X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda
    nie ma wieku juz
    a ty na pewno do wagi fotelika juz nie znajdziesz ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna
    cała czarna ;) i Bestia jej na imie :) Becia na co dzien
    staruszka(10 lat) i siwe kłaki sie trafiaja

ponad 5kg kota

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:05

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS od 21 lutego. Tego ze skip hop tez polecam, tani nie jest ale sie oplaca bo nie dosyc ze mnie syfu bo wszystko wpada do kieszonki to wystarczy go umyc i juz. A maly ten śliniak totalnie maltretuje, gryzie non stop i wciaz jak nowy.

Kamcia masz racje. Doczytalsm teraz ze jakoś niedawno zmienily sie przepisy. A i fakt, wage Katy mialam 15 lat temu :p przed wszystkimi chorobami, problemami endo itp ;)

dqprqps6kaqxmc83.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, takiego kota zawsze chciałam (jak już bo kotów nie lubiłam :-D ) kotkę znaczy. Mam szarego kota. Ale to jak z dzieckiem, nigdy nie chciałam córki a teraz ani jednego, ani drugiego bym nie zamieniła :-D poza tym, że ok. raz w tygodniu jedno wysyłam na paluch (schronisko), drugie na zwroty to są najlepsi ;-)

JS, ja mam 180 co powodowało ogromne kompleksy u mnie. Teraz mam nadzieję, że Bożenka niższa nie będzie ;-)

Fatalita, gratuluję prawka! Jeju, jak zazdroszczę... Ja coś nie mogę się zebrać żeby umówić te jazdy :-( wiem, że jak zadzwonię to ruszy wszystko. Chyba ciągle się boję porażki i dlatego tak zwlekam. Na samą mnie brzuch boli a to prawie rok minął :-(

Wyjechanie z placu na miasto o niczym nie świadczy :-P ja za pierwszym razem oblałam na mieście a 3 kolejne na placu.

kamciaelcia, Fatalita lubią tę wiadomość

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White, jesteś? ;-) Dobrze pamiętam, że Ty kupujesz dużo na ali? Teraz jakieś promo mi krzyczą i trochę zachorowałam na odkurzacz ale mam obawy... A kusi bardzo -47%.

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda
    katy tez wagowo fotelika nie dostanie, ale ze ma wage spadkowa to ryzyko 36 kg istnieje
    na jej szczescie te pklus 2 cm XD

aaaa
    i wiek
    w wieku katy jest sie pieknym, szczupłym, młodym ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:41

edwarda20 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maz za pierwszym oblaniem wyjechał na miasto, przejechał miasto, usłyszał ze juz ma zdane i musi wróci do word...wracając wymusił
    potem plac oblewał
    teraz na placu miał to samo co poprzednio a zaliczył
    loteria
    choć juz nie wybaczalna w jego przypadku

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna
    kota dostałam za nie palenie od kolezanki
    takie poczatki z męzem (od du...strony)
    najpierw wspólne mieszkanie, wspólny kot, potem oficjalne bycie razem ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Sela Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam 174 i dobrze mi z tym ;-) mąż jakieś ponad 180, także szpilki mogę nosić ;-)

Nynka plamki są na całym ciałku, na początku pojawiły się na szyjce (po fenistilu zniknęły) po jednej i drugiej stronie, dwa łokcie, piszczele, na pleckach 3 plamki (malutkie) i na żeberkach, one są symetrycznie rozlokowane, tylko te na pleckach nie. W rodzinie alergii brak.
    Te plamki są takie suche i delikatnie czerwone (b.dobrze widać je podczas kąpieli)

hehe pewnie gdybym dotknęła głowy myśląc, że to brzuch to też bym miała oczy jak 5zł. Ale dobrze, że brzuszek jednak okazał się mięciutki.

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, ostatecznie którą spacerówkę wybrałaś? A wózek w dobrej poszedł cenie?

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edwarda, moze jak posprzedaje wszystko co mi zalega to kupie ten ze skip hop, fajny sie wydaje.

Kattalina, faaajnie 180! U nas zawsze taki wzrost byl top w szkole, ze laska i w ogole. Ja bym takowym tez nie pogardzila.

Gdzie sprzedajcie ubranka dla dzieci? Ja mam tego tyle ze glowa mnie boli od tych worow.

kattalinna lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee no 36kg to ważyć na pewno nie bede, musiałabym chyba nic nie jesc xd

Mi moj wzrost nie przeszkadza dopoki nie musze siegnac po cos co jest wysoko :p
    No i szkoda, ze Kamil niski bedzie :(

Fatalita, gratulacje prawka;) ja sie zastanawiam nad pojsciem na kurs na automat, ale nie wiem czy to dobry pomysl xd

Fatalita lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikulka <3 jaka śliczna, z kwiatuszkami, roześmiana :* mamie za to gratuluję zdania prawka :)

Kamcia, hehe, doigrałaś się :D Patryk szczęśliwy, ciocia Wowka gratuluje nowego skilla :)

Kotka zacna :) A propos nie palenia i czarnego kota, to mój pierwszy-czarny miał na imię Marlboro :D

Wzrost... mogłabym być wyższa, bo śmiesznie wyglądamy z małżonkiem ;) ale za to szpilki, obcasy i koturny mogę założyć wszystkie. Nawet na raz ;)

Kattalinna, z tego co pisałaś to Twój mąż też wysoki, więc Bożenka kiedyś pewnie będzie patrzyła na Ciebie z góry ;)

Katy, jaki to kurs na automat? Na samochód z automatyczną skrzynią jest oddzielny kurs?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:30

kamciaelcia, Fatalita lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wikula sto lat dla slicznotki :*

Kattalinna wózek poszedł za 850 (wystawiony za 900), spacerówka Valco Baby Snap 4, czyli musimy dopłacić 250zl :)
    Jutro powinna być :D

Ja mierze 160cm i waże 60kg...

Wowka jak ja zdawałam prawko w 2014 to na jazdach pytali czy chce się uczyć na manualu czy automacie :) oczywiście wybrałam manual, teraz jeżdżę automatem ale w razie jakiegoś zdarzenia losowego umiem jeździć w manualu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:33

kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, a to nie wiedziałam :D

Jak ja zdawałam w 2005 to nie było wyboru. Stara micra, albo przy odrobinie szczęścia yariska, automatu nie proponowali :D Ja nie miałam szczęścia i zdawałam na fiacie punto :D

Jeździłam najpierw manualną, automatem przez 3 lata, a teraz swoją manualną, czasem u mamy automatem. Bez problemu, nawet nie myślę, że tu trzeba wciskać sprzęgło, a tam nie :)

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja zdawalam 8 lat temu, to tez wyboru nie bylo. Oni to jakos w prawku zaznaczaja ze np ktos umie tylko w automacie?
    Ja jezdze automatem, ale nie tak dawno manualem, mi to tam obojetnw :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva ja teraz waze i mierze identycznie:)

Sela a spróbuj z jednego miejsca gdzie jest czerwone i suche zdrapsc kawalekbtego suchego, i zobacz jak wyglada skóra pod tym. Kurcze jak dlugo sie utrzymuje nie mozesz namierzyc przyczyny i nie znika to bym poszla do lekarza.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wowka
    ja tez w 2005r

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, nie opłaca się robić automatu. Przynajmniej u nas taki kurs jest kilka stówek droższy - nie każda szkoła prowadzi, mało chętnych, mała opłacalność więc koszty wyższe. Robiąc na automat masz uprawnienia tylko na automat, na manual musisz robić kolejny kurs. Robiąc manual zdobywasz uprawnienia też na automat.

JS, ja nie sprzedaję, oddaję koleżance albo bratu, w zależności od koloru czy kroju ;-)

Gardło mnie boli :-( przecież jak się wszyscy pochorujemy to tragedia będzie... Chyba muszę w końcu ten termometr kupić.

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2019, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry .
    Sto lat dla Wiki.

Sela a tarczycę sprawdzałaś takie suche plamy mogą być od tego no chyba że alergiczne ,poszłabym do lekarza i nie gdybala.

Kamcia szkoda że oblał ,następnym razem się uda a jak nie to walizki wystawić zawsze zdazysz

Cola gratulacje zdolna bestia z Ciebie.

Fatalita gratulacje zdanego prawka ,co żeś się nie chwaliła?

U nas Ulka jeszcze w nocy gorączkowała ale obudziła się już bez ,co prawda spala do 11tej ,poszliśmy na chwilę na dwór ale potwornie zimno ,co z tą wiosną? Pozatym muszę wykastrować kota bo śmierdzi w całym domu ,były drzwi zamknięte od przedpokoju a koty tam to jak wyszłam otworzyć drzwi to aż w oczy gryzło fuj i jak się z dworu wchodzi to czuć strasznie.
    Ja jestem średniakiem jakieś 164cm i 63 kg nie przeszkadza mi liczba kg nie mam tak że jakaś waga jest dla mnie idealna poprostu chciałabym mieć ładna sylwetkę. Teraz wszyscy mówią że schudłam ,no nie da się nie zauważyć 10 kg przy mojej wadze to widać ale ja nie jestem jeszcze zadowolona ,nie dla tego że liczba kg mi nie odpowiada tylko dlatego że mam straszny brzuch może jak się wezmę za robotę w ogrodzie od wiosny to zejdzie,oby.

Fatalita lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
‹‹ 2083 2084 2085 2086 2087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ