Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wykluczam, że zjem jednego w charakterze terapii psychologicznej
Dieta jest dla mnie, a nie ja dla diety.
Kamcia, ja zjadłam w zeszłym roku dwa pączki i to dzieląc na połówki. Po pierwszej połówce okazało się że cukry dobre, więc zjadłam pozostałe w odstępach kilkugodzinnychWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 12:34
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wojtek gadatliwy zwłaszcza w nocy o 3 to bylo akurat, jak matka miała nocke w pracy:)
U mnie jest dieta ja tu chyba rekord pobiłam w przytyciu heh 50 kg, zostalo 15 do zrzucenia.
Na depresje nie mam czasu, ale to tylko dlatego ze wrocilam do pracy juz we wrzesniu. -
Mogloby spaść 12kg
Choć też nie rośnie(a dwa razy po ciąży rosła waga)
Ktoś mi się przykuplował do pierogów Piotrusia
I się chwale jaką fajną kurteczke u znajomej trafiłam (nowka) za 5zeta?
Rozmiar 86 idealna by było wygodnie
Wiosny cd więc spacerujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 08:21
Hoope, Ewciaa83, Katy, kattalinna, Feeva, D_basiula, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Lekka depresja jest do ogarnięcia samodzielnie i może wynikać też z samej zimy. Rady? Nastrój poprawia: aktywność fizyczna, czekolada, herbata, kawa, dobra muzyka i herbata z dziurawca.
Pozostałe stany wymagają leków i nierzadko terapii.
Moja starsza córka, ta super fajna, w teście na Aspergera ma 44 na 50 punktów. Także tego...
My na tłusty czwartek balujemy, faworki, oponki serowe, pączki❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Cześć wszystkim dziękuję Wowka za pyszny fit serniczek. Na tłusty czwartek jak znalazł ;p wyszedł super! Ja dałam erytrol zamiast ksylitolu. I na górę mus jagodowy,posypane porzeczką. Polecam wszystkim!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/790e5ffcdc07.jpgkattalinna, Feeva, Sela, Katy, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość