.S. wow, miesiąc czasu strasznie długo.kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość