X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wywołuję:

- Fatalitę,

- Pawojaszkę,

- Hoope,

Proszę chociaż podpisać listę obecności!

Mała Matylda lubi tę wiadomość

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas piankowe kola tez daja rade tylko Kamil czasem ma wstrząsy troche wieksze :/

Racja Kamcia, chociaż na szczescie u niego gubienia wlosow nie zauwazam, gorzej z moimi xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 14:41

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, co to za kropka - cenzura? :-P (Posta można usunąć ;-) )

Przypomniało mi się... Wowka, zjedz ciasto! Będziesz dalej niewyspana, ale za to docukrzona i doendorfinowana! :-)

Ps. Co to za dieta? Nie lubię jej.

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas same dziury i korzenie. Więc bardziej terenowo.
    Jakikolwiek Valco wybierzesz -potwierdzam będziesz zadowolona. Uwielbiamy tą spacerówę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 14:56

Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina, zamiast edytowac zacytowałam sama siebie:p Jak sie usuwa? ;)

O juz ogarnelam :p Tyle czasu tu siedze, a o tym nie wiedzialam xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 15:53

kattalinna lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak weźmiesz "edytuj" to się pojawi opcja "usuń" :-)

Feeva, właśnie sklep 4kids.com na fejsie mi wyskoczył, że nowy kolor tego snap 4 dostępny jest :-) pamiętaj, że tam 5% można zejść z ceny :-D

Katy lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż wstaje tak że nie słyszę ani jego budzika ani jak wychodzi. Synek też się nie budzi. Ja nie wiem jak on to robi, ale mi to pasuje ;p jeszcze się dopytywał kiedyś czy nas nie budzi. To chyba ja jestem tą głośniejsza w tym związku ;)

kattalinna, Wowka, Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale współczuję tym co tak nie mają...gdyby mąż budził mi dziecko to też bym mu kazała je usypiać jak tak robi.

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Kamcia. Kamilkowi brakuje takiej czapki kucharskiej :D słodziak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 16:22

Katy lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w jakimś sklepie mignęła mi ostatnio czapka kucharska dla dzieci ;-)

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcio super pomocnik :)

Są czapki kucharskie dla dzieci, regulowane tak, że nawet dla naszych będą dobre ;)

Kattalinna, dieta z niskim ig. Nie lubię nie jeść słodyczy, ale lubię te kilogramy co ich nie ma :D

Trzymam kciuki za reklamację, właśnie miałam pytać czy już coś wiadomo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 17:18

Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilek w roli kuchennego pomocnika cudowny :D
    Często daję Zosi coś „kuchennego” do zabawy – wczoraj chochla wywołała euforię XD

Dołączam do Wowki w zaciskaniu kciuków za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Mam dobre przeczucia :)

Zosia już po szczepieniu, zaczęła płakać na sam widok pielęgniarki (poprzednie szczepienie było dwa tygodnie temu), była bardzo rozżalona, po wyjściu z gabinetu potrzebowała chwili i cyca aby się uspokoić. W domu szybko odzyskała dobry nastrój, ale miała problem z zaśnięciem na drzemkę. Waga 7820. Chyba fit ;)

Kotek, w takim razie to mój błąd - zaznaczałam oba linki z pierwszej linijki jako jeden :P
    Piękne dzieci! Wojtuś ma niesamowite włoski :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 18:01

Katy, kattalinna, Wowka, Feeva lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia zdecydowanie fit - Bożenka ostatnio była 8900 a już spadła do 90 centyla ;-)

Fotelik zapakowany - gdyby tak go wysłali to by mogli szklankę wody dołączyć i przyszłaby cała. A nie mamy oryginalnego opakowania, małżonek użył chyba z 8 mniejszych pudełek, całą masę taśmy oraz folii streczowej. Też jestem dobrej myśli :-)

Wowka, dietę ig to akurat jednak lubię :-D i nie wiem co masz za ciasto, ale z tą dietą można dużo słodkości jeść ;-) i nie chodzi mi o to, że np. nutella rzekomo jest ok ale jest pole do popisu. Zwłaszcza dla takiego szefa kuchni jak Ty :-D na mnie niestety ta dieta nie działa :-( chociaż podejrzewam, że gdybym się za nią wzięła to ze 3 kilo by poszło. Ile już zgubiłaś? Na bank bym Cię poznała :-P

Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no padnę dzisiaj :/ już godzinę usypiam moje dziecko. Wydaje się że zasnął, a ten znów siada, wstaje, chichra się przy tym. No masakra. Już drugi wieczor pod rząd taki z tym że dzisiaj jeszcze dłużej...powiedzcie że to tak nie zostanie :/

• D_basiula Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh, co jeszcze??? 5.20 rano bylo mleczko, 6.00 zakaszlala i zaczela wymiotowac, cala na dodatek ciepla. Mierze temp. Na jednym 38,1 na drugim 37,8 no wiem ze to jeszcze nie wysoka bardzo no ale... byla strasznie slaba, spiaca i plakala wystraszona bo pierwszy raz w zyciu wymiotowala. Zasnela na rekach to pies sasiada ja obudzil. Wstalysmy juz o 7. Caly dzien na rekach i tylko u mamy. Pozniej juz nie wymiotowala. Ladnie jadla male porcje co 1,5-2h. Spala chyba 5x po 30 min. Temp caly dzien w okolicy 38 i straszna maruda, juz sama nie wiem czy to zeby czy co?? Zobaczymy co bedzie w nocy i najwyzej jutro do lekarza sie wybierzemy, ale tam znow zarazki...

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że widziałam wszystkie dzieci, jak zawsze jestem zachwycona i nienasycona, DAJCIE MI WIĘCEJ DZIECI!

Wczoraj i dzisiaj Dzień Dziadobaby, więc zajętam wizytami i jedzeniem ciast (Wowka raz się żyje, na starość człowiek żałuje czego nie zrobił a nie co zrobił, pamiętaj o tym XD).

Powiem Wam tylko jaką scenę mieliśmy wczoraj w nocy.

Wiecie, ciemno, cicho, dzieci śpią, nam spać się nie chce, postanowiliśmy z moim to uczcić w wiadomy sposób. Fajnie się zrobiło, jest klimacik i już już mieliśmy zacząć i wtedy dotknęłam nogą ta cholerną zebrę pchacz z fiszerszajsa. Nagle rozległo się na cały pokój: RRRUUUUSZAAMYY!! XD XD XD XD XD

Kurtyna.

Wowka, Patk, Mama32, kattalinna, J.S, Sela, Asix, Mała Matylda, Cola87, olciabos, pawojoszka, Katy, Feeva lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, padłam :D

Dalej jest "I W TYŁ, I W PRZÓD" :D

Mama32, kattalinna, Sela, Hoope, Mała Matylda, Feeva lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XD XD XD XD XD sikam serio...
    Oby nam się nie zdarzyło bo my teraz w dużym pokoju śpimy (wydaje nam sie ze Baska jeszcze lepiej spi sama w pokoju) a ta zebra tu stoi XD XD XD

Popłakałam się i w ogóle. Mam nadzieję że ruszyliście XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:53

D_basiula, Wowka, kattalinna, Sela, Hoope, Mała Matylda, Cola87, Katy, Feeva, MajowaMamusia lubią tę wiadomość

• Wowka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna, mam karpatkę z cukierni. Odpada. Dobrze, że można moje ukochane owoce pod kruszonką ;)

Schudłam 7,5kg od wagi wyjściowej, ale łącznie 9kg, bo 1,5kg doszło przez święta :D

D_basiula, nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że noc będzie już spokojna.

Mała Matylda, czyżby Zosia osiągnęła już ten wiek, że dba o linię? :P

Cola, na pewno nie będzie już tak ZAWSZE. Co najwyżej przez najbliższe 3 lata :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 21:05

kattalinna, Mała Matylda, Cola87 lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2019, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Hoope leżę ze śmiechu:-)

Przebiła się lewą górna jedynka :-) Yeah
    Liczę na to że za dwa dni przebije się i prawa górna jedynka. Dolne jedynki wychodziły parami może i górne wezmą przykład z dolnych :-)

kattalinna, Sela, Hoope, Mała Matylda, Cola87, Wowka, Katy lubią tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
‹‹ 2024 2025 2026 2027 2028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ