Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezes cudny
oczywiście, że wygląda. Na swój wiek - 3 lata
piękne zdjęcia!
Jak liczycie podglądaczki? Swoją drogą, ciekawe czy faceci też nas czytają
Bożenka ma mało falołersów, ostatnio po 55 wyświetleńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 10:47
Hoope lubi tę wiadomość
-
O jeeezusie Prezes spod raczek zdolnej mamy cuuuudenko
Feeva, ja mialam za dziecka chorobe, teraz patrze przed siebie, tez nie moge w telefon ani w gazete
Jakbym siedziala tylem do kierunku jazdy to bym dopiero wymiotowala
Piecze mnie przy sikaniu od wczoraj
Bylam w aptece po furaginWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 10:52
Hoope lubi tę wiadomość
-
Igorek, jaki z Ciebie anioleczek niewinny
matka konfabuluje, jak nic
Ale chyba włosy mu zjaśniały? Jakoś pamiętam Igorka jako brunecika
A, Kattalinna, faceci nie daliby rady nas czytaćjestem więcej niż pewna, no chyba, że się mylę i zaraz wyleci jakiś zza krzaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 11:21
J.S lubi tę wiadomość
-
Doniczka tata zaczesuje ale zrobię i wrzucę
W sumie Kamcia możemy się zgadać w jakiś miły, ciepły dzień przedi sezonem i spotkać nad morzem, razem z PatkObfocę dzieciaczki wtedy
Kattalina to akurat foty jednego z trzech synów rok po rokuAle falołersi mnie rozwalili
Dziękuję za miłe słowa (aparat dziękuje także).
Lucy musisz się zatem częściej udzielać
J.S loczki rządzą! ❤
Z nowości zachowawczych, Prezes chowa się czasem w kącie na dwójkę. I śpiewakattalinna, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Jaki piękny Prezes
Igorku, smacznej kartki:p I faktycznie jakies jaśniejsze wloski, ale Kamilowi tez jasnieja xd
Ja nie mam choroby lokomocyjnej, chlopak podobno mial w dziecinstwie :p W sumie to mam nadzieje, ze Kamcio nie bedzie mial bo przerazaja mniw rzygajacy ludzie xd
Ja Skrzata tez pokazywałam :p
Kamil pospal ponad godzine, ja tez sie chcialam przespac to ledwo zasnelam, dzwoni telefon..Jakieś oszusty mnie chcieli wkrecic, ze niby 10 000 wygralam xdHoope lubi tę wiadomość
-
My kupiliśmy fotelik do auta Britax do jazdy przodem bo mamy takie same cyrki w aucie co J.S
I mam nadzieje ze przy nowym foteliku to się zmieni.
Wyszła nam prawa górna jedynka, także dobrze mowilam ze będą szły parami. Ehh ale od wczoraj marudno placzaca jest, dzisiaj zresztą też. Juz dawno nie plakala przy usypianiu do drzemki.
Kaszka z borówkami rano widziałam że smakuje, bo ładnie buźkę otwierała. Ale zjadła pół i płacz. Spróbuję dać jej jeszcze po drzemce.
Z reszty borówek może kisiel ugotuje na podwieczorek skoro jogurtow nie chce jeść bo zimne.
Teraz ona spi a ja gotuje jej kompot gruszkowo jabłkowy i obiad. Mam nadzieję że zje później ze smakiem -
Cudny Prezes, czarno białe zdjęcie wymiata
Igorek też cudny
Jeszcze myślę nad Babysafe Shnautzer, on jest montowany na isofixie tyłem z opcją zamontowania przodem. W moim mercedesie w211 chyba jest isofix, muszę zerknąć.
Ale ten maxi cosi Tobi do mnie mówi jakoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 12:20
J.S, Hoope lubią tę wiadomość