Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia, Ewciaa83, kattalinna, Feeva, Sela, Katy, pawojoszka, Asix, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Zejdę na zawał do tego czasu. Dziewczyny tak nie robiły. W ogóle wielu rzeczy nie robiły. Szczególnie tych upierdliwych czy niebezpiecznych. On nie ma instynktu samozachowawczego.
kamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Kamcia ja nie piłam
Mania rurki nie ogarniala w ogóle, jak jej podstawialam to gryzla, a dziś ładnie zaciągnęła i wypiła 1/3 zawartości bidonu dziś (nalalam pod korek)
Katy dokładnie tak
Znowu mnie kolano boli... Jak kucam to aż chrzęści Rzepka mi się wytarla czy co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:12
Katy lubi tę wiadomość
-
O matko Prezes to faktycznie wymiata Kattalina ja jestem przekonana że Bożece chodzi o Adama muszę mu o tym powiedzieć może zacznie mówić ana ana brawo dla Mani dziewczyny u mnie jakaś tragedia z usypianiem, pomóżcie bo już nie wiem czy to normalne zasypia jeszcze na rękach zaraz po butli, odłożony do łóżeczka zaczyna się drzeć jakby go ze skóry obdzierali i to wszystko w takim półśnie, bo jak się rozbudzi to zadowolony. Tak samo potrafi się to powtarzać w nocy. Wcześniej też się budził jak go odkładałam ale wstawał w łóżeczku bez lamentu. Ja już nie wiem czy to chwilowe czy ja coś źle robię. Ale nie zmieniliśmy nic z wieczornych rytuałów.
-
Dluga historia z tym moim wczesniejszym powrotem. Ogolnie to zmienilam prace od 1 czerwca 2017. 15 maja dowiwdzialam sie ze jestem w ciazy, 8 czerwca zaczelam krwawic, po tygodniu pracy poszlam na 2 tyg zwolnienia, nie wiedzialam co robic itd, Prezes dal mi szanse powiedzial ze mam dojsc do siebie i wrocic do pracy, okazal sie Czlowiekiem, po 3 miesiacach bylam 2 raz w ciazy, z Ola. Balam sie mu powiedziec, jak zareaguje ale bylo spoko. Umowilam sie z nim ze po nowym roku wroce na pol etatu. Chcial mnie od lutego ale zostalo na marcu. To tak w skrocie. No zobaczymy jak to bedzie.
-
Hoope moj braciak mówił : rozpedz się a sciana sama cię znajdzie. Dobrze że łóżko miękkie. Moj Patryk tak chodził autentycznie w wieku dwuch lat.
Nie mam depresji według testu. Ale podejrzewam że jak bym robiła go ze dwa tyg wcześniej to by mi wyszła to kwestia aktualnego samopoczucia ,ale nie przejmujcie się ,wiosna idzie będzie lepiej.
Historia z cyklu " mój chłop to sierota". Wyrejestrowywal auto a że zarejestrowane na Radomsko ,wysłał poczta . Dwa tygodnie zbierał papiery ,załatwiał opłaty i wnioski w końcu wysłał. Dziś dzwonią z Wydziału Komunikacji wszystko ładnie ,pięknie wypełnione i skompletowane tylko zapomniał się podpisać i od nowa wniosek ma wypełnic i wysłać a nie na jak bo papiery wysłane i danych nie ma . Urzędnik pytał " to nie zrobił ksero?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 21:56
-
Łóżko, dywan, amortyzacja jest Nic się nie nauczył, dalej tak biega. Gorzej, bo potrafi po łóżku, od ściany do brzegu a to nie jest już śmieszne. W powietrzu jeszcze nikt nie chodził.
Wolę w domu niż na betonie niedługo. On się na placu zabaw rozgląda pod nogi, pewnie, żeby po trawie biegać. Nie ma jeszcze butów.
Pawojoszka zacznij spisywać co zrobił Twój mąż, zdobywa szczyty głupoty Będzie z tego dobra książka.pawojoszka, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny jestem z Wam od początku, ale jakoś nie miałam odwagi się ujawnić Czytam Was codziennie od września 2017 i jakoś przestać nie mogę hihi. Jesteście sympatyczne i fajnie się was czyta, a i wiele można się dowiedzieć.
A więc, jestem mamą Zosi która przyszła na świat 15-go maja
Zosia jest pogodnym, wesołym i wszędobylskim dzieckiem wszędzie jej pełno! Ale i tak nie pobije Prezesa czy Skrzata
Dzisiejszy filmik Prezesa mnie rozwalił uśmiałam się i oglądałam chyba z 10 razy, po czym uświadomiłam sobie że to bylo niebezpieczne i już mi nie do śmiechu.
Wszystkie dzieci z tego forum są słodkie i wyjątkowe, ale.. Basia<3, Ula , Skrzat podbijają moje serce...no i Kamilek, Bartuś, Ania, Adaś...ahhh wszystkie są kochanekattalinna, Cola87, pawojoszka, Katy, Wowka, Hoope, Mała Matylda, Sela, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej co tak ostatnio mało produkujecie?
Ostatnio u nas noce do dupencji.Mała budzi się w nocy z płaczem trylion razy do tego syn znowu chory podobno jakaś wirusówka.
Słodkiego dajcie mi słodkiego.
Witaj Nina!
Edit. Milenka fajnie raczkuje ale nie typowo na czterech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:58
Nina83 lubi tę wiadomość