Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Uleńko, Patryczku, Bartusiu-najlepszego!
Kattalinna, ojwspółczuję bardzo, co to Bożenkę męczy?
zdrówka!
Sela, u Was też nie wesołozdrowia dla Was obojga!
Berbecia, powodzenia na wizycie
Katy, ja to szukam ujędrnienia wszystkiego. Cycki to tylko jeden z elementów
Ale miałam powalony sen. Zostawiłam Skrzata gdzieś w zaludnionym miejscu i nie mogłam odnaleźć. Wstałam z ulgą, że jest
Edit. Znowu za długo pisałam. Kattalinna, no dobrze, że humor dopisuje. Jeśli to ząb to niech wychodzi i da Wam odetchnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 09:06
kamciaelcia, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
Kamcia, wczoraj też była kupa, w tym temacie wszystko gra. Jak zrobiła siku w pieluchę to był spokój. Zresztą, już to przerabiałyśmy w łagodniejszym wydaniu.
Katy, ja, ja chcę jędrne cycki! I resztę też ale biust mi się w gąbkę zamienia no i prawie do pasa już jest...
Powodzenia na wizytach i najlepszego dla jubilatówKaty, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
A w ogóle to gdzie nam Majowa zginęła?
Hoope już wywoływałam naście razy, mam nadzieję że wszystko u nich w porządku...
Mała Matylda, wiem że masz gorący czas, ale jakiś meldunek mogłabyś zdać. Co tam u Zosieńki, polepszyły się te noce chociaż ciutkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 11:19
-
kamciaelcia wrote:kattalinna
rekordowa kupa skojarzyła mi sie z jej magazynowaniemnie wiem jak to możliwe, że taka słodka mała dziewczynka potrafi tyle narobić
w dodatku zapach fiołków nie występuje.
Współczuję remontu. A Patryczek teraz da mamie popalić za to, że liczyła na powtórkę po Piotrusiu