Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama32 u nas Zosia ominela pelzanie, wysoki podpor. Odrazu przeszla w pozycje do raczkowania. Turlala sie też krotko. Takze kazde inne.
U nas dzisiaj armagedon kup. Kupy brzydkie, smierdzace i trochę z śluzem.. Obstawiam gorne jedynki, slini sie zas bardzo, i przy gryzieniu chrupka placze. I katar wodnisty. Ale o dziwo ładnie spi w nocy. Pfff pfff nie chwale..
Tez nie waze ile je. Kaszki rano robie z 60-90 ml mm, i do tego pol sloika owoców to takie drugie śniadanie. Zosiw nie ogarnela jeszcze otwieranja szuflad, choc jak zauwazh ze otwieram to bardzo szybko sprawdza co w środku.Mama32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakie śliczne dzieci
U nas z jedzeniem jedna wielka niewiadoma, rano pije mleko z kaszą, ale tylko około 90ml, na spanie w ciągu dnia 150 ml, na noc 150ml z kleikiem, obiadku je mały słoiczek prawie cały, owoców zależy nieraz całą tubkę, nieraz całego banana. Głównie jej gotuję, ale słoiczki też kupuję, obiadki, żeby mieć w razie W i często owoce. Dzisiaj u nas postęp rozgniotłam banana widelcem i zjadła bez ani jednego odruchu wymiotnego
Zuzia pełza wszędzie, przechodzi przez próg i wchodzi w każdy zakamarek, obija głową o wszystko i płacze co rusz. Ulubiona zabawka- kapcie, dałam jej mojego japonka, żeby miała swoje osobiste klapki do zabawy
Mała Matylda gratuluję swojego mieszkania i postępów córki
Współczuję kiepskich nocek, koleżanka do tej pory kp i tez mówi, że jej córka cały czas się budzi na ciumkanie cyca i w ogóle nie chce spać w łóżeczku, może to taki etap.
Patk fajne porównanie, też muszę swoje zdjęcia odkopać.
Feeva dzięki za polecenie lumpka internetowego, zamówiłam śpiworki do spania po 15 zł, dzisiaj przyszły, naprawdę fajne i mało co widać, że używane.
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Może kogoś zainteresuje promocja na Axkid Move. Gdybym wiedziała, że będzie promocja nie kupiłabym w sobotę Axkid Minikid 1 ;(
https://osiemgwiazdek.pl/axkid-move-9-25kg-grupa-1-2-black,3,729,769
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 17:27
Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kurcze cos mnie niepokoi u malej. Od wczoraj tak dziwnie rusza glowka przod/tyl. W taki sposob jakby glowa odpowiadala "tak tak". I glupia ja, czytam juz dzisisaj co wujek google pisze. Z jednej str pisza ludzie ze to normale, bo sie rozwija i moze poprostu sie uczy czegos, albo chce cos zrobic inny ktos pisze ze moze przejaw autyzmu. A ja tylko siedze i ja oberwuje.
Jak trzymam ja na rekach to tak nie robi, jak siedzi i sie bawi albo lezy Na brzuszku. Ale to mowie tez nie zawsze. Dzisisiaj Jak lezala Na brzuszku to az sie czolkiem o panele uderzyla. Miala moze któras z was z tym stycznosc? -
W koncu nadrobilam.
Dzieci jak zawsze cudne. Dziekujemy za zyczenia, wczoraj Ola skonczyla 8 miesiecy. Nadal troche kaszle i ma katarek. I zeby... tu jest tragedia, w nocy budzi sie z krzykiem, placze, w dzien jeczy. Syropkow typu paracetamol, apap, ibufem nie chce pic. Zaciska usta i koniec. Zostaja tylko czopki zeby jej ulzyc. Jak zacznie dzialac to robi sie zlote dziecko, bawi sie smieje, piszczy. Strasznie to przechodzi. Mamy 2 gorne jedynki ida dwojki, sa blisko i chyba trojki ale ciezko zagladnac do buzki.
Ja gotuje zupki, ale tez daje gotowe, zeby sobie odmienila np dynie bo tego nie ugotuje.
Przed choroba zjadala caly maly sloiczek bo w nich mroze jedzenie. Teraz jak zje pol to jest dobrze, a kaszke to robie na gesto z 60-70ml mm, bardzo smakuje jej 5zboz z hippa, ale zje manne z owocami, czy kleik z kaszka malinowa.
U nas dzis zimno, a w nocy ma byc jeszcze zimniej.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Ja wymiękam. Niech te zębiska juz wyjdą.
Czuję się dzisiaj jak by mnie czołg przejechał mała marudzi płaczę nie śpi do tego wszystkiego syn ma ferie i też nieziemsko dokazuje.
Moja kreci głową tak jakby pokazywała nie nie. Mama32 może widziała jak wy pokazujecie krecąc tak głową i teraz jak sobie przypomni to tak sobie robi.
Mój leń nie pełza nie czołga sie nie raczkuje ale zabiera sie do wstawania.Mama32 lubi tę wiadomość
-
Pociesze was - jak wyleza bedzid chwila oddechu
U nas wyszla ta przekleta dwojka i mam inne dziecko, ma juz 8 zebow ogolnie ale ta jedna dwojka dala nam popalic bardzo
Przespal cala noc do 7 a tak mial pierdylion pobudek w nocy, dzisiaj nastawiam sie na wczesna pobudke bo zasnal sam o 19:30
Ale nie przyzwyczajam sie bo zaraz kolejne beda w natarciu i znowu bedzie to samo
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Mama32 moja jak jej sie uda kogoś ugryźć to sobie bije brawo.
J.S. 8 moja ma dopiero 4 i wygląda jak wampirzyca
Pawojoszka gdzie się zagubiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 20:53
Mama32 lubi tę wiadomość
-
Przeglądam sobie w telefonie i mniej widzę tzn czy jeszcze jest
Torba skip hop na limango
https://www.limango-outlet.pl/skip-hop/torba-duo-signature-ze-wzorem---s-33-x-w-35-x-g-10-cm-2-6013560 -
Wowka ja pracuje na Indigo
przetestowałam Silcare, Semilaca, Victorie Vynn, Neonail, Makear, żadna firma nie podeszła mi tak jak Indigo.
Do utwardzenia i odzywienia płytki baza Proteinowa, działa cuda, ratowała mi paznokcie po zelach. Albo bazy mineralne 3w1 czyli baza kolor top w jednym. Są super. Tu masz przykład bazy mineralnej kolor Natural :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02f0034c7fb.jpg
Te bazy dobiera się do karnacji, najbardziej uniwersalne to właśnie Natural lub Blush.
No i balsamy i oliwki do paznokci ślicznie pachną! Jak coś to wypróbuj, mój ulubiony zapach Arome99, Indigolicious, Seveth Heaven
J.S w sumie nie wiem ile mam stopni w domuale dziś było wyjątkowo chłodno, chyba zamróz z okien wychodzi.
Kurde u nas nadal nic w paszczy
Wysłałam reklamację wózka. Ciekawe, kiedy rozpatrza... Póki co jesteśmy uziemione. Co najwyżej na rekach mogę z nią wyjść na dwór przed blok na chwilę...
Majowa nie ma za coWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 21:16
Wowka lubi tę wiadomość