Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A mój mąż wstaje tak że nie słyszę ani jego budzika ani jak wychodzi. Synek też się nie budzi. Ja nie wiem jak on to robi, ale mi to pasuje ;p jeszcze się dopytywał kiedyś czy nas nie budzi. To chyba ja jestem tą głośniejsza w tym związku
kattalinna, Wowka, Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość
-
Kamcio super pomocnik
Są czapki kucharskie dla dzieci, regulowane tak, że nawet dla naszych będą dobre
Kattalinna, dieta z niskim ig. Nie lubię nie jeść słodyczy, ale lubię te kilogramy co ich nie ma
Trzymam kciuki za reklamację, właśnie miałam pytać czy już coś wiadomo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 17:18
Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kamilek w roli kuchennego pomocnika cudowny
Często daję Zosi coś „kuchennego” do zabawy – wczoraj chochla wywołała euforię
Dołączam do Wowki w zaciskaniu kciuków za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Mam dobre przeczucia
Zosia już po szczepieniu, zaczęła płakać na sam widok pielęgniarki (poprzednie szczepienie było dwa tygodnie temu), była bardzo rozżalona, po wyjściu z gabinetu potrzebowała chwili i cyca aby się uspokoić. W domu szybko odzyskała dobry nastrój, ale miała problem z zaśnięciem na drzemkę. Waga 7820. Chyba fit
Kotek, w takim razie to mój błąd - zaznaczałam oba linki z pierwszej linijki jako jeden
Piękne dzieci! Wojtuś ma niesamowite włoskiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 18:01
Katy, kattalinna, Wowka, Feeva lubią tę wiadomość
-
Zosia zdecydowanie fit - Bożenka ostatnio była 8900 a już spadła do 90 centyla
Fotelik zapakowany - gdyby tak go wysłali to by mogli szklankę wody dołączyć i przyszłaby cała. A nie mamy oryginalnego opakowania, małżonek użył chyba z 8 mniejszych pudełek, całą masę taśmy oraz folii streczowej. Też jestem dobrej myśli
Wowka, dietę ig to akurat jednak lubięi nie wiem co masz za ciasto, ale z tą dietą można dużo słodkości jeść
i nie chodzi mi o to, że np. nutella rzekomo jest ok ale jest pole do popisu. Zwłaszcza dla takiego szefa kuchni jak Ty
na mnie niestety ta dieta nie działa
chociaż podejrzewam, że gdybym się za nią wzięła to ze 3 kilo by poszło. Ile już zgubiłaś? Na bank bym Cię poznała
Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ehh, co jeszcze??? 5.20 rano bylo mleczko, 6.00 zakaszlala i zaczela wymiotowac, cala na dodatek ciepla. Mierze temp. Na jednym 38,1 na drugim 37,8 no wiem ze to jeszcze nie wysoka bardzo no ale... byla strasznie slaba, spiaca i plakala wystraszona bo pierwszy raz w zyciu wymiotowala. Zasnela na rekach to pies sasiada ja obudzil. Wstalysmy juz o 7. Caly dzien na rekach i tylko u mamy. Pozniej juz nie wymiotowala. Ladnie jadla male porcje co 1,5-2h. Spala chyba 5x po 30 min. Temp caly dzien w okolicy 38 i straszna maruda, juz sama nie wiem czy to zeby czy co?? Zobaczymy co bedzie w nocy i najwyzej jutro do lekarza sie wybierzemy, ale tam znow zarazki...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Melduję, że widziałam wszystkie dzieci, jak zawsze jestem zachwycona i nienasycona, DAJCIE MI WIĘCEJ DZIECI!
Wczoraj i dzisiaj Dzień Dziadobaby, więc zajętam wizytami i jedzeniem ciast (Wowka raz się żyje, na starość człowiek żałuje czego nie zrobił a nie co zrobił, pamiętaj o tym).
Powiem Wam tylko jaką scenę mieliśmy wczoraj w nocy.
Wiecie, ciemno, cicho, dzieci śpią, nam spać się nie chce, postanowiliśmy z moim to uczcić w wiadomy sposób. Fajnie się zrobiło, jest klimacik i już już mieliśmy zacząć i wtedy dotknęłam nogą ta cholerną zebrę pchacz z fiszerszajsa. Nagle rozległo się na cały pokój: RRRUUUUSZAAMYY!!
Kurtyna.Wowka, Patk, Mama32, kattalinna, J.S, Sela, Asix, Mała Matylda, Cola87, olciabos, pawojoszka, Katy, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
sikam serio...
Oby nam się nie zdarzyło bo my teraz w dużym pokoju śpimy (wydaje nam sie ze Baska jeszcze lepiej spi sama w pokoju) a ta zebra tu stoi
Popłakałam się i w ogóle. Mam nadzieję że ruszyliście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:53
D_basiula, Wowka, kattalinna, Sela, Hoope, Mała Matylda, Cola87, Katy, Feeva, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, mam karpatkę z cukierni. Odpada. Dobrze, że można moje ukochane owoce pod kruszonką
Schudłam 7,5kg od wagi wyjściowej, ale łącznie 9kg, bo 1,5kg doszło przez święta
D_basiula, nie wiem o co chodzi, ale mam nadzieję, że noc będzie już spokojna.
Mała Matylda, czyżby Zosia osiągnęła już ten wiek, że dba o linię?
Cola, na pewno nie będzie już tak ZAWSZE. Co najwyżej przez najbliższe 3 lataWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 21:05
kattalinna, Mała Matylda, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Hahaha Hoope leżę ze śmiechu:-)
Przebiła się lewą górna jedynkaYeah
Liczę na to że za dwa dni przebije się i prawa górna jedynka. Dolne jedynki wychodziły parami może i górne wezmą przykład z dolnychkattalinna, Sela, Hoope, Mała Matylda, Cola87, Wowka, Katy lubią tę wiadomość