Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj mamizn x2 jak nie jeden to drugi myslalan ze nie dotrwam do 17.
Marcelinka chce pelzac i raczkowac po calym domu a jak zamkne drzwi to dramat ryk i mamamama a Wojtus raczkuje za nia.
Przy obiedzie tez placz lzy jak grochy az musialan w połowie ja wyjac i uspokoić. Nie wiem czy to nie zeby ale teraz to 4 by musialybyc bo jedynki i dwojki sa na dole i u góry. -
Dzień dobry. Chyba coś w powietrzu było bo ja teraz 4.40 wstałam małej dać butle i już nie mogłam zasnąć ,stwierdziłam że już coraz wcześniej mnie ta starość budzi . Za to wieczorem jestem tak padnięta że nawet nie wiem kiedy zasypiam .
U nas wiosny ciąg dalszy mam nadzieję że w niedzielę będzie też ladnie -
Dzień doberek,
Patryś, złodziejaszku pierogów to chyba trening przed skradaniem serc niewieścich
Rozalek, co za bach. Spektakularne. Dobrze, że z amortyzacją kamikadze
Cola, cieszę się, że serniczek się udał. Jeśli smakuje tak jak wygląda to jest pyszny A z Adasiem, to pewnie przejściowe. Może spróbuj innego przykrycia? Masz malutką lampeczkę? Skrzat od jakiegoś czasu zasypia tylko trzymając mnie za palec, w innym wypadku jest histeria. No chyba taki etap. Co możesz robić źle, kładziesz dziecko spać od 9 miesięcy, masz już praktykę
Nina, hej miło, że się ujawniłaś, zapraszamy w formie czynnej
Pawojoszka, o Twoim mężu to można książkę napisać to wszystko jest śmieszne, jeśli nie jest codziennością, Ty pewnie chcesz mu głowę urwać
Współczuję bezsenności. Nienawidzę
Ja cierpię teraz na nadsennosc. Wczoraj dwa razy drzemałam w dzień, a wieczorem odpłynęlam w ułamku sekundy. Przesilenie wiosenne, przemęczenie, jak nic.
Teraz jeszcze tulę Skrzata, aby dospał. Szkoda że nie mam kawy w łóżku może trzeba pomyśleć nad przemeblowaniem
Miłego dnia, opychajcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 07:59
Cola87 lubi tę wiadomość
-
O, spojrzałam na suwaczek.
Skrzat ma 10 miesięcy
Standardowo nie dowierzam. Lubię ten czas teraz, taki jest kochany. Coraz więcej umie, coraz więcej rozumie, ale nadal mnie potrzebuje i chce się przytulać
Igorku, najlepszego zdrowia, radości i wielu przygód :*J.S lubi tę wiadomość
-
Witaj Nina
Kamcia bezsenność to też objaw depresji. Albo odwrotnie, niemożność wyspania się mimo snu. Za dużo myślisz
Oddam dwulatka, ktoś coś?
Skrzacie najlepsiejszego!
Kotek serdeczne współczucia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 07:57
Wowka, kotek87 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Nina, wejdź na https://naforum.zapodaj.net, wybierz zdjęcie i skopiuj nam trzeci link
-
W deptesje pewnie popadne
Ja się czułam wyspana
O 4chciałam kawe robić...ale glupia wciąż miałam nadzieję że zasne
Ale ideza pawojoszka-starość nie radość
Choć wczoraj mnie odmlodzono (30lat dostałam)
Ale trzymajcie kciuki
W sumie sama nie wiem za co...żeby było dobrze
No i za egzamin meza-ma o 13 -
Wszystkiego najlepszego dla Skrzata i Igorka :* Juz takie dorosle chlopaki:p
Wowka, niestety Kamil zgrzyta zebami xd Zaczal dokladnie wtedy kiedy mu wyszły do pary :p
Moj narzeczony czeka juz prawie godzine w kolejce po pączki, oby byly dobre haha :p
Ja dwulatka nie chce :p
A w ogole to Kamil patrzy na szczeniaczka uczniaczka jak mowie to charakterystyczne "papa" jego glosem xdJ.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
Moja zgrzytała, aktualnie nie.
Do dwulatka dorzucę dziewięciomiesięczniaczkę. Nie umiem, nie lubię, nie akceptuję swoich reakcji na nią. Mała Matylda, współczuję po stokroć permanentności pobudek nocnych. Ja nawet nie cierpię specjalnie z niewyspania, nie czuję go. Ale w nocy cierpliwości nie mam, strasznie łatwo się zapalam co nie pomaga w usypianiu...
Wiem co muszę kupić żeby się poczuć lepiej. Pomoże mi jedynie suszarka bębnowa. Nie mam miejsca. Ale muszę ją mieć, miękkie ciepłe i suche pranie ukoi moje nerwy. Jak żyć bez tego mam?
Skrzaciku, bądź taki kochany jak najdłużej! Najlepszego! :-*
Igorku, serdeczności i buziaki :-*Wowka lubi tę wiadomość