Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPączków jednak nie robię.... kupiłam :p za to zrobiłam oponki serowe Ale chłop mnie wściekł i teraz sobię leżę i nic już dziś nie będę robić, o!
Zośka moja, już drugi tydzień przeziębiona, kaszelek i mega gil ( kilka dni temu była poprawa, a od wczoraj znów kapie jej z nosa i robi się maruda. -
Pączki smażyć a nie na forum produkować ale przeczytałam
Zacznę od nas. Też po szczepieniu, dziś tylko jedno na szczęście ale był płacz bo już kojarzy miejsce... Waga piękna 9600g, w ciągu 1,5 miesiąca ok. 700g do przodu. Mama tyle potrafi osiągnąć w ciągu tygodnia.
Ależ te dziecka piękne! Skrzat widzę, że konkurencję chce furą skosić
Przestaję wrzucać zdjęcia Bożenki. Szczególnie te z domu. A filmiki już w ogóle. U nas żadnej stylówy, totalny misz masz, powodzianie rządzą. No wstyd na forum...
Wowka, pralka oczywiście od góry. Ale! Chyba postawię suszarkę w kuchni. I tak pięknie tam nie mam i mieć nie będę to suszarka nie zaszkodzi w kącie tylko oczywiście musi być slim. Powiedziałam mężowi o depresji i że do szczęścia potrzebuję miękkiego prania, nie protestuje
Zgrzytanie w kościele mnie rozbawiło Bożenka też zgrzytała jak jej góra dół wyszły. Teraz woli gryźć niż zgrzytać
W ramach rekompensaty za trudy nocy po szczepieniu byłyśmy na lodach; ja jadłam, młoda patrzyła. Szkoda, że strasznie wieje bo byłyśmy w parku na placu zabaw to tylko mogła patrzeć na inne dzieci, nie chciałam jej wyjmować ze śpiwora. Ale i tak była happy w drodze do domu nabyłam pączka z czekoladą za 4 PLN ale wart cenyNina83, Katy, Cola87, Wowka, kotek87 lubią tę wiadomość
-
Kamcia, graty!
Wszyscy zdają... Niech mnie ktoś kopnie, żebym się umówiła na jazdy w końcu...
Szybka porada kulinarna potrzebna!
Obiad na lenia. Miały być warzywa z mrożonki ale okazało się, że wyszły, jest dynia. Jak ją zrobić do płatków ryżowych? Już się gotuje więc naprawdę szybko trzeba pomysłukamciaelcia lubi tę wiadomość