Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia jak wyjechał dziś na miasto to następnym razem musi być zdane
daj mu jeszcze szansę
Nynka początek pewnie będzie ciężki ale dasz radę, szkoda że nie mieszkamy bliżej. By się jakieś spacery zorganizowało chociaż wspólne. Ja lubię mieć kompanów do spacerów, jest do kogo buźkę otworzyć chociaż. Dobrze że jest forum
Kattalina zdrówka dla męża!
kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, najpierw ubij, to nie będziesz musiała się rozwodzić
Ehh, facety. Stan agonalny przy katarze, ale lekarstw nie weźmie, do dochtora nie pójdzie... mój też taki uparty. Powtarzała dobra żona, że mamy sprey do nosa, że sztyft do oddychania, że pomoże, to zaczął brać jak już z kataru na oczy nie widział.
Zdrowia, niech wydobrzeje zanim go ubijesz
Kamcia, no to niefart... nie lubię.
Katy, te dwa cm ratują Cię przed fotelikiem
Nigdy nie miałam towarzystwa na spacerze
Edit. W dzień dobry TVN będzie o różowej czekoladzie. Nie jadłam, ale już ją kochamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 09:34
-
Az z ciekawości wygooglowalam i podobno nawet jeśli bym miala te 2 cm mniej to nie musiałabym jezdzic w foteliku bo to dotyczy dzieci bo dorosli maja juz zrosnieta miednice czy cos takiego :p Z drugiej strony tak sobie mysle, ze gdybym jechala w foteliku podczas naszego wypadku samochodowego to pewnie bym mniej ucierpiała haha xd
Kamil juz spi, ja chyba tez sie prześpie chwile jak zdaze :p Nie chcial isc spac bo uparcie patrzyl n misia, ktorego wczoraj dalam na szafe i mu pokazywałam xdedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Mina kota kiedy usłyszał relaksacyjna muzykę w telefonie na infolinii ZUS
W sumie 22minuty wiszenia
I w sumie też nic nie wiem
Jakby co dzwonić za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 21:07
kattalinna, Katy, Wowka, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Hahaha, doigrałaś się, Kamcia
tak z poniedziałku
Kot cudny! Cały czarny? I na dużego wygląda
JS, kiedyś chciałam mieć tyle wzrostu, 170 to był dla mnie ideał. Teraz się cieszę od dekady, że jednak nie jestem taka niskado wszystkiego trzeba dojrzeć, nawet do własnego wzrostu.
Wowka, na szczęście mój z tych, którzy nie umierają przy katarze (to ja), nie skarży się i w ogóle twardziel. Ale brać co żona daje też nie bierze. Lekarz? Hahahachociaż muszę przyznać, że teraz trochę mądrzeje ze względu na córkę.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Więc siema! Dzięki za przywitanie
Otóż mimo tej serii niefortunnych zdarzeń, niektóre wyszły nam na dobre.
J.S. tak, wciąż kierowca, ale teraz ma dużo lepsze warunki i będzie jeżdził na dwie zmiany po 8 godzin, a nie 13 jak bywało...
No i praca dużo bliżej.
Rekrutował też do innej firmy już w listopadzie - tam proces rekrutacyjny straszliwie długi - i tam ma nadzieję się dostać.
Mi osobiście obecne warunki się bardziej podobają, ale oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.
Nynka, współczuję bardzo samotnego miesiąca, ale może dobrze to na Was wpłynie i po powrocie zaczniecie miesiąc miodowy
Niemniej jednak współczuję, bo się na pewno namęczysz sama...
Cola, co za idylliczna chwila...cała noc przespana? pobudka, żeby się przytulić? Ohhh zazdroszczę z całego serca.
Właśnie miałam się skarżyć jak to Wiki ostatnio tragicznie śpi. Najlepiej cała noc z piersią w buzi, nie daje już się oszukać smoczkiem. Powoli pojawia mi się w głowie myśl, żeby spróbować ją odstawić, bo coraz trudniej mi funkcjonować z takim "spaniem".
Sebix i Mańka jego wielbiąca uroczy
No i jaka świetna przygoda na basenie, nie muszę nawet pytać. Rekinu w wodzie wygląda na przeszczęśliwego
Kamcia, ważne, że progres jest i już miasto było...krok po kroku i wreszcie się uda
Ja zdałam 28 stycznia, co było wielkim szokiem, bo poszłam bez przygotowania, między zajęciami, a szpitalem z fatalnym nastawieniem. Łuk miałam do poprawki, wzniesienie też, cudem się udało...na mieście same głupie rzeczy paplałam. No ale udało się, nie wiem jak. Na wydanie dokumentu jeszcze czekam, ale mam nadzieje, ze do czwartku bedzie.
Tutaj z pozdrowieniami dla Was urodzinowo-miesięcznicowa Wiki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d2876c5e1cb.jpg
Katy, kamciaelcia, Nynka, Berbecia, kattalinna, Feeva, Wowka, pawojoszka, Tanda, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
JS w lidlu beda sliniaczki na napy. tylko tych sliniakow i tego ze skip hop moj maly nie umie odpiąć
Kamciaelcia oczywiście ze wiek tez jest brany pod uwage, bodajze 12 czy 15 lat. Ja mam 150 cm. Mając 33 lata mam jezdzic w foteliku?J.S lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Uleńka zdrówka !!!
Feeva jak nic pachnie tu miłością, Maniula zauroczona :-*
Skrzaciku zazdroszczę term i chyba sami w końcu ruszymy te 4litery. Gdzie polecacie???
Fatalita to niedobrze, że u Was takie smutne wieści. Oby już teraz było tylko lepiej! Trzymamy kciuki! Super, że wróciłaś!
a właśnie gdzie te pudła się nabywa do reklamacji dzieci??
Feeva niezazdroszczę tych pobudek, u nas jeszcze ani jednego zęba, chyba jako jedyni
Cola gratuluję 5!!!! i spania w nocy (oprócz tego psa)!!!! ale u nas dzisiaj jak nigdy ciągiem 4h!! ah
i trzymamy od 16 kciuki!
Kattalinna na tym spacerze to na pewno nie chodziło o fure...albo mamuśka wpadła w okoalbo Bożenka
(dwie laski na spacerze to każdemu pewnie oko leci)
Katy zacznij jeść, bo nam znikniesz!
Nynka całkiem możliwe, że jakieś gazy w jelitkach zalegały, a miał twardy brzuszek? czy nie sprawdzałaś?
Kattalinna zdrówka dla męża
Mama niezazdroszczę nocy, oby takich było jak najmniej.
Kamcia mina kota bezcenna...
Szkoda, ze mąż oblał
A właśnie kto tu pisał o braku mobilności??? hehe super!
Wikula cudna!!!
Potrzebuje coś dobrego na katar i kaszel przy kp, umieram
Wiecie co od 1,5mies walczymy z suchymi plamkami, odstawiłam jajo, pietruszke, bo myślalam, że po tym ale pomimo podawania fenistilu nadal pojawiły się nowe, cholera już nie wiem co to jest i od czego (proszków, kremów, płynów itp nie zmienialiśmy, od urodzenia to samo). Teraz tyle gryp itp, że nie chce się pchać do pediatry, a ona i tak pewnie nic nie powie. Co byście zrobiły? nie wiem czy jakieś testy mu porobić czy co. Ręce mi opadają.Wowka, Cola87, Fatalita lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyPiekna Wiki!
Patryk jaka radośćzuch!
To ja z tych mniejszych forumowych, 160...ale dla mnie wzrost idealny....też musiałam do tego dorosnąć
Sela brzuch mieciutki, ale baczki szły...apropo dzisiaj dzieć sie zsunal i jeczy a ja po omacku macam wlasnie brzus żeby pomasowac, a tak głaz oczy jak 5 zl a to glowa
Sela a gdzie te plamki? Macie w rodzinie alergikow?Fatalita lubi tę wiadomość