Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JS od 21 lutego. Tego ze skip hop tez polecam, tani nie jest ale sie oplaca bo nie dosyc ze mnie syfu bo wszystko wpada do kieszonki to wystarczy go umyc i juz. A maly ten śliniak totalnie maltretuje, gryzie non stop i wciaz jak nowy.
Kamcia masz racje. Doczytalsm teraz ze jakoś niedawno zmienily sie przepisy. A i fakt, wage Katy mialam 15 lat temu :p przed wszystkimi chorobami, problemami endo itp
-
Kamcia, takiego kota zawsze chciałam (jak już bo kotów nie lubiłam
) kotkę znaczy. Mam szarego kota. Ale to jak z dzieckiem, nigdy nie chciałam córki a teraz ani jednego, ani drugiego bym nie zamieniła
poza tym, że ok. raz w tygodniu jedno wysyłam na paluch (schronisko), drugie na zwroty to są najlepsi
JS, ja mam 180 co powodowało ogromne kompleksy u mnie. Teraz mam nadzieję, że Bożenka niższa nie będzie
Fatalita, gratuluję prawka! Jeju, jak zazdroszczę... Ja coś nie mogę się zebrać żeby umówić te jazdywiem, że jak zadzwonię to ruszy wszystko. Chyba ciągle się boję porażki i dlatego tak zwlekam. Na samą mnie brzuch boli a to prawie rok minął
Wyjechanie z placu na miasto o niczym nie świadczyja za pierwszym razem oblałam na mieście a 3 kolejne na placu.
kamciaelcia, Fatalita lubią tę wiadomość
-
edwarda
katy tez wagowo fotelika nie dostanie, ale ze ma wage spadkowa to ryzyko 36 kg istnieje
na jej szczescie te pklus 2 cm
aaaa
i wiek
w wieku katy jest sie pieknym, szczupłym, młodym ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 11:41
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
maz za pierwszym oblaniem wyjechał na miasto, przejechał miasto, usłyszał ze juz ma zdane i musi wróci do word...wracając wymusił
potem plac oblewał
teraz na placu miał to samo co poprzednio a zaliczył
loteria
choć juz nie wybaczalna w jego przypadku -
a ja mam 174 i dobrze mi z tym
mąż jakieś ponad 180, także szpilki mogę nosić
Nynka plamki są na całym ciałku, na początku pojawiły się na szyjce (po fenistilu zniknęły) po jednej i drugiej stronie, dwa łokcie, piszczele, na pleckach 3 plamki (malutkie) i na żeberkach, one są symetrycznie rozlokowane, tylko te na pleckach nie. W rodzinie alergii brak.
Te plamki są takie suche i delikatnie czerwone (b.dobrze widać je podczas kąpieli)
hehe pewnie gdybym dotknęła głowy myśląc, że to brzuch to też bym miała oczy jak 5zł. Ale dobrze, że brzuszek jednak okazał się mięciutki.W końcu się udało...
-
Edwarda, moze jak posprzedaje wszystko co mi zalega to kupie ten ze skip hop, fajny sie wydaje.
Kattalina, faaajnie 180! U nas zawsze taki wzrost byl top w szkole, ze laska i w ogole. Ja bym takowym tez nie pogardzila.
Gdzie sprzedajcie ubranka dla dzieci? Ja mam tego tyle ze glowa mnie boli od tych worow.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Ee no 36kg to ważyć na pewno nie bede, musiałabym chyba nic nie jesc xd
Mi moj wzrost nie przeszkadza dopoki nie musze siegnac po cos co jest wysoko :p
No i szkoda, ze Kamil niski bedzie
Fatalita, gratulacje prawka;) ja sie zastanawiam nad pojsciem na kurs na automat, ale nie wiem czy to dobry pomysl xd
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Wikulka
jaka śliczna, z kwiatuszkami, roześmiana :* mamie za to gratuluję zdania prawka
Kamcia, hehe, doigrałaś sięPatryk szczęśliwy, ciocia Wowka gratuluje nowego skilla
Kotka zacnaA propos nie palenia i czarnego kota, to mój pierwszy-czarny miał na imię Marlboro
Wzrost... mogłabym być wyższa, bo śmiesznie wyglądamy z małżonkiemale za to szpilki, obcasy i koturny mogę założyć wszystkie. Nawet na raz
Kattalinna, z tego co pisałaś to Twój mąż też wysoki, więc Bożenka kiedyś pewnie będzie patrzyła na Ciebie z góry
Katy, jaki to kurs na automat? Na samochód z automatyczną skrzynią jest oddzielny kurs?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:30
kamciaelcia, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Wikula sto lat dla slicznotki :*
Kattalinna wózek poszedł za 850 (wystawiony za 900), spacerówka Valco Baby Snap 4, czyli musimy dopłacić 250zl
Jutro powinna być
Ja mierze 160cm i waże 60kg...
Wowka jak ja zdawałam prawko w 2014 to na jazdach pytali czy chce się uczyć na manualu czy automacieoczywiście wybrałam manual, teraz jeżdżę automatem ale w razie jakiegoś zdarzenia losowego umiem jeździć w manualu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 13:33
kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Feeva, a to nie wiedziałam
Jak ja zdawałam w 2005 to nie było wyboru. Stara micra, albo przy odrobinie szczęścia yariska, automatu nie proponowaliJa nie miałam szczęścia i zdawałam na fiacie punto
Jeździłam najpierw manualną, automatem przez 3 lata, a teraz swoją manualną, czasem u mamy automatem. Bez problemu, nawet nie myślę, że tu trzeba wciskać sprzęgło, a tam nie -
nick nieaktualnyFeeva ja teraz waze i mierze identycznie:)
Sela a spróbuj z jednego miejsca gdzie jest czerwone i suche zdrapsc kawalekbtego suchego, i zobacz jak wyglada skóra pod tym. Kurcze jak dlugo sie utrzymuje nie mozesz namierzyc przyczyny i nie znika to bym poszla do lekarza. -
Katy, nie opłaca się robić automatu. Przynajmniej u nas taki kurs jest kilka stówek droższy - nie każda szkoła prowadzi, mało chętnych, mała opłacalność więc koszty wyższe. Robiąc na automat masz uprawnienia tylko na automat, na manual musisz robić kolejny kurs. Robiąc manual zdobywasz uprawnienia też na automat.
JS, ja nie sprzedaję, oddaję koleżance albo bratu, w zależności od koloru czy kroju
Gardło mnie boliprzecież jak się wszyscy pochorujemy to tragedia będzie... Chyba muszę w końcu ten termometr kupić.
-
Dzień dobry .
Sto lat dla Wiki.
Sela a tarczycę sprawdzałaś takie suche plamy mogą być od tego no chyba że alergiczne ,poszłabym do lekarza i nie gdybala.
Kamcia szkoda że oblał ,następnym razem się uda a jak nie to walizki wystawić zawsze zdazysz
Cola gratulacje zdolna bestia z Ciebie.
Fatalita gratulacje zdanego prawka ,co żeś się nie chwaliła?
U nas Ulka jeszcze w nocy gorączkowała ale obudziła się już bez ,co prawda spala do 11tej ,poszliśmy na chwilę na dwór ale potwornie zimno ,co z tą wiosną? Pozatym muszę wykastrować kota bo śmierdzi w całym domu ,były drzwi zamknięte od przedpokoju a koty tam to jak wyszłam otworzyć drzwi to aż w oczy gryzło fuj i jak się z dworu wchodzi to czuć strasznie.
Ja jestem średniakiem jakieś 164cm i 63 kg nie przeszkadza mi liczba kg nie mam tak że jakaś waga jest dla mnie idealna poprostu chciałabym mieć ładna sylwetkę. Teraz wszyscy mówią że schudłam ,no nie da się nie zauważyć 10 kg przy mojej wadze to widać ale ja nie jestem jeszcze zadowolona ,nie dla tego że liczba kg mi nie odpowiada tylko dlatego że mam straszny brzuch może jak się wezmę za robotę w ogrodzie od wiosny to zejdzie,oby.Fatalita lubi tę wiadomość