Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna, no i faceci czasem się przydają w życiu. Zasłonki czasem trzeba powiesić czy coś
Pulpetow z królika nie robiłam. Robię zupę dyniową na króliku i gra muzyka
Ale jak koniecznie chcesz pulpety, to ugotuj króla, mięcho zblenduj z kaszą manną ugotowaną (bo Ania nie jada jajka?), ewentualnie z marchewką/pietruszką/natką/bułką tartą i ulep kulkisos może być z masełem i koperkiem. Takie pulpety robiłam z indyka, pewnie z królika też wyjdą
Zielone kluski to że szpinakiem pewnie. A czerwone z burakiem? Jakie te kluski, lane, kładzione?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 17:00
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka, zielone planowałam z jarmużem, ewentualnie pół na pół ze szpinakiem. Pulpety tak uczynię. Na szczęście jajko w środku może być
niebawem sprawdzimy czy solo też już ale nie spieszy się
Myślę, że taki basen z piłkami jest fajny, dopóki piłki w nim są -
Dalam dzisiaj Kamilowi kanapke z pasta z awokado, potem sobie pomyslalam, ze moze troche pozna godzina jak na nowość i teraz sie boje, ze cos mu moze byc
A tak czekali bo obydwu musialam dawac xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/419b99983f1c.jpg
Wiem Kamil krzywo siedzial, ale ciagle sie tak przekreca, a ja ciagle poprawiam xd
Moze byc ta sukienka tak wgl? Musiala byc tez do karmienia wiec mialam ograniczone pole do popisu xc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a8c47e0c249.jpg
Nie wiem kiedy te 10 miesięcy zlecialo, ale nawet lubie ten etap, ktory teraz jest :p Jeszcze nie dawno tak marnie jadl, ze nie moglam sobie wyobrazic jak go od tego cycka odstawie, ale zaczął tak ladnie jesc ostatnio, ze chyba nie bedzie jednak problemu :p Jedynie w nocy, ale w nocy moge karmic nawet chodzac do pracy xdCola87, kattalinna, Berbecia, Sela, Mała Matylda, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Ja myślę że Katy to taka piętnastka ledwo co
Katy ładnemu we wszystkim ładnie, super wyglądasz
Mała Matylda fajnie że znalazłaś chwilę żeby napisać, mam nadzieję że Zosia imprezowiczka da się w końcu wyspać i że remont mieszkania też pójdzie szybciutko
Sela dziargać dalej, bo piękne rzeczy tworzysz, pochwał się tu czasem co tam stworzyłaś
u nas dziś dzień całkiem ok, mam nadzieję że noc też będzie w miarę. Jutro mam dwa zaliczenia na uczelni...
Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Haha troche rozczochrana i z resztka wczorajszego makijażu moze na piętnastke wygladam, plus wzrost trzynastolatki robi swoje
Dzięki dziewczyny, bron Boze nie chce nikogo wpedzac w kompleksy, moge byc inspiracja jak cos :p
Cola, to masz towarzystwo :p W ogole to Kamil sie tak cieszy jak widzi psa, a jeszcze niedawno go nie zauważal xd -
Tu mój urwis jak się znęca nad psem
Druga sunia sobie tak nie daje, ucieka przed Adasiem. Ale z tą może zrobić wszystko
https://youtu.be/qDJlK_jiLyQKaty, kamciaelcia, Berbecia, Sela, Mała Matylda, kattalinna, Mycha666, Wowka, Magda33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cola jak skończę wszystko to wstawie foty z dziergania.
Kciuki za jutrzejsze zaliczenia!!!!
Oj piękne dzieciaczkiaż miło patrzeć
Nie piszcie o seksach i to udanych, moje dziecie na nas działa jak super antykoncepcja heh jeszcze mnie dopadło jakieś choróbsko i umieramCola87 lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Kamcia a ja myślę że dobrze że daleko od nas mieszkacie bo Adaś miałby za duża konkurencję
Sela zdrówka, odpukac mnie jeszcze nic większego nie dopadło odkąd mam dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 22:24
kamciaelcia, Sela lubią tę wiadomość