X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas chyba dolne jedynki zaraz wyjdą, ale pewności nie mam bo od listopada wydaje mi się że idą XD

Kamcia masz ten model torby ze skip hopa? Wizualne podoba mi się, Katalina kupiłaś taką samą?
    Carters ubranka na Ali bardzo polecają,że świetne jakościowo.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mają chińską rozmiarówkę, nie lubię choć cudne

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, kupiłam tę biało czarną cubes

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dawno swoją torbę kupilam ;) zatem inna
    A ubranka carters jakoś rozmiarowo mi nie podpadly. To samo pasowalo na grubego i na fit ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina i jak fajna jest, warta zakupu? Podoba mi się ta w kropki.

Padam,ide spać bo nocka niepewna, Zuzia jadła o 18.30 i o 20 juz była głodna.

• Patk Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia dzięki!

Zamówiłam torbę dzięki Tobie :* nie umiem tego obsługiwać

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mielismy ubranka Carters od pradziadka Kamilka z Ameryki, ale nie wszystko zdazyl ubrac bo najpierw byly za wielkie, później za grube :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, jest spoko ta torba. Choć przyznam, że nie do końca rozumiem peany na jej cześć: torba jak torba, spełnia swoją funkcję, wygląda fajnie ale niczego nie urywa ;-) fajny mają ten patent z paskami do przypięcia wózka. I fajnie, że jest wąska więc nie obija się o kolana, no chyba że ją wypchać mocno.

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna
    Ja bardziej do tej torby podchodze na zasadzie że prawie 300zl bym za nią nie dala ale moje 100zl jest bardzo sarysfakcjonujace (w sensie i torby i ceny)
    Choć najlepszą moją okazją byl właśnie zakup wózka ;)

I właśnie te klipsy do zawieszania wychwalalam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 22:03

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9603119691c6.jpg

Tytaj może bardziej widać..
    Sama już nie wiem

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyInn pokaż jeszcze zdjecie z przodu

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladylnna ja sama bym pewnie nie zwróciła uwagi że coś mogłoby być nie tak. Raczej bym pomyślała że taka ma urodę, ale po sugestii pediatry na pewno bym poszła do neurologa sprawdzić czy jest ok. Ja jakiś miesiąc temu też byłam u neurologa z kręceniem w nadgarstkach bo też była sugestia że to coś złego. Na szczęście wszystko było ok i obyło się tylko na moim strachu. Neurolog powiedział że wszystko ok. Zapisaliście się na wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 22:52

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2019, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ea906aada0c.jpg

Jesteśmy na piątek zapisani :(

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyInn ja nic nie widze oprócz pięknej buźki.

Dobrze że jesteście umówieni lekarz rozwieje wątpliwości.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od przodu to w ogóle nie ma się do czego przyczepic ;) ślicznotka! :) Będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę!

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień (wcale) niedobry.

Wszyscy śpią? Nie wierzę ;)

Feeva, dzięki, właśnie koleżanka też mi poleciła indigo. Ta baza fajna, bardzo naturalna :) do tej pory znałam te ich kremy, faktycznie cudne <3 uwielbiam seveth heven :)

Lady Inna, też bym powiedziała, że taka uroda. Dobrze, że lekarz niebawem, będziesz spokojniejsza.

O rany, mówię Wam jak mnie wkurza mąż. Budzi nas rano swoim budzikiem, po czym idzie sobie spać dalej. Milion razy mówiłam, że jak obudzi Skrzata, a nie jest jeszcze pora na szykowanie się do pracy, to ma się nim zająć. Wystarczy, że ja wstaję w nocy setki razy-dzisiaj 6, w tym raz przysnęłam na podłodze. Na kiego wuja włączać budzik na GODZINĘ wcześniej niż trzeba wstać?

Sorry, że marudzę, ale mi źle. Z tego niewyspania robię się niemiła i opryskliwa. Dodatkowo nadal trzymam dietę, a w lodówce mam ciasto. Jestem niewyspana i głodna. A on śpi całkiem nieźle i może zjeść wszystkie ciasta świata bez uszczerbku na figurze.

Wczoraj był blue monday, dziś mam blue tuesday. Amerykańscy naukowcy znajdą wytłumaczenie na wszystko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 09:15

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :p

Wowka, pociesze Cie, ze mi dzisiaj chlopak tez obudzil dziecko i jeszcze perfidnie sie wracal kilka razy do pokoju i halasowal...Szczęście w nieszczesciu, ze Kamil pozniej zasnal SAM :o

Wczoraj siedzielismy z Kamilem zamknieci w pokoju bo sie w piecu wypaliło, a ja nie umiem rozpalic wiec włączyłam piecyk elektryczny xd Dzisiaj od razu jak wstalam polecialam do pieca zobaczyc i na szczescie byl jeszcze zar wiec udalo mi sie rozpalić xd

Dziwne mam dziecko bo jakos dzisiaj rano jak jadlam owsianke to jak mu dalam sprobowac nie robil "ble" :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, bo oni z innej planety sa, na bank. Kobieta by tak nie zrobila.
    Czemu spalas na podlodze? Wspolczuje nocy.. Po co Skrzato sie budzil? Jesc czy pomarudzic?

Wiecie co, zmarl mojego faceta wujek z Berlina i uwaga - pogrzeb jest 18 lutego o.O
    Takie tam maja terminy

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S nieźle, tyle ludzi tam fika? :D niedługo będzie czas oczekiwania jak w kolejkach na NFZ.

Wowka proszę bardzo :)
    Co do facetów to mój tez tak ustawia i potem jeszcze drzemki co 5min. W ciąży myślałam że go ubije, a teraz nie śpi z nami więc... Ale jakby tak ustawial spiac z nami to bym go udusila poduszka.

Dziewczyny czy któraś z Was ma wózek valco snap 4?
    Mam spory dylemat, bo jest lżejszy od joie litetrax 4 Air bo waży 6,6kg a joie prawie 10... No i jest do 20kg a joie 15kg a chciałam już na dłużej. Tyle tylko że joie ma pompowane koła a valco piankowe.
    Jak się go prowadzi?

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiam torbę z limango, tylko zastanawiam się, czy na pewno ta w kropki :D cała ja, coś mi się podoba, a jeszcze muszę porozkminiać, czy aby na pewno XD
    Kamcia dzięki, czaiłam się, żeby kupić jakąś, bo moja z wózka jest mało praktyczna, a tu taka okazja, aż żal nie skorzystać.

Wowka, dlatego jak mój idzie na rano to śpi osobno, bo nie potrzebna mi pobudka o 4.30, a wiadomo jak dziecko nad ranem się obudzi, to czasem już nie chce spać.
    Potwierdzam faceci są z innej planety, mój ostatnio o 5 rano blender uruchomił, obie się obudziłyśmy, aż się zagotowałam, a on zdziwiony bo już kiedyś rano blendował i się nie obudziłyśmy.

Katy moja nieraz uśnie w nocy sama jak się rozbudzi, dzisiaj piszczała, siadała, a za 5 min spała, nim matka zwlekła się z łóżka.

Karuzela mnie ratuje, kolejny raz rano jak muszę się dospać, puszczam karuzele, daje zabawki i mam chwile, dzisiaj godzinę się bawiła sama w łóżeczku, a ja dosypiałam.

J.S. wow, miesiąc czasu strasznie długo.

kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość

‹‹ 2022 2023 2024 2025 2026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ