Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Z jabłkiem i cynamonem? Ja dynię jem tylko z curry i chili. Ryż i dynia brzmią mdło.
Kamcia no nareszcie! Gratki!
Zacne faworki widzęjangwa_maua, kamciaelcia lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia gratulacje dla męża
Kattalina Adaś 9500g więc idą łeb w łeb z Bożenka odsypia po szczepieniu, mam nadzieję że będzie dobrze. No i pani dr sprawdziła...idą nam czwórki...już drżę co to będzie przy nich a i mój syn kocha Bożenka nawet w darach dla powodzian ;pSylviah, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nina witaj (na foto się spóźniłam, ale na pewno śliczne)
Igorku, Skrzaciku sto lat!!!
Piękne dzieci, nie ma co
Kattalinna piękna waga u Was. Aż mnie ciekawi ile to moje waży, ale idziemy dopiero za 2 tyg, bo Leo chorował.
J.S, kattalinna, Wowka, Nina83 lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Gratuluję słusznej wagi Ani i Adasia oraz dzielności na szczepieniach
Bacha jak zawsze, śliczna malutka też myślałam że w pomieszczeniu jesteście w czapce
Jangwa, widziałam w przelocie pomocniczkę-super faworki smakowite
Kamcia, gratki dla męża. Zasłużył sobie na górę pączków
Kattalinna, nie zauważyłam żeby Ania miała nie-taką stylówę pamiętam za to, że nosi super geterki Co do suszarki-to jest pomysł-jest miejsce
Tak, tak, moje dziecię czasem operuje fakiem zazwyczaj jak coś trzeba mocniej przycisnąć, to wygodniej mu środkowym palcem tu akurat za kółkiem, na klasksonie-przydatny odruch przy jeździe w korkachkattalinna, Nina83, kamciaelcia, jangwa_maua, Katy, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nawet spacer zaliczylismy ale niefajnie wieje
znów kupiłam kurtki u znajomej po dwie dla chłopaków
choc Patryk po bracie ma
tym razem 92 (nosimy 86)
Patrykowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/776aaed78098.jpg
w lumpkach nie umiem szukac, znajoma prosto z worków wyciaga dla nas propozycje
z egzaminem meza było jak za pierwszym razem (dzis był szosty)
egzaminator z załozenia ich zaliczył
nie miał prawa popełnic 3 błedów-wymuszenie (co stało sie za pierwszym razem ), najechanie na linie oraz predkosc
na placu zaliczyli (było łacznie ich dwóch) mimo ze nie powinni-ale na luzie, na zasadzie "wrzucamy po 100zł do koszyka-kto zda, ten dostaje" ale!!!!bez opcji ze egzaminator dostaje
Patryk dzis wazył 9,700
skad u was fałdki???on jest fit
ja juz tego nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 19:31
-
i na pewno my jestesmy najbardziej NIESTYLOWI
od urodzenia body, body body
i troche ubolewam ze chłopcy sa juz z innej grupy wiekowej jesli chodzi o ubranka-nie daje rady kupic im tego samegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 18:40
-
nick nieaktualnyMatko, jakie piękne chrusty, cały dzień za mną chodzą,chciałam kupić jak jechaliśmy na szczepienie,ale już nie mieli.
Szczepienie przeżyliśmy, waga 8350g. Zuzia zagadała lekarke,potem pielęgniarkę do póki nie dostała strzała znienacka. Dobrze,że już spokój na jakiś czas.
Ponoć idą górne jedynki. -
nick nieaktualny
-
Kattalinna, wirtualny kop, bierz się za jazdy
Majowa, buziak dla Zuzi w gika
Nauczyłam się słowa od Fatality, a propos, gdzie ona?
Kamcia, fajne te kurteczki czarna mi się bardziej podoba Patryk musi być wysoki, skoro ta masa się u niego nie rozkłada w fałdkikattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Kamcia, Patryk jest długi. I ma długie nogi. Bożence dopiero rosną ona ma długi tułów, dlatego rozmiarowo łapie się na 80, body już w sumie 86. Za to legginsy ostatnio 62 założyłam i na długość dobre. Mam nadzieję, że to się zmieni, mama długość jeansów ma 34
Uśmiałam się z tych niestylowych chłopaków czapkek trylion bo musi być pod kolor, body owszem, ale z bajerem, kurtki... no właśnie a, że nie możesz kupować takich samych to dobrze. Biorąc pod uwagę, że Patryk pewnie będzie dziedziczył garderobę po bracie - ciągle to samo ma nosić?
Może ta znajoma jakąś fajną kurteczkę dziewczęcą wylosuje z tego worka? Chętnie nabędę drogą wysyłkowąkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
miała duzo dziewczecych-tych zawsze wiecej niz chłopiecych
i w rozmiarze 74/80 wybrała dzis dla Lilianki-co ma tego raka
Lilianka ma 16 m. ale mocno schudła
po prostu znajoma dzis otworzyła wór z kurtkami
napomkne jej nastepnym razem
haki rozmiar?kolory? -
Kamcia, kolory po prostu ładne, niekoniecznie majteczkowy róż próbowałam coś kupić w sklepach ale masakra... Jak piękne kurteczki to takie na lato, wiosenne wszystko na jedno kopyto... Rozmiar 80, chyba że mniejsza rozmiarowka to 86. Dzięki
Edit: bluza misiowa z lidla 74/80 teraz jest idealna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 20:24
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
J.S. ma mi ustalic cwiczenia jakie moge wykonywac.
Zważył mnie na tej specjalnej wadze i wyszło mu że mój metabolizm jest bliski zero i mam malo wody w organizmie. Myślałam że wyjdzie wiecej tluszczu niz mieśni ale jest na odwrót na szczęście.
Podobno żeby dobić do idealnej wagi to musze poświęcić 10 miesiecy.bo ja z tych wiekszych gabarytowo.