Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbrcia witam w klubie. Moja od wczoraj stała się nie do zniesienia. Za przeproszeniem wysrać się nie mogę, bo ciągle płacze. Tylko na rękach jest ok, a ja oprócz niej mam drugą córkę i dom na głowie. Już jestem zmęczona...
-
Współczuję marudnych dzieci u nas choroby jakby przeszły i bez antybiotyku się puki co obeszło. Jeszcze jutro i znowu wolność bo koniec ferii i młodzież wraca do szkoły . Chyba sobie jednak kupię ta T4 w końcu walentynki idą a co . Jak chce dostać coś fajnego to muszę sama sobie kupić od mojego to najwyżej jakiegoś tulipana po promocji mogę dostać w porywach.
Ulcia zaczęła ostatnio pełzać tylko słychać jak klapie łapkami po panelach no i mówi mama ale tak fajnie jakby rozumiała co mówi ,nie jest to takie guganie czy ciąg sylab tylko dźwięczne pełne słowo. Wiem że ona nie rozumie co mówi ale fajnie posłuchać . Problem jest bo wszystko mendziol do buzi bierze ,smieciozerca i ciągle się ksztusi tak ja trzeba pilnować że szok strach do toalety wyjść. -
Berbecia Volkswagen Transporter co prawda rocznik nie najnowszy ale potrzebuje duże auto a transportery są naprawdę solidne,no i ja lubię duże auta ,o T4 myślałam już od dawna no i jest jedno w naszych okolicach mam nadzieję że nikt mi nie podkupi zanim kasa wejdzie na konto.
Kamcia ale Ulka to znajdzie niewiadomo z kad aż strach bo dzieciaki mnustwo małych zabawek mają i koraliki i Asia ma te lol swoje a to w sam raz na jeden gryz i pieniążek gdzieś pod fotelem no skubana z pod ziemi a wyciągnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 19:35
-
Czesc dziewczyny.
Nie moge sie ogaenac normalnie.
Cola, super ze sie udalo z zaliczeniem!
Pawojoszka, serio duze to auto, ja bym sie nie odnalazla. Moj kiedys chcial kupic T5 i w sumie wybilam mu to z glowy bo ja siebie nie widze kompletnie w takim aucie.
Wiecie co. Moze wy mi doradzicie. Dzisiaj w poludnie mlody zaczal skrecac glowka w lewa strone, ale robi to tak np w zabawie, na rekach, kladzie ucho na ramieniu doslownie. Zagladalam w ucho ale nic tam nie widze, przy kapieli jak tam dotykalam to znowu tak glowe odginal ale nie placze przy tym. Na pewno cos z uchem ale co, jak go nie boli tam, tylko cos przeszkadza.
Ja pierdziele, nie wiem jak tak dalej bedzie to w poniedzialek lekarz ale musze prywatnie wizyte domowa bo przeciez przyjde ze zdrowym wyjde z chorymCola87 lubi tę wiadomość
-
J.S a zagladalas w to ucho? Może go lekko przywiało i nadmiar woskowiny i go swędzi,spróbuj może wyczyścić sprejem ,na wszelki wypadek posmaruj za uszkiem czymś rozgrzewającym,albo wacik z olejkiem kamforowym na noc do uszka . Ja bym poszła do lekarza jak będzie boleć a tak to obserwować
-
JS, ja bym nie panikowała zawczasu. Sprey, olejek kamforowy do uszka i obserwuj. Zapalenie ucha boli, więc Igorek by płakał. Gorączki rozumiem, że nie ma?
Cola, cieszę się że egzaminy jakoś poszły dzisiajtrzymam kciuki za kolejne
Kamcia, haha, Patryk w pudleco przeskrobał?
U nas pływanie na sucho, w przygotowaniu na potencjalne jutrzejsze termy.
No i mamy nowego skilla. Skrzat umie stać kilkanaście sekund sam. I już nie leci jak kłoda, to dla mnie wieleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 20:40
kamciaelcia, Sela, Cola87, kattalinna, Katy, pawojoszka, Berbecia, Feeva, Tanda, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Tak sobie pomyślałam, ze moze wysle tam Wowka do Ciebie Kamila, podpatrzy jak Skrzacik sie rusza i moze sam zacznie cos robic? :p
A tak serio to Skrzacik jak zawsze przeuroczy
Patryczek w pudle wyglada na szczesliwego :p
A u nas przed chwila taka akcja..matce sie zachciało na kibelek, Kamil nie chcial cyca puscic wiec spal u taty na rekach dopoki matka z kibla nie wrocila xd Czuje sie terroryzowana :p
A tak w ogole to narzeczony naprawił te nieszczesna pralke :p I mamy zielone swiatlo na robienie ogrzewania gazowego czyli oddzielenie sie od teściów coraz blizej tylko kase trzeba dozbierac zeby mogli podłączyć i piec kupic xdWowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy,tylko? Optymistka ale zawsze to bliżej celu a przy twoich teściach radość jest uzasadniona.
Skrzat wygląda jak taki raper w fotelu tylko złotego łańcucha brak
Właśnie mnie dziecko naciągnęlo na buty a przecież miałam oszczędzać ,stwierdziłam że musi się uczyć żeby być conajmniej lekarzem albo prawnikiem bo mi się nie wypłaci jak dorośnie. Wiem miękka trąba że mnie i co poradzę ,zawsze mnie urobia ,może na aucie coś utarguje.
Wowka lubi tę wiadomość