Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia do niedzieli to już stare będą.
Kciuki za mażą ,kiedyś w końcu musi zdać ,oby to był ten raz.
J.S następny włochaty przystojniak .
Faceci włochaci,dziewczynki łyse świat staje na głowie. Ale żeby nie było i jedne i drugie sama słodycz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 09:48
J.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już, już, solenizant spieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 15:03
kamciaelcia, Katy, Cola87, MajowaMamusia, Hoope, Kwiatkowa24, Patk, jangwa_maua, Nynka, kattalinna, edwarda20, Sela, D_basiula, pawojoszka, Feeva lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, zdecydowanie masz sklonnosci masochistyczne
Kamcia, dziekujemy bardzo :*
Skrzaciku jak ty pieknie pozujesz, cudnie wyglada :* I nie ma to jak bose nozki, u nas tez non stop, akurat to zdjecie przed szykowaniem sie na spacer u nas.
A jak dzis pamietam nasze porody, kiedy to zlecialo jak oni juz tacy duzi sa...
Wowka, te spojrzenie to caly charakterek, matce bokiem wychodzi
Berbecia, a co kupilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 10:04
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skrzacik i Igorku wszystkiego co najlepsze jeden włochaty, drugi łysolek a obaj przystojni Wowka dzięki za odpowiedź, mam nadzieję że to faktycznie tylko taki okres. Adaś też zgrzytał zębami, teraz mu przeszło na szczęście Nina Zosia śliczna! Kamcia kciuki za męża, w końcu musi się udać
kamciaelcia, J.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySto lat solenizantą :*
Nina witamy, ślicznie wyglądacie.
My dzisiaj też idziemy na szczepienie,już jestem chora na samą myśl o nim.
Tak myślałam, że wg testu 3/4 z nas ma depresje,nie wierzę takim testą- zrobić można. Mam nadzieję że to przesilenie i niedługo wszystko wróci do normy.
Do nas goście się zjeżdżają od dzisiaj na urodziny mamy. Ciotka mieszka na drugim końcu kraju więc zawsze przyjeżdża na dłużej. Wspominałam, że dobry gość to krótki gość i że jestem mega niegościnna odkąd mamy dziecko?
Wczoraj byliśmy na placu zabaw, Zuza na huśtawce nie wiedziała co się dzieje nawet na zjeżdżalni jechała( trzymałam ją i od połowy jechała )
Skrzat i Igor cudni, Prezes szaleje- doceniam fakt, że moje dziecko jeszcze nie chodziHoope, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia nie nerwica a kurwica juz raczej
Majowa spoko, ten link na depresję to lekarski test. Nie jest diagnozą ale może sugerować potrzebę prawdziwej wizyty.
J.S ale przystojniaaaak ❤
Wowka prawo jazdy już ma? Bo ten palec to nie wiem jak odebrać
Kamcia oddać, nie zamienić, nie Ma tego w opcjach Chyba doczytał bo poszedł spać i nastała jakże błoga cisza! Także Pawojoszka dziękuję, dam mu ostatnią szansę.kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nie nadrobię Was, nie ma opcji mam nadzieję że u Was wszystko ok. Mama znowu była w szpitalu ale już wyszła na szczęście.
Widziałam super śliczną nową mamę z super śliczną córką
Muszę bywać więcej teraz z Wami bo się stęskniłam za Wami. No i Hoope już jest częściej. Nie Widziałam dawno prezesa.
Za to Skrzatu ile Ty masz zębów?! Możesz zgrzytac Barbara może zgrzytac ale dziąsłami ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 13:08
kamciaelcia, Katy, Nina83, jangwa_maua, Cola87, Hoope, kattalinna, Sela, Wowka, D_basiula, pawojoszka, Feeva, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów . Cola -kciuki za szczepienie. Robiłam test na depresję. Wyszła mi lekka. Jednak robiąc to kilka dni szybciej zapewne wynik byłby inny.
Ja w kuchni z pomocnikiem i robię pierwszy raz w życiu faworki. Ciekawe czy coś wyjdzie xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 17:15
kamciaelcia, Patk, Nina83, Cola87, Katy, Hoope, kattalinna, Sela, Wowka lubią tę wiadomość