Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna
Niezmiennie od poczatku napiszę-jak ja się cieszę że moje dziecko niemobilne
Prędzej czy później każde-mnie cieszy to później(acz w normie-na szczęście w szeeeeeerokiej normie)
Ale łóżeczko osiągnęło poziom drugi bo kleka
Kloda z Patryka niekoniecznie
Jest mało cierpliwy do kombinowania
Oj malo cierpliwy...
Ale nie będę pisać ile Emilki w Patryczku ,(usmiech, marszczenie noska, apetyt...)ale jako chłop jest leniwy, niekumaty, maruda!dziewczynki są wdzieczniejsze -
Kamcia ja też z tych leniwych ale jak mi ktoś narobi smaka to nie ma zmiłuj dobrze że ziemniaków ci u nas dostatek
A co do bilansu to w przychodni chorzy będą zawsze kiedyś ten bilans i tak musisz zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 18:20
-
Kamcia, Bożenka była leniwą kłodą do czasu
teraz jest jak mały czołg
nie śpi ponad 6 godzin. Bawi się cichutko sama - wywaliła wszystkie zabawki z półki
widać po twarzy, że zmęczenie gigantyczne ale jeszcze trzeba się powspinać po krzesłach i pogonić kotka...
J
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kamcia, nie stresuj chłopa
Kotek biedny, fakt. Ale ciągnie go do młodej trochę. Dziś nawet dał się jej głaskać, nawet po pyszczku. Bo to dobry kotek, tylko problem z Bożenką jest taki, że jak widzi kotka to się cieszy, a jak się cieszy to piszczy. Bardzo, a tego kiciusie nie lubią
Padła po ponad 6 godzinach! Niestety, rekord tylko jeden, tego od spania ciurkiem całą noc albo choćby 6 godzin nie będzie dziś... Z pół godziny i był cyc. -
Hahaha, mogę tak sobie mówić. Ale luz, znam scenariusz to spoko. Gorzej jak mi z improwizacją wyskoczy.
Patk, mam nadzieję, że jesteś gdzieś tu w ukryciu! Widziałaś, snap ultra trend już jest 2099, czyli nie ma tragedii, prawie tyle co trend sport (chyba, że ma się taką promkę jak Ty).
Fatalita, mam nadzieję, że Ty też jesteś z nami gdzieś. I że zdałaś prawko. Też masz sesje teraz? Kciuki jak coś!
Hoope! Hop hop! Prezes już w przedszkolu? -
Dobry
Na początek - Mania zauroczona Sebixembędzie miłość?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6906f9e68e2.jpg
Uśmiechała się szeroko na widok zdjęcia
Patryczek i Bozenka cudni
Kamcio i pies czekający na szamke super
Innych dzieci chyba nie bylo?
Katy weź przytyj bo znikniesz niedługo P
Współczuję chorujacym i wysyłam dużo tulasow
U nas dziś wiosna dosłownie, +9!
Sprzedałam wozek, spacerówka zamówiona
Mania nauczyła się powtarzać słowa
Nie ma powtarza ne ma albo n ma
Na dzidzia mówi didzia
Na Mania mówi na nia
Z wyraznych słów nie, mama, tata, baba
Dzisiaj jadła kanapki z pasta z awokado i banana, zjadła 2
Ide oglądać Odwróconychtrzeba sobie przypomnieć przed nowym sezonem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 20:30
Wowka, J.S, kamciaelcia, kattalinna, Katy, Cola87, Fatalita, Sela lubią tę wiadomość
-
Od tyłu.
Też mi brakuje dziewczyn. Niewiele nas zostało, a bez nich to już bardzo mało. Jeszcze Mycha, była i znowu znikła.
Patrykowi chyba nie przypasował kurczakmoże jakby frytką zagryzł...?
Tym razem Ania w pudleJa wiem, że Wam dzieci podpadają, ale tak od razu do pudła z napisem reklamacja? Wiadomo gdzie wysłać i czy naprawią?
A na serio to sport wyczynowy w tym pudle
zwinna jest
Pawojoszka, zdrówka dla Uli. Szkoda że tak ją łapie.
Byliśmy na tych termach. Pływanie w kolku i na rękach, ale mój małżonek nie umie zrobić normalnego zdjęciaSkrzat pozdrawia
A teraz my już padamy, a synek wywala wszystkie zabawki, bo się za nimi chyba stesknił.
Edit. O-ja-cie. Sebixu na tapecieMania chyba chciałaby się zapoznać. No to wyżej połnaga fotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 12:00
Berbecia, J.S, kamciaelcia, kattalinna, Katy, Feeva, Cola87, Fatalita, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wam !!
Przepraszam, że tak bez słowa mnie wcięło, ale Nowy Rok zaczął się dość ciężko. Mąż stracił pracę, pojawiła się przewlekła choroba w rodzinie, do tego robiłam praktyki, rozchorowaliśmy się wszyscy, na dodatek rozwaliłam telefon i chodziłam ze starym g*** bez Internetu. O wszystkim nie będę pisać, bo to delikatne sprawy, a forum jednak publiczne. Trochę mieliśmy ciężki czas, ale powoli staje na psychiczne nogi
Wikuśka jest ostatnio bardzo absorbująca, tak jakby chciała być przeze mnie wynoszona i wypieszczona na zapas, bo ostatnio częściej była w domu z tatą, a ja w szkole i na praktykach. Jutro pierwszy dzień, kiedy "nic" nie muszę. Mąż leci do nowej pracy na pierwszy dzień, a ja już będę z Wami
Buziaki dla Was i dzieciaczków wszystkich!!
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Półnagi przystojniak przed 22? Skandal gotowy
chyba zachwycony ten wodny Skrzat, zregenerował się
Przypomniało mi się. Dziś w czasie spaceru dwóch młodzieńców podczas mijania wychyliło się z wózków, żeby spojrzeć za Bożenkąno chyba, że chodziło o jej furę..
Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
Fatalita!
Edit: bo najpierw się ucieszyłam, a potem dopiero przeczytałam posta. Przykro mi, że taki ciąg nieszczęść Was spotkał, dobrze, że już lepiej. Gratuluję nowej pracy, na pewno będzie lepszabuziaki dla Wikuni, masz zaległe foto do wrzucenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 21:48
-
Wowka, nie Kuś
Fatalita, dobrze, że jesteś!
Niedobrze że taki ciężki czas mieliście, ale trzymam kciuki żeby teraz było już tylko lepiej
No to jeszcze Patk i Hoope
Kattalinna no, no. Bożenka nie opedzi się od adoratorowWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 22:33
kattalinna lubi tę wiadomość