Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna- o coś takiego https://allegro.pl/oferta/barierka-bramka-ochronna-lozka-lionelo-hanna-66cm-7773626392?reco_id=791d8ce2-40c7-11e9-9aaf-246e967800b8&sid=041047f9c36843e364ecb91b45c568a2755aa386fe7e14ee7421a14291fbf951
Są szersze, wyższe, no różne. Myślałam żeby kupić na wakacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 11:57
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina, wspolczuje, strasznie sie tego boje i obstawiam cale lozko poduszkami, ale w nocy i tak mam stracha
Wowka, to jest to czego chcialam!! Nie wiedzialam ze takie rzeczy sa dostepne 🙉😲
Kupuje. Nie ma to tamto.pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Też się zastanawiałam co z tym lipcem 😂 a w kontekście pińcset plus to i tak o Patk pomyślałam jak te cuda z KappAhla oglądałam wczoraj 😜😉
Patk, wolałabym, żeby mi nie zabierali tyle co zabierają żeby na te wszystkie plusy mieć 😜 ale jak dadzą, o ile dadzą, to mój wychowawczy coraz bardziej realny 😎 a jak se drugiego zrobim to jusz jak ponczki w maśle 😉 -
Haha A to w kontekście dzisiejszej wizyty męża u swoich rodziców. Bardzo wierni swej partii teraz agitowali że nie ma wyboru tylko dobrze wybrać. 🤐🤐🤐 że teraz to chyba już nie ma żadnych argumentów przeciw. W ogóle boję się że mi dziecko przesiąknie tymi poglądami. 🤨🤨🤨
Ale już po wizycie. Teściowa się podobno tęskni za mną 😂😂 nie wnikam, nie komentuję, niech jej tęsknota się poglębia. Może uschnie z tęsknoty 🤫🤫🙏🙏🙏
Teraz doczytałam że Bożenka spadła ☹☹☹ dobrze że jest z tych twardych zawodniczek 🤗🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 13:23
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kamcia ale Twój mąż też zaczął późno mówić. Nie pamiętam, ile miał lat? Mówiłaś to tym specjalistom? Nie stwierdzili że może to być dziedziczne? A wiecie ja też chodziłam jako dziecko do logopedy. Niby zaczam mówić wcześnie ale mało poprawnie. Strasznie sepleniłam, nie mówiłam w ogóle "r" tylko "l". Zresztą do dzisiaj moje "r" jest takie inne.
Jejku biedna Bożenka, dobrze że nic się jej nie stało!kattalinna lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Watek kwietniowek umarl, przygarniecie mnie? Blizej nam do marcowek bo Henryk z 7.04 ale Was lubie
Edit: ale termin mialam na 20.04 wiec blizej do wasWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 14:55
J.S, kattalinna, Feeva, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Kamcia cokolwiek by nie było, dobrze bocian dziecko zrzucił, mama odpowiednio wykształcona, dacie radę. Obstawiam geny, oboje rodzice do obserwacji 😂😉
Kattalinna współczułabym bardziej gdyby córa była młodsza a łóżko wyżej Spoko, nie raz jeszcze fiknie. Prezes też spadł, ale on lubi inaczej niż wszyscy, zatem z tej części gdzie jest głowa, wcisnął się między poduszki i zjechał na glebę. Chyba nic nie pamięta. Za to ja i owszem, jak za nogę wciągnęłam go z powrotem na wyrkokamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka