Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWowka, my mówimy że byliśmy na kłujce
Przytargałam kartony ze strych,a tam kurtek na każdą okazję. Nowa przejściowa co nam koleżanka w pace przysłała, katana sztruksowa, jeszcze jeden misiek, mama kupiła 2 w lidlu, jedna fioletowa na miśku co już ostatnio w niej śmigała i druga chyba ten polarek co ma Patryś. Nic nie kupuje,za miesiąc pewnie będą śmigać bez kurtek. Rok temu miałam na sobie 2 razy rozpierą kurtkę wiosenną, a potem upały były i w bluzce się latało.
Zuzia nosi spodenki na 80, a górę 68/74.
Berbecia,taki trener to przez dłuższy czas Cie prowadzi, czy tylko daje wskazówki co i jak?
Idę spać bo padam po dzisiejszym dniu. Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:18
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bed0901fdfa.jpg
U nas dzisiaj było 20 stopni
Piękny słoneczny dzień. Gorzej będzie jutro, bo ma padać i ochłodzic się do 7 st. Która mi tu pozazdrościła wiosny, przyznawać się
Zjadłam 2 paczki, a co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 21:25
kattalinna, Hoope, kamciaelcia, Berbecia, Wowka, pawojoszka, Cola87, J.S, Katy, Nina83, Feeva, MajowaMamusia, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Kamcia teraz ladnie szczupło wyglądasz.
Majowa dzisiaj miałam z nim rozmowe,która prawie trwała 2 godziny a we wtorek pokaże mi ćwiczenia i poda propozycje współpracy. Teraz i we wtorek nic nie place za konsultacje bo mam w ramach karnetu na siłownie.kamciaelcia, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Kamcia gratulacje dla męża .
Ja nie powiem nawet ile pączków zjadłam a większość na ciepło . Chłopaki pomagali smażyć, Chrzciny Chrzcinami a tradycją musi być.
Teraz padam na twarz a Ulka się obudziła i szaleje .
U nas też dziś było cieplutko mogłoby tak zostaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wychodzi na to, że byłam pomiędzy bo 3:15-4:15. Ale dziś na spokojnie. Pobudka z płaczem pół godziny temu chyba wspomnienie szczepienia bo aż głęboko wzdychała gdy przytuliłam. Chyba, że jednak głód bo zaraz było podłączenie co nie zdarza się często po przebudzeniu.
-
Te sprawy spadły z głowy to co jeszcze dolega mojej glowie?
Dziś mąż ma służbę więc ciekawy dla mnie dzień bo ani nie spałam dziś za dużo to jeszcze wczorajszej nocy nie odespalam...Patryczek już wstał ale nie woła więc nie idę. Ostatnio regularnie około 7wstaje i stwierdzam że ten typ ta ma i niestety tak bedzie miał
Noc nawet nawet-3 pobudki na mm w tym ostatnia o 6 (też jakieś nawykowe ma to poruszenie o 6 choć dziś pewnie budzik taty usłyszał) -
Dobry,
Serwuję kawkę dla wszystkich źle śpiących i strozujacych.
Faktycznie, Kamcia, zmieniłaś mnie, bo usnelam około 4 tyle, że ja mam ten luksus, że mogę odespac/poleżeć w dzień...
Pogoda się chyba zwaliła. Niezbyt widzę przez okno, ale na pewno nie jest tak słonecznie.
No ale, nie dajemy się, miłego! -
Dzień dobry.
Kamcia poczekaj jak zacznie szkole w tedy o siódmej koniami nie ściągniesz z łóżka.
U nas też pogoda do d ..
Ja dziś spałam jak zabita ,polecam ruch na bezsenność u mnie działa ,po paczkach już prawie śladu nie ma ,chyba mam krasnoludki w domu ,nie dość że balaganiom w nocy to jeszcze paczki podjadają. Teraz kawa ,tylko mocna i dalej do roboty. Ale wiecie co? Lubię to ,te przygotowania ,szykowanie,oczekiwanie ,nawet to przemęczenie wieczorem . Dom wygląda świątecznej ,mnóstwo dobrych rzeczy się szykuje zupełnie jak na święta . Kiedyś częściej imprezowaliśmy ,więcej znajomych nas odwiedzało ,było jakoś tak weselej.Nina83 lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, ja też to lubię
Przygotowania, ustalanie potraw, szykowanie, mimo padania na twarz, święta, gości, radość i nawet bałagan
Lubię też spontaniczne odwiedziny, wspólne gotowanie już na imprezie, lubię gości, którzy nocują, lubię też to że Skrzatowi to pasuje
Lubię w wakacje żyć na ograniczonej przestrzeni i wchodzić sobie na głowę. Lubię iść na kompromisy i pić drinki
No to tak pozytywnieNina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Asix, kupiłam w Carrefourze w alejce ze zdrowa zywnoscia, firma Symbio
Ja gosci srednio lubie, nie mamy ich zbyt czesto xd
Ja w nocy spalam, chociaz zasnac nie moglam bo tesciowa przesadzila z grzaniem i bylo za goraco troche i chyba przez to Kamila chcial cyca czesciej...Jeszcze mu pies dupskiem na rece usiadl w nocy i byl placz, ale szybko mu przeszlo na szczescie :p
Jutro slub mojej siostry, mam nadzieje, ze Kamil bedzie grzeczny i posiedzimy chociaz do tej 15-16 xd