Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przepraszam Cola, ale jaka konkurencja, o co chodzi? Co miesiąc do Bożenki z kwiatami, a w międzyczasie jakieś inne podboje?
Katy, to "koło 40tki" szybko przychodziPatk by potwierdziła ale jej nie ma
Od bilansu 15latka na zakończenie podstawówki do dziś jestem jakieś 11-12kg do przodu. Uważam, że to nie najgorzej, zwłaszcza, że z 5cm urosłam. I dużo poszło w cyckiale chuda nigdy nie byłam poza pierwszymi miesiącami życia
z satysfakcją patrzę za to na zdjęcia koleżanek, które kiedyś były chudymi patyczakami a teraz nie są
Katy lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Katy, kiecka jest ok, a Ty bardzo chudy patyczak. Zjedz coś
Kamcia, Patryk przystojniakdobrze, że i od nas daleko mieszkacie, bo wszystkie panny jego
Cola, kciuki. Ściągi masz czy polegasz na wiedzy?Adaś kontra pies słodki, widać że piesio cierpliwy i przywiązany
Od gimnazjum do teraz mam 14kg do przodu. Ale tendencja malejąca, tego się trzymajmyz satysfakcją można patrzeć na moje zdjęcia z przeszłości
A Kattalinna wciska Wam kity, nigdy chuda nie była niby, a szczupak
Co to ja chciałam. A, czas szybko leci. Dopiero co miałam dwadzieściaparę lat. Jak liczę ile mam rocznikowo to zawsze mi jakoś duszno się robi. Ale podobno nie wyglądam, więc za kilka lat zacznę wciskać kitydopóki goście nie mdleją od ognia że świeczek na torcie to jest nieźle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 07:46
kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
My juz w drodze na zakupy, Kamil od 5 marudzil, a glupia matka sie zorientowała dopiero o 7, ze pielucha mu sie odpiela (chyba sie bardzo wiercil) i ma mokra pizame
Tesciowa sobie pralki nie kupi bo tesciowi komornik zabral tysiaka z konta xd Wcale mi jej nie zal
Dzisiaj ma byc u nas podobno 10 stopni, na razie -1 jest xd
-
nick nieaktualnyTemat wielkiej wagi rządzi:D ja od liceum mam 14 kg do przodu i ciagle się zastanawiam jak to możliwe? Przecież nie przytyłam jakoś specjalnie.
U nas powtórka z rozrywki, drzemka trwa w wózku,nie wiem o co chodzi. W nocy po jedzeniu musiałam ją nosić w pionie bo na leżącą płakała. Jak nie chce usypiać na rękach to się nie obraże, może sama zasypiać w łóżeczku
Kamcia,czy można nauczyć dziecko zasypiania w łóżeczku( pewnie można) skoro nie chce na rękach? Piotruś jak się przestawił, po prostu kładłaś go i zasypiał przy odkurzaczu? -
nick nieaktualnyCola,powodzenia na egzaminach. Wierze, że nie masz czasu na naukę, bo ja sobie nawet nie wyobrażam chodzić na studia mając niemowlaka.
Na studiach(dziennych) miałam koleżankię,która urodziła w trakcie roku akademickiego,nie było jej może ze 3-4 tyg i wróciła- patrząc z perspektywy matki to jakiś kosmos. Tyle, że mieszkała niedaleko i mama jej się zajmowała dzieckiem, ale podziwiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 10:05
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Nikt, nic?
To może o pogodzie? Słonecznie jest. Temperatura to nie wiem, podobno zimno. Gotujemy obiad dla młodej. Sama bym mogła jeśćDwóch, w zasadzie dwoje kucharzy. Będzie śmiesznie jak nie zechce jeść...
Po obiedzie jedziemy do gwiazdek zweryfikować czy fotelik dobrze siedzi. Nie wiem w co dziecko ubrać... -
U nas gulasz
Porcja spozyta przez Patryczka-standard
Wiosna była wczoraj. Dziś nie możemy trafić z pogodąnajpierw lało, jak patryk usnął świeciło słońce, Patryś wstał-zanosi się na deszcz
i wieje
Fotelik
Montaż mamy zweryfikować za pośrednictwem internetu-propozycja tych z 8* w Poznaniu
Ale nosidlo i obie gondole spakowane do piwnicy -
Zielone kluski, mimo że kluchowate, super, buraczki z gruszką super, pulpety z królika bleeeee. Moja córa
a tak serio to obstawiam konsystencję bo ojciecł posiekał mięso a mówiłam, żeby zblendował... Da się przerobić gotowane jakoś?
Jedziemy do gwiazdek. Młoda się rozgląda zaciekawionanie umiem tego wkładania, zapinania itp... Dobrze, że tam jedziemy bo znowu bym nie mogła jeździć spokojnie.
-
Dziewczyny nie wytrzymuje już. Mała daje tak popalić że hej. Nic nie slychać tylko płacz i krzyk a ze decybele ma mocne to uszy wiedną. Nie sypia w dzień co skutkuje tym że jest taka marudna. Wiem choroba chorobą ale to jest już przegiecie co ona wyprawia najlepiej spieprzalabym gdzie pieprz rosnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 16:16
-
Pudło po foteliku
poznałam po tej tekturce w rączce, też mamy takie
Wizyta w gwiazdkach super. Dłużej czekaliśmy i jechaliśmy niż załatwialiśmy sprawęmontaż na 5-, jakiś ichni patent zastosowali i już jest cała 5
Bożenka zadowolona niezmiennie, rodzice a zwłaszcza mama już też
kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość