Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam depresję już nie pamiętam jaką ;-) a kiedyś było dużo, dużo gorzej :O

Cola, od kilku dni Bożenka powtarza "ada ada ada" matczyna intuicja podpowiada mi, że to "Adam Adam Adam" ;-)

Cola87 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pokażę Wam jak się kończy jego bieganie po domu XD

https://youtu.be/noNGvqwui0A

kamciaelcia, Ewciaa83, kattalinna, Feeva, Sela, Katy, pawojoszka, Asix, Wowka lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope
    Bedzie lepiej ;) poczekaj

Hoope lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zejdę na zawał do tego czasu. Dziewczyny tak nie robiły. W ogóle wielu rzeczy nie robiły. Szczególnie tych upierdliwych czy niebezpiecznych. On nie ma instynktu samozachowawczego.

kamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOJDZIE WDRAPYWANIE SIE NA WYSOKOSCI, SKAKANIE, WCHODZENIE NA/DO/POD XD

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, ja bym z tego gifa zrobiła :-D

Hoope lubi tę wiadomość

preg.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale walnął, biedny :D

Kamcia, Patryczek cudny <3

Mania nauczyła się w końcu sama pić z bidonu! Sukces!

kamciaelcia, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo Mania

(ale wnioskuje ze wczesniej mama za Manie z bidonu nie piła?)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i chyba na wiosne (taka bezczapkowa) musze zabrac Patryczka do fryzjera
    wlosem nie grzeszy
    ale fryzem ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny Prezes :( Ale przyznam sie, ze troche sie posmialam za pierwszym razem xd Gdziez mu sie tak spieszy:p

Feeva, w sensie, ze sama sobie trzyma? :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, zawal x500 o.O

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja nie piłam XD
    Mania rurki nie ogarniala w ogóle, jak jej podstawialam to gryzla, a dziś ładnie zaciągnęła :) i wypiła 1/3 zawartości bidonu dziś (nalalam pod korek) :)

Katy dokładnie tak :)

Znowu mnie kolano boli... Jak kucam to aż chrzęści o.O Rzepka mi się wytarla czy co...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:12

Katy lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To brawo Mania, Kamil juz dlugo z niego umie pic, ale trzymac sobie nie umie xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Prezes to faktycznie wymiata :D Kattalina ja jestem przekonana że Bożece chodzi o Adama :) muszę mu o tym powiedzieć może zacznie mówić ana ana :D brawo dla Mani :) dziewczyny u mnie jakaś tragedia z usypianiem, pomóżcie bo już nie wiem czy to normalne :( zasypia jeszcze na rękach zaraz po butli, odłożony do łóżeczka zaczyna się drzeć jakby go ze skóry obdzierali i to wszystko w takim półśnie, bo jak się rozbudzi to zadowolony. Tak samo potrafi się to powtarzać w nocy. Wcześniej też się budził jak go odkładałam ale wstawał w łóżeczku bez lamentu. Ja już nie wiem czy to chwilowe czy ja coś źle robię. Ale nie zmieniliśmy nic z wieczornych rytuałów.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dluga historia z tym moim wczesniejszym powrotem. Ogolnie to zmienilam prace od 1 czerwca 2017. 15 maja dowiwdzialam sie ze jestem w ciazy, 8 czerwca zaczelam krwawic, po tygodniu pracy poszlam na 2 tyg zwolnienia, nie wiedzialam co robic itd, Prezes dal mi szanse powiedzial ze mam dojsc do siebie i wrocic do pracy, okazal sie Czlowiekiem, po 3 miesiacach bylam 2 raz w ciazy, z Ola. Balam sie mu powiedziec, jak zareaguje ale bylo spoko. Umowilam sie z nim ze po nowym roku wroce na pol etatu. Chcial mnie od lutego ale zostalo na marcu. To tak w skrocie. No zobaczymy jak to bedzie.

l22nbd3m323q83y0.png

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope moj braciak mówił : rozpedz się a sciana sama cię znajdzie. Dobrze że łóżko miękkie. Moj Patryk tak chodził autentycznie w wieku dwuch lat.

Nie mam depresji według testu. Ale podejrzewam że jak bym robiła go ze dwa tyg wcześniej to by mi wyszła to kwestia aktualnego samopoczucia ,ale nie przejmujcie się ,wiosna idzie będzie lepiej.

Historia z cyklu " mój chłop to sierota". Wyrejestrowywal auto a że zarejestrowane na Radomsko ,wysłał poczta . Dwa tygodnie zbierał papiery ,załatwiał opłaty i wnioski w końcu wysłał. Dziś dzwonią z Wydziału Komunikacji wszystko ładnie ,pięknie wypełnione i skompletowane tylko zapomniał się podpisać i od nowa wniosek ma wypełnic i wysłać a nie na jak bo papiery wysłane i danych nie ma . Urzędnik pytał " to nie zrobił ksero?"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 21:56

cf409fc7e7.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łóżko, dywan, amortyzacja jest ;) Nic się nie nauczył, dalej tak biega. Gorzej, bo potrafi po łóżku, od ściany do brzegu a to nie jest już śmieszne. W powietrzu jeszcze nikt nie chodził.

Wolę w domu niż na betonie niedługo. On się na placu zabaw rozgląda pod nogi, pewnie, żeby po trawie biegać. Nie ma jeszcze butów.

Pawojoszka zacznij spisywać co zrobił Twój mąż, zdobywa szczyty głupoty XD XD XD Będzie z tego dobra książka.

pawojoszka, Katy lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) jestem z Wam od początku, ale jakoś nie miałam odwagi się ujawnić :) Czytam Was codziennie od września 2017 i jakoś przestać nie mogę hihi. Jesteście sympatyczne i fajnie się was czyta, a i wiele można się dowiedzieć.
    A więc, jestem mamą Zosi która przyszła na świat 15-go maja :)
    Zosia jest pogodnym, wesołym i wszędobylskim dzieckiem :) wszędzie jej pełno! Ale i tak nie pobije Prezesa czy Skrzata :D
    Dzisiejszy filmik Prezesa mnie rozwalił :D uśmiałam się i oglądałam chyba z 10 razy, po czym uświadomiłam sobie że to bylo niebezpieczne i już mi nie do śmiechu.
    Wszystkie dzieci z tego forum są słodkie i wyjątkowe, ale.. Basia<3, Ula <3, Skrzat <3 podbijają moje serce...no i Kamilek, Bartuś, Ania, Adaś...ahhh wszystkie są kochane :)

kattalinna, Cola87, pawojoszka, Katy, Wowka, Hoope, Mała Matylda, Sela, Feeva lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryczek z braciszkiem, Marysia, Zuzia oczywiście też...przepraszam kogo pominęłam, ale nie pamiętam wszstkich imion :p

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2019, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co tak ostatnio mało produkujecie?

Ostatnio u nas noce do dupencji.Mała budzi się w nocy z płaczem trylion razy do tego syn znowu chory podobno jakaś wirusówka.

Słodkiego dajcie mi słodkiego.

Witaj Nina!

Edit. Milenka fajnie raczkuje ale nie typowo na czterech.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:58

Nina83 lubi tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
‹‹ 2126 2127 2128 2129 2130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ