Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZobaczymy, bodów nigdy dość, ale takie ładne, to by się przydały na lato do bloomersów, które na Ali zamówiłam (zobaczymy co to przyjdzie).
Hehe Adaś boski, je podobnie jak Zuzia, ostatnio dałam jej makaron kokardkimyślałam, ze padnę, najpierw jej się wyślizgiwał z rączki, a później jak go wymemłała, to jej się do ręki przykleił i tak machała, żeby się odkleił
wesoło z tymi naszymi maluszkami.
Patryś taki poważny, fajnie radzi sobie ze skórkąkamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Sela proszek bardzo
Kamcia gdzie on to jedzenie chowa bo nie w tłuszczykuIle teraz waży?
Prezes jest na etapie otwierania szuflad i wyrzucania zawartości. Mam tylko dwie szuflady. Wiecznie tam siedzi, aż dyszy i sapie.
Cola za to ile szczęścia na buzi
Usmażyłam plantany. Nie warto. Ziemniaki, tylko twardsze. Nie róbcie.
Proszek bardzo Sela, słownikNapisałam dziś do TZ żeby poszukał nr do poradni archeologicznej. Zamiast alergologicznej. Nasza córka dinozaur
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 12:05
Cola87, J.S, Katy, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
hoope
przez angine troszke sie zatrzymał ale mamy 9,12 kg i 76 cm (wczoraj zmierzony)
fit
córka na tym etapie jakies 7kg wiec mozna bardziej fit fit
piotrek na pewno dyche osiagnałWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 12:07
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kattalinna
lubie cię
https://www.limango.pl/info/zwroty-i-reklamacje
i nie wiem, czy spotkałaś sie kiedyś z tym sklepem, ale dane marki jak teraz np carter's są przez okreslony krótki czas, potem mozna kupić tylko to, co w outlecie
edit
chyba nie ma jednak tego "najlepszego" punktu czyli zwrot gratisWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 13:16