Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak..wiem, znam tę historię...babcia Patryczka jak dobrze pamiętam...nue chciałaś żeby się urodził w jej imieniny a tu niespodzianka! Haha. No nic, ja zanim zaszłam w ciążę wiedziałam, że jak kiedyś będzie córa to będzie Zośka
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina
I ta babcia Patryczka urodziła Nine-starszą szwagierke ktorej nie lubie
I która ZNOWU
w niedzielę przyjeżdża do nas tylko na nocleg
Znowu znowu znowu i mnie kurw...bierze
Hoope
To raczej nie depresja
To NERWICAWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 09:06
-
Nina, śliczna Zosia, po ostatniej zdjęciu wiem po kim ma urodę
Tak jak Kattalinna pisze, potwierdza się teoria najpiękniejszych okołomajowych dzieci do tego jeszcze teoria, że mamusie są zgrabne, piękne i wiecznie młode
Kattalinna, co to za nocną imprezę Ania sobie urządziła? Współczuję moi znajomi mają suszarkę nad pralką. Jeśli tylko nie masz otwieranej do góry to dasz radę
JS, fotkę Igorka też poprosimy
Kotek, rozwaliło mnie zgrzytanie zębami w kościele
Ale skoro tyle dzieci zgrzyta to pewnie odkrywają posiadanie zębów. A już zaczynałam rozmyślać czy to nie jakiś niedobór
A, Kamcia, to trzymam kciuki żebyś nie rozniosła kochanej szwagierki I za egzamin męża, w końcu musi się udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 09:08
kamciaelcia, kotek87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, prosze, a myslalam ze dodawalam W tym poprzednim poscie sprzed chwili
Gapa jestem, tylko takie sie udalo
Kamcia - kciuki za meza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ea89b68df43.jpg
Wowka, prooosze Skrzata! Cofnelam sie tez bo mysle ze moze przegapilam ale niee, nie ma jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 09:30
kamciaelcia, Asix, pawojoszka, Wowka, Katy, Cola87, Hoope, MajowaMamusia, Kwiatkowa24, kattalinna, Sela, D_basiula, Feeva lubią tę wiadomość
-
Nina super wyglądacie ,mi się zawsze Zosia podobało tylko mojemu nie bardzo moja babcia była Zofia i bardzo ją lubiłam ,mądra kobieta była .
Najlepszego dla jubilatów .
Moja zgrzyta inne dzieci też zgrzytały.
Hoope dawaj go u nas tyle wariatów że się wmiesza w tłum jak się weźmie w parę z Szymkiem i Patrykiem to banda gotowa. Tego szczęścia nigdy za wiele.
Też mam robić pączki,w niedzielę Chrzest roboty od metra a ja sobie paczki wymyśliłam chyba mam skłonności masochistyczne.Wowka lubi tę wiadomość