Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas też sporo mówi np. mama, tata, baba, nyny nyny jak jest śpiąca, dzidzidzi i jakieś dziwne słowa. A najwięcej mówi, jak tata wejdzie z nią w dyskusję
J.S. wieczorem też nie ma szans na jakiś serial?
Byłyśmy na sankach, śnieg topnieje,pewniej jeszcze jutro będzie i finito,ale chociaż kilka razy się przejechała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas dlugo nic nie gadal (poza sporadycznym babbaba), a potem wszystko na raz siedzenie, raczkowanie, mamama tatatata dadadada w przeciagu tygodnia / dwoch.
Spi juz prawie 3 godziny. W miedzyczasie dwa razy wstawal, ale mu nie wyszlo i usnal dalej. Masakra. Nie pamietam kiedy tyle spal. Moze dlatego, ze usnal o 22, a wstal o 8:30. Nie wiem. Wczesniej nie mialo to takiego wplywu na drzemki. -
Kwiatkowa, u nas też się zmieniło. Od dłuższego czasu między drzemkami były 3 godziny a od wczoraj dzieci mi po godzinie zaczyna trzeć oczęta. A dziś na spacerze spała 65 minut czyli pobiła rekord o 25. Możliwe, że spałaby dalej gdyby mama nie siadła na ławce.
-
nick nieaktualnyJ.S. to faktycznie nie masz chwili na relaks. Moja już w łóżeczku, idę pocwicze bo w miarę czuje się na siłach,pod prysznic i coś obejrzeć.
U nas była 2 razy późniejsza drzemka i potem rządziła do około 21.30- never,ja się tak nie bawię. Dobrze, że przynajmniej narazie chodzi spać tak wcześnie bo jakbym miała codzienne siedzieć z nią do późna to bym padła. -
Majowa u nas tez szybki sen a drzemka nir mozw byc pozniej niz 16. Bo potem dluzej siedzi. Jeśli zasnie i jesr juz po 17 to zaczynam sie kręcić głośniej i sie budzi. Wole zeby szybciej szla spac, rano pobudki o 5.30-6.00 ale maz z nia siedzi.
-
A cóż tu dzisiaj takie pustki?
U nas dalej chorobsko. Najgorzej przechodzi Milenka, oprócz anginy wczoraj dostała zapalenia krtani i ponownej gorączki. Sypia po 10 minut i sie budzi. Non stop na rękach, kregosłup mi siada i czasami nie pamietam jak sie nazywam.
-
To dzisiaj ja po spamuje póki śpi me dziecię.
Milena zaczeła mówić nagle i wszystko naraz czyli.mama baba tata dada bebe. Krzykacz jest nieziemski chyba ja nawet w kosmosie słychać.
Wyszedł nam kolejny zabek.
Dzisiaj udało jej sie przyjąć pozycje do raczkowania tylko że nie z leżenia tylko z pozycji siedzacej.
Wczoraj ostrzegali u nas przed świnska grypą.
I chyba na tyle -
Uff nas na szczęście choroby omijają póki co mały ma na koncie trzydniowke w 6 miesiacu która super przeszedł (dostał 4 dawki przeciwgoraczkowych jak już temp okolo 40 stopni byla) tak nic nawet kataru. Oszalalabym jakbym poza rehabilitacja i wizytami u neurologa miała jeszcze w przychodniach wizytowac
Robiłam sobie właśnie kawę mały bawił się na macie z kotem. To dopiero jest banda! Kot zwalił z szafki moje żelki i teraz oboje siedzą w koncie z pełnymi pyskami i próbują to przełknąć hahaha. Współpraca na mistrzowskim poziomie
Katy, kattalinna, Cola87, Sela, pawojoszka lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzien dobry;)
Zdrowka dla Milenki :*
Kończymy dzisiaj 10 miesiecy :o
Moja tesciowa to jest prze, jak jej sie cos stało z drzwiami od lazienki to chetnie u nas korzystala, a jak sie pralka zepsuła to oczywiście nasza wina i ona sobie kupi nowa i weźmie do siebie...Spoko nie potrzebuje jej laski, co sie uda to wypiore w rekach a co nie to moze mi mama pozwoli u siebie wyprac bo w lutym mamy sporo wydatkow wiec pralka musi poczekacFeeva, Cola87, MajowaMamusia, Sela lubią tę wiadomość