Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope, to jakiś nowy fetysz tak przy aplauzie zabawek? Swoją drogą, ciekawe czy fiszer price celowo takie teksty umieszcza. Myślicie, że te wszystkie urządzenia testowane są w różnych warunkach jak odkurzacze?
Patk, ostatnio nawet miałam Cię pytać co u małej ale oczywiście pamięć dobra, ale krótkafajny pulpet
Jak to Baśka sama w pokoju a Ty nic nie piszesz? I czy ja dobrze rozumiem, że ona śpi???
-
No krótka i waży już 7kg! Śmieszna taka, nie chce w ogóle na brzuchu leżeć. Ryk I lament okrutny jest.
No Baśka już chyba 4 noc rządzi sama w sypialni. Starzy eksmisja na kanapę. Ale nie chce zapeszać to już 4 noc niemalże cala przespana. Dzisiaj trochę później ją położyłam bo zasnęła dopiero o 20 ale wczoraj np.spała od 19.15 do jakoś po 5 było. Pocycała potem chwilę, obróciła się na bok i tak jeszcze do 7.30Mama32 lubi tę wiadomość
-
Nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku ale tym razem Wam wybaczam
Cyrk na kółkach. Ruszyliśmy, z małym falstartem
Co sobie przypomnę, to brechtam
A w ogóle TZ pojechał dziś do szkoły na zebranie. Tylko, że zebranie jest jutro.
Ot, dobrali się.
D.basiula nie wiem co to może być, obserwuj po prostu.
Patk słodki pulpet, jak dobrze, że już swoje zrobiłam
Mama32 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
No u nas to była taka w sumie próba w ciemno. Bo chcieliśmy coś obejrzeć późno A że w sypialni nie mamy tv to rozlozylismy sobie w pokoju. I tak już własnej kolejna bardzo dobra noc. Może się wiercimy, może jednak za blisko jestem, albo stary chrapie. Nie wiem o co chodzi ale mogę się poświęcić i spać na kanapie. Mimo że mamy nowy super wygodny materac Tzn już nie taki nowy bo w ciąży byłam wtedy. Ale taka opcja mi pasuje bardziej. Może spróbuj też, może tez czuje że jesteś blisko i wymusza cyc. No ale u nas też ta woda robi robotę.
-
Oj urządził. Zaczął już wieczorem, usypiam go prawie 1.5h. Potem o 23 znów wstał...i od tego czasu spał już niespokojnie, wybudzal się, jęczał. O 3 wstał, zjadł, przebrałam go i znów gotów do zabawy. W końcu jak już zasypiał to słyszę jak ciśnie. Bosze kupa o 3 w nocy? Nie pamiętam kiedy tak było...jeszcze o 5.30 łapałam siki psa do badania i do próbki wpadł mi kawałek roślinki
A o 6.40 moje dziecko już wyspane...Wowka ja swoją kawę właśnie piję bo ciężki dzień mi się zapowiada...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 08:19
-
Kamcia mnie też kusiło żeby zostawić, ale Adaś jak długo tak zostaje to ma dupkę czerwoną, więc ostatecznie zmusilam się żeby jednak zmienić pampera
a i fajnie macie że tak blisko sklep
to w jednym budynku? Ja mam tak z 3 min więc tragedii nie ma, ale po mleko już bym tak nie mogła wyskoczyć
-
cola
miedzy blokami, czyli w sumie zejscie i wejscie na 3.pietro
ale i tak mezowi sie oberwie
mieszkam w małym miescie i tu nie ma bloków gigantów-i wzdłuż i w szerz
a dupka była cacyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 09:29