Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina83, Wowka, MajowaMamusia, kattalinna, Hoope, Katy, Patk, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mmmmm... Dobry chlebek ma Patrynio, dobry I z jakim kawałem już sobie radzi
Współczuję wszystkim tych chorób, gorączek, kaszli i katarow. Całkiem wszystko się dezorganizuje jak dziecko chore.
Przez te pogody wszyscy flikają i kaszlą. Pojawił się plan na basen w weekend, ale nie wiem czy nie poczekamy jeszcze. Dopiero co katar nas wszystkich puścił... -
nick nieaktualnyU nas noc piękna, mama i Zuzia wyspana (1 pobudka o 5.20, sen 19-7.10)- nie wiem, czy to efekt poszczepienny, ale może tak zostać
Vanessa cudna, podobają mi się te turbany, kupie na jesień
J.S. mam tak samo z gośćmi.
Berbecia, powodzenia, fajnie zrobić coś dla siebie i fajnie, że Ci się chce.
D_basiula przeczytałam i zapomniałam napisać, super, że możesz wrócić do pracy i że rozumieją Twoją sytuację Niestety, ale dzisiaj większość pracodawców traktuje kobietę, która zaszła w ciąże, jakby zrobiła najgorszą rzecz na świecie. Na emerytury niech ktoś pracuje, ale w ciąże nie zachodźcie.
Idę kręcić mikserem, mama ma wenę do ciast: 3 ciasta i orzeszki + zamówiony tort, rolada i wafelki, to wszystko na 25 osób- szalona kobieta, ale ona to lubi i zawsze musi mieć 3 razy więcej niż potrzeba w domu jeszcze sałatka i galareta musi być.
Pawojoszka podziwiam Cię, że sama to wszystko robisz.
Miłego dnia.Mama32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatryk takie kawałki je, że aż miło popatrzeć, moja może do roku opanuje takie jedzenie.
A i jeszcze pytanie, jak dbać o ząbki? Myć samą szczoteczką póki jeszcze nie wyrosły całe, używać pasty (ale przecież nie wypłucze)? Miałam wczoraj lekarki zapytać,ale oczywiście zapomniałam , jak sobie nie zapiszę, to koniec.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale nasmarowałyście!
Nina, witaj w naszym gronie
Wszystkie dzieciaczki śliczne
Sebix prawilnie (brakuje czapki z daszkiem i bluzy diil gangu ), Bacha, Patryczek, Igorek - ale cudne włosy!), jak kogoś pominęłam przepraszam
Niny nie zdążyłam zobaczyć
Zaległe wszystkiego dobrego dla solenizantów/tek :*
Kamcia gratki dla Męża za zdane prawko
Ja nie lubię gości. Jestem dziwna?
Byłam wczoraj w pepco, znowu, bo jest nowa kolekcja. Kupiłam tyle fajnych rzeczy (dziecku oczywiście) i zamówiłam na ali trochę bandamek dla Mani
Dziś idziemy do lekarza, bo Mania ma jakąś czerwoną plamę z tyłu na języku...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Feeva moja Ula też takie plamy miała ,lekarz powiedział że to taka cechą śluzówki i dzieci tak czasem mają i że to ją nie boli ,nic mi na to nie dał ale samo przeszło ,mam nadzieję że u was to też nic groźnego.
Majowa widzę że nie tylko ja dziś szaleje w kuchni -
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Po filmiku z jedzacym Patryczkiem Kamil powiedzial "dej" haha xd Niestety nie mam pasztetowej wiec nie dalam :p
Zbieram sie na spacer i cos zebrać sie nie moge xd
W ogole to Kamil mnie wczoraj ugryzl w reke, tak o...Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBerbecia, to zależy od dziecka. Tak jak nasze maluchy, niektóre szybciej się rozwijają a niektóre wolniej...to normalne. Moj syn mając 4 lata czytał już pięknie, a córka mojej siostry nauczyła się dopiero w drugiej klasie! ...teraz mój syn ( 16lat) nie jest prymusem w szkole..raczej średniak,a córka siostry (9 lat) jest zdolną uczennicą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny