X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy ty to też masz przejscia z ta tesciowa!

Wszystkiego najlepszego dla Kamilka.

Katy lubi tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fotelik dzisiaj przyjdzie ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciu, wszystkiego dobrego :)
    Lubię za skończone 10mcy a nie za przeboje z teściową :D

Mania też lubi wchodzić w konwersacje z tatą. I to wtedy to już tak się w to wkręca, że jak przy stoliku stoi to tak podskakuje na paluszkach jak coś mówi i wypina brzuch do przodu, wygląda to jakby chciała powiedzieć "wyje..ć Ci?!" XD

U nas (odpukać) nie było chorób, oprócz incydentu z wymiotami i biegunką :)

Dostałam zapytanie o wózek :) Babka chce kupić, ale za pobraniem i mieszka na pomorzu o.O Nie wiem w co ja go spakuje XD

Muszę się pochwalić.
    Miałam wczoraj tak dobry seks, że nie pamiętam kiedy ostatnio taki był. Hen hen przed ciążą o.O Czyli baaaardzo dawno.

No, poginęły nam dziewczyny. Hoope, Fatalita, Patk?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 09:18

Katy, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stówa dla Kamila :-) bo w tym wieku to już nie mały Kamilek czy Kamcio ;-)

Berbecia, niezmiennie życzenia zdrowia i ciepłe myśli!

Ulli, kot się z Wojtkiem bawi i odwrotnie?? Czy to tylko komitywa żelkowa? ;-) U nas taka głośna radość na widok kotka, że biedny spierdziela, żeby nie ogłuchnąć od tych pisków ;-)

Feeva, zazdro :-P

Katy, stać teściową na pralkę? Operatywna babka...

Poszłam wczoraj usypiać dziecko o 20, wstałyśmy przed 8. Oczywiście ona spała, ja co chwila nie, ale to szczegół ;-)

Katy, Feeva lubią tę wiadomość

age.png
  • Ulli88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna bawią się ze sobą. I najczęściej to kit inicjuje te zabawy, jak mały w łóżeczku jeszcze śpi to podchodzi i przez szczebel łapa młodego traca. A jak Wojtek w basenie z piłkami siedzi to kilka dla kota zawsze wyrzuca. Spróbuję film wrzucić nie wiem czy się uda

kattalinna lubi tę wiadomość

Nadia 2008
    * 7tc 2016
    *10tc 2017
    *15tc 2017
    WOJTUŚ 2018
    STAŚ 2019
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wszystkiego naj dla Kamilka, przebojów z teściową nie zazdroszczę. Kamcia nam przyszedł wczoraj fotelik ;)Feeva dobrze jak życie intymne znów rozkwita :D a dziewczyny faktycznie gdzieś poznikały. Jeszcze Mała Matylda i Sela dawno się nie odzywały.

Katy lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilku
    naj naj nalepszego

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fotelik doszedł w niecałe 24h

wyglada na nieuszkodzony ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 10:28

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    dziękuję za pamięć, czytuję Was w wolnych chwilach, ale na odpisywanie brak sił, czasu, weny…
    Wykańczamy mieszkanie, przez kilka dni mieliśmy gości, a Zosia kiepsko sypia w nocy.
    Właściwie to od świąt jedynie nieliczne noce były dobre. Standardem jest długa pobudka około północy, zwykle co najmniej na dwie godziny. Ostatnio Zosia w nocy budzi się z krzykiem, chce towarzystwa, światła i aktywności. To dokładnie odwrotnie niż ja. Niestety cyc nie, leżenie razem nie, kołysanie dobre na chwilę. Nie chcę jej uczyć, że noc to czas na zabawę, więc uspokajam i odkładam do łóżeczka, z atrakcji proponuję tylko projektor, ale wytrzymuje chwilę i znowu jęki, a jeśli nie reaguję krzyk. Próbowałam brać ją do łóżka, ale to nic nie daje, a stwarza zagrożenie. Zosia pokrzykuje i próbuje po mnie przepełznąć. Kiedyś przysnęłam i obudziłam się w ostatniej chwili – Zosia przemieściła się wzdłuż naszych nóg, była tuż przed krawędzią łóżka i nadal sunęła do przodu.
    Dni na ogół są w porządku, Zosia jest pogodna, potrafi sama się sobą zająć, zasypia sama w łóżeczku. Po przebudzeniu spokojnie czeka aż przyjdę. W nocy wszystko jest inaczej, a ja nie mam pomysłu jak to naprawić. Skrócenie dziennych drzemek czy zmiana pory zasypiania nic nie dały. Po sześciu tygodniach jestem już bardzo zmęczona. Często boli mnie głowa, jestem niecierpliwa, irytują mnie drobiazgi. Spać w dzień nie potrafię, nie bardzo mam też na to czas.

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Cola jestem jestem, nawet na bieżąco! Ale wciągnęło mnie szydełkowanie i tyko klikam "lubię" Brakło mi włóczki i czekam na dostawę, także weekend na pisanie mam.

Kamilku 100lat

Berbecia, Ola_ola duuuużo zdrówka!

Katy lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Katy najlepszego dla Kamilka ,10 miesięcy,kurcze jak to brzmi poważnie.

Kamcia fajnie że tak szybko ten fotelik my będziemy musieli pomyśleć ale to dopiero w marcu bo teraz deficyt budżetowy a na początku marca zaplanowaliśmy chrzciny.

Feeva już cię nie lubię ,u nas dalej ciche dni nawet śpimy osobno a ty mi tu z super sexem.

Dzwoniłam do poradni w Opolu żeby Wojtusiowi zrobić te badanie w kierunku spektrum autyzmu , najpierw wizyta u psychiatry dziecięcego ,najbliższy termin na czerwiec. Dlaczego mnie to nie dziwi? Całe szczęście że nie wierzę w ten autyzm ,ale mamy nakaz z sądu więc musimy zrobić badania ,bo inaczej to idzie się nerwowo wykończyć.
    Dziś Patryk wstał z suchą pielucha albo przypadek ,albo historyczna chwila może choć jedno dziecko odpieluchowanie się bez moczenia łóżka latami.

Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie narzekam na sprawy łóżkowe. Mój ma takie libido ostatnio, że wysilać za wiele się nie muszę aby do czegoś doszło. Gorzej z warunkami do bara bara :P . Zawsze ktoś w domu...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy za zyczenia ;)

Teściowie wyplaty dostali wiec jak nie przepija to moze ta pralkę kupia xd

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/092882d517cc.jpg

Solenizant bokiem oczywiscie :p

Nam sie ostatnio seksy udaly bo Kamila zostawiliśmy w sypialni, a sami poszlismy do salonu xd

kamciaelcia, Feeva, Berbecia, pawojoszka, kattalinna, Sela, Mała Matylda, D_basiula, Wowka, Nynka, Mycha666 lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamil jaki szczęśliwy :D

Ja Mani ugotowałam właśnie zupkę batat, cukinia, maliny, cielęcina, oregano z kaszą jaglaną. Zostawiła 2 łyżeczki, czyli smakowało :D Teraz sobie sama wcina kaszę jaglaną ze stolika :D

Katy, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie narzekam na libido męża bo mojego gdzieś nie ma to mi na rękę ;-) ale chciałabym, żeby jednak było...

Mała Matylda, tak podejrzewałam, że Zosia Was wykańcza, a Wy mieszkanie... Nawet nie mam pomysłu na poradę więc tylko tulę :-*

Sela, wiedziałam, że szydełko Cię porwało ;-)

U nas wiosna!

Mała Matylda lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2019, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda, współczuję ciężkich nocek,nic nie poradzę w tej sprawie.

Sela fajnie,ze sama umiesz coś wydziergać

U nas dzisiaj dramat z usypianiem, na pierwszą drzemkę szło ciężko, rzucała się i na rękach( mam cały dekolt podrapany) i w łóżeczku. Na drugą drzemkę po ponad 4h aktywności to samo, darła się jakby ją ze skóry darli. Już nie wiedziałam co robić,pielucha sucha, jeść nie, posmarowałam żelem dziąsła, tak się umordowałam,że w końcu wsadzilam do wózka i jeździłam po pokoju- sukces po 5 min usnęła.

Kamilku buziaki :* słodki chłopczyk :)

Katy, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość

• Wowka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat, sto lat dla Pana Kamila :) :* nie pędź tak z tymi miesiącami, co? Coraz bliżej do roczku... ładnie mu z tą grzywką :)

Uściski dla Wiki :). Może wpadnie tu Fatalita?

Mała Matylda, w sumie to ja też nie potrafię pomóc, ale cieszę się, że żyjesz :D przytulam, wszystko mija, nawet najdłuższa żmija. Mieszkanie wykonczycie, zanim ono Was wykończy, Zosia kiedyś zacznie spać normalnie w nocy i trzeba będzie budzić ją rano :)

Potrzebującym życzę zdrowia. Niech zarazy giną szybko i skutecznie :)

U nas seksy są. Takie fajniejsze też czasem, jeśli nie padam na dziób. Ale też to ja jestem stroną zachęcaną. Mężowi nie trzeba dwa razy powtarzać :D

Sela, też podejrzewałam że wciągnęłaś się w szydełko :)

Kattalinna, jaka wiosna, jak śnieg leży :D

Katy, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu tyle wolnego miejsca ma mój powyższy wpis? :D

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, czyli faceci nie tacy najgorsi jednak? ;-)

To nie śnieg, to atrapa. U nas takie bryłki co jakiś czas tylko. A tak to słońce i 7 stopni na plusie :-) nie wierzyłam, póki nie poszłyśmy na spacer. A w parku wysyp wózków więc to zdecydowanie wiosna ;-)

Dajcie no jakiś przepis na pulpety czy coś z królika. Teściowa dziś pytała czy dajemy bo przecież u niej czeka jeszcze masa tych porcji. Rzuciłam, że tak, że je, że ze dwie sztuki zostały. No i okazało się, że okłamałam ją bo dwie to poszły dopiero... No to jutro będzie mięsożernie dziecko jadło. Jak dacie przepis ;-) i kluski jej zrobię. Tylko nie wiem czy zielone, czy czerwone ;-)

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2019, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka wrote:
    Czemu tyle wolnego miejsca ma mój powyższy wpis? :D
    Żeby się wyróżnić ;-)

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2075 2076 2077 2078 2079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ