X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jest chyba koniec świata. Normalnie siedzę posrana jest taka wichura,prądu nie ma.Chodzę od okna do okna i je trzymam. Normalnie dom aż się trzęsie od tych podmuchow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 02:54

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okropna okropna okropna noc!!! I już oczywiscie nie śpimy. Ja nie chcę tak :( kiedy dziecko zaczyna później wstawać?

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia u nas też strasznie wiało, ale chyba nie aż tak jak u Was. Uspokoiło się w końcu?

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kolo 4 wykończenia się położyłam spać ale nie na długo bo mała płakała i pobudka o 5.45

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jest z tymi wiatrami :/ U nas tez sie okna trzesly, a teraz ulewa jest od rana...

Pobudka dzisiaj o 6 :/ To chyba przez te dlugie drzemki w ciagu dnia...Bo spi ostatnio zazwyczaj raz krotko i raz kolo 1.5h..

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, przytulam.
    U nas chcial wstac o 5, ale jakos mi sie udalo do 6 przetrzymac. Jestem zmeczona i zla, bo budzil sie w nocy 3-4 raxy.
    A u was jak?

U nas tez wialo, dosc mocno ale ja spalam.

Berbecia, wspolczuje, to dzisiaj kawe aplikuj dozylnie.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

U nas też chyba nieźle musiało pizgac w nocy bo prądu nie było , internetu dalej nie ma domowego ,ale ja spałam jak kamień nic nie słyszałam. Dzieciaki dalej śpią ,te młodsze bo starszaki już pojechały do szkoły . Tak że mogę wam tylko współczuć trudnych nocy .

Lecę wypić kawę i do lekarza z dziećmi i z chłopem bo mi go rozłożyło tak że mam jednego walczącego o życie w domu.

cf409fc7e7.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. u nas główna pobudka była po 2. Bardzo długo nie mógł zasnąć a potem co chwilę się budził. Nie wiem czy to przez ten wiatr czy co. Może dlatego te dzieciaczki tak źle spały. Mój popłakiwał przy tym w nocy :( a do 2 wstawałam chyba 5 razy do psa, żeby go puścić na pole bo miał biegunkę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u nas pobudka dziś nieco później za to noc tragedia, dramat i nie wiem jak jeszcze określić. Pobudka co 40 minut...😕
    Przyczyny nie znam, po prostu mam ochote tego cyca skończyć i może by spał dłużej...
    Ciekawe jak u nas z wiatrem...mam nadzieję, że nie bede w domu cały dzień...

Kwiatowa zazdro fryzjera, ja.chciałam tylko umyc wlosy i pofarbowac ale niestety mąż chory (nie musze tlumaczyc co to oznacza?) I się nie udało.

Do tego.młody nie chce z nim zasypiac wiec tylko ja a mąż chyba celowo sie nie stara, żeby go przekonac do zasypiania z nim😕

MalaMatylda zdrowia i sił dla Was obojga!😗

Mała Matylda lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😊

Mała Matylda, współczuję bardzo przejść, zdrowia dla męża i sił dla Ciebie!

Kwiatkowa, wytrwałaś w postanowieniu? Gratuluję fryzjera 🙂

Berbecia, ja bym też się posrała ze strachu... W bloku tak nie odczuwam chociaż i tu czasem przywali. Wrrrr, miałaś masakrę 😡

Pawojaszka, szkoda, że mąż pełnoletni, na niego też powinni Ci 500+ dawać. Chociaż po opisie to ja bym Ci jedno zero dorzuciła za niego. Zdrowia dla niego bo Cię zamęczy!

U nas noc jak noc, trochę dobrze, trochę nie, ale teraz ciągle śpi! Wierci się to zaraz wstanie ale jeszcze zdążę dopić kawę 😀😀😀 i mamy słońce, przynajmniej na razie.

Wczoraj cudny dzień, mimo paskudnej pogody. Bożenka miała mnóstwo wrażeń, jadła pyszną zupkę i fantastyczną muffinkę, jeździła autkiem, człapała przy pchaczach, łapkowała szybę drzwi tarasowych z pięknym widokiem, biła rekordy długości stania bez trzymanki i ogólnie bawiła się wspaniale a to wszystko w towarzystwie przystojnego mężczyzny z czarującym uśmiechem 😂😂😂

Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, wspolczuje :(

Kattalina, zazdroszcze wypadu do Wowki, a szczegolnie Ani - tej muffinki 🤩

Bo chyba dobrze rozszyfrowalam? 🤪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 08:10

Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

U nas też wiało, w sobotę była burza, prąd nam zabrali na 2h. Wichura taka, że hej. Okien nie wyrywało, bo mieszkamy w bloku, budynek masywny, więc nie hulał na boki :D Dzisiaj znowu zima, śnieg leży. Trochę, bo trochę, ale leży.

Kwiatkowa, super. Zawsze fryzjer poprawia humor. A jak Twoje postanowienie i w ogóle relacje z niemężem?

Mała Matylda zdrówka dla Męża i mam nadzieję,że najgorsze macie za sobą. Współczuję wszystkich obowiązków na Twojej głowie. Wyobrażam sobie jak Ci bylo ciężko przez te 10 dni.

Mała Matylda lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina oooo skręca mnie z zazdrości! Wam tak dobrze a ja cały weekend zmarnowałam na sprzeczki :(

Berbecia współczuję, w sobotę musiałam musiałam przeczekać ulewę w samochodzie i tak mną miotało że szok. Dachów nikomu nie zerwało?

Chorującym szybkiego powrotu do zdrowia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:18

kattalinna lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina czyli że Adaś ma konkurencję? Biedny...nawet mu nie mówię bo dopiero mi jazdę zrobi że mu narzeczonej nie upilnowalam ;p fajnie że Wam dobrze weekend minął :)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, tak w życiu jest, że jeden się stara, kwiaty, wiersze, czekoladki a drugi podjedzie bryką, za włosy i do jaskini ;-) szkoda, że Adaś tak daleko, związki na odległość są trudne...

Edit:
    JS, Ty Szerloku 😁

Hoope, nie tylko weekendu szkoda na sprzeczki, ale przede wszystkim życia. Tobie tłumaczyć muszę? Warto było?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:15

Wowka, Cola87, J.S lubią tę wiadomość

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek,

Forum mnie się zawiesiło, chciałam wieczorem napisać i się nie udało :/

Mała Matylda, współczuję ciężkiego okresu. Przeżyła bardzo wyczerpujący i fizycznie, i psychicznie czas. Trzymam kciuki, aby teraz już było tylko lepiej, macie teraz na prawdę intensywny czas...

Hoope, nie lubię. U Was kłótnia to jednorazowa eksplozja czy będzie rozbrzmiewa teraz przez kilka dni?

Pawojoszka, zdrowia dla Was- fizycznego dla męża, psychicznego dla Ciebie ;)

JS, rozgryzłaś zagadkę :P

Wczoraj spędziliśmy bardzo miły dzień. Potwierdzam to, co było widoczne już na zdjęciach i filmikach- Ania jest super, słodka mała :)

Było bardzo wesoło, dzieciaki po jaskiniowemu jakoś się dogadały 😂 Bożenka subtelna (jak to na młodą damę przystało), Skrzat przy niej to nieokrzesany dzikus 😁

Ogólnie- jeśli nie wiecie, co jest weselsze niż niemowlę, to są to DWA NIEMOWLAKI na raz 🤣

kattalinna, Cola87, nick nieaktualny, Mała Matylda, J.S lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie taka mała ta Ania przy Skrzacie ale przy nim każda chyba poza Baśką będzie wyglądała jak kawał baby 😉

Dwa niemowlaki są ekstra, Kotek wie najlepiej 🙂 jak nie macie pod ręką "swoich" to może jakieś zajęcia dla niemowląt, to już ten wiek, że się nadają ☺

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

age.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoop podobno 4 domy dalej zerwało,właśnie bałam się najbardziej o dachy.
    Podobno w nocy ma być powtórka.
    Czytałam że wiało z siłą 112 km/h

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:29

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina cóż...Adasiowi pozostaje miłość platoniczna :D fajnie że macie tak blisko do siebie i dzieciaczki mogą razem spędzić trochę czasu :)

• Katy Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, ze sie dzieciaki miały okazje pobawic ;)

Bylam ostatnio u 6-miesięcznej kuzynki Kamila i ona sie tak do niego fajnie smiala, a on powaga i glowa w druga strone xd Na macie ona wywijala, a on leżał prawie bez ruchu i zaraz chcial na rece, zobaczymy jak sie bedzie zachowywal na swoich urodzinach bo w koncu bedzie u siebie :p Pare razy tylko chcial jej paluszka do oka wsadzic i lapal za stope 😂

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 2163 2164 2165 2166 2167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ