Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jest chyba koniec świata. Normalnie siedzę posrana jest taka wichura,prądu nie ma.Chodzę od okna do okna i je trzymam. Normalnie dom aż się trzęsie od tych podmuchow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 02:54
-
Dzień dobry.
U nas też chyba nieźle musiało pizgac w nocy bo prądu nie było , internetu dalej nie ma domowego ,ale ja spałam jak kamień nic nie słyszałam. Dzieciaki dalej śpią ,te młodsze bo starszaki już pojechały do szkoły . Tak że mogę wam tylko współczuć trudnych nocy .
Lecę wypić kawę i do lekarza z dziećmi i z chłopem bo mi go rozłożyło tak że mam jednego walczącego o życie w domu. -
J.S. u nas główna pobudka była po 2. Bardzo długo nie mógł zasnąć a potem co chwilę się budził. Nie wiem czy to przez ten wiatr czy co. Może dlatego te dzieciaczki tak źle spały. Mój popłakiwał przy tym w nocy a do 2 wstawałam chyba 5 razy do psa, żeby go puścić na pole bo miał biegunkę
-
nick nieaktualnyDzień dobry, u nas pobudka dziś nieco później za to noc tragedia, dramat i nie wiem jak jeszcze określić. Pobudka co 40 minut...😕
Przyczyny nie znam, po prostu mam ochote tego cyca skończyć i może by spał dłużej...
Ciekawe jak u nas z wiatrem...mam nadzieję, że nie bede w domu cały dzień...
Kwiatowa zazdro fryzjera, ja.chciałam tylko umyc wlosy i pofarbowac ale niestety mąż chory (nie musze tlumaczyc co to oznacza?) I się nie udało.
Do tego.młody nie chce z nim zasypiac wiec tylko ja a mąż chyba celowo sie nie stara, żeby go przekonac do zasypiania z nim😕
MalaMatylda zdrowia i sił dla Was obojga!😗Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
Mała Matylda, współczuję bardzo przejść, zdrowia dla męża i sił dla Ciebie!
Kwiatkowa, wytrwałaś w postanowieniu? Gratuluję fryzjera 🙂
Berbecia, ja bym też się posrała ze strachu... W bloku tak nie odczuwam chociaż i tu czasem przywali. Wrrrr, miałaś masakrę 😡
Pawojaszka, szkoda, że mąż pełnoletni, na niego też powinni Ci 500+ dawać. Chociaż po opisie to ja bym Ci jedno zero dorzuciła za niego. Zdrowia dla niego bo Cię zamęczy!
U nas noc jak noc, trochę dobrze, trochę nie, ale teraz ciągle śpi! Wierci się to zaraz wstanie ale jeszcze zdążę dopić kawę 😀😀😀 i mamy słońce, przynajmniej na razie.
Wczoraj cudny dzień, mimo paskudnej pogody. Bożenka miała mnóstwo wrażeń, jadła pyszną zupkę i fantastyczną muffinkę, jeździła autkiem, człapała przy pchaczach, łapkowała szybę drzwi tarasowych z pięknym widokiem, biła rekordy długości stania bez trzymanki i ogólnie bawiła się wspaniale a to wszystko w towarzystwie przystojnego mężczyzny z czarującym uśmiechem 😂😂😂Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
U nas też wiało, w sobotę była burza, prąd nam zabrali na 2h. Wichura taka, że hej. Okien nie wyrywało, bo mieszkamy w bloku, budynek masywny, więc nie hulał na boki Dzisiaj znowu zima, śnieg leży. Trochę, bo trochę, ale leży.
Kwiatkowa, super. Zawsze fryzjer poprawia humor. A jak Twoje postanowienie i w ogóle relacje z niemężem?
Mała Matylda zdrówka dla Męża i mam nadzieję,że najgorsze macie za sobą. Współczuję wszystkich obowiązków na Twojej głowie. Wyobrażam sobie jak Ci bylo ciężko przez te 10 dni.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kattalina oooo skręca mnie z zazdrości! Wam tak dobrze a ja cały weekend zmarnowałam na sprzeczki
Berbecia współczuję, w sobotę musiałam musiałam przeczekać ulewę w samochodzie i tak mną miotało że szok. Dachów nikomu nie zerwało?
Chorującym szybkiego powrotu do zdrowia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:18
kattalinna lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Cola, tak w życiu jest, że jeden się stara, kwiaty, wiersze, czekoladki a drugi podjedzie bryką, za włosy i do jaskini szkoda, że Adaś tak daleko, związki na odległość są trudne...
Edit:
JS, Ty Szerloku 😁
Hoope, nie tylko weekendu szkoda na sprzeczki, ale przede wszystkim życia. Tobie tłumaczyć muszę? Warto było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:15
Wowka, Cola87, J.S lubią tę wiadomość
-
Doberek,
Forum mnie się zawiesiło, chciałam wieczorem napisać i się nie udało
Mała Matylda, współczuję ciężkiego okresu. Przeżyła bardzo wyczerpujący i fizycznie, i psychicznie czas. Trzymam kciuki, aby teraz już było tylko lepiej, macie teraz na prawdę intensywny czas...
Hoope, nie lubię. U Was kłótnia to jednorazowa eksplozja czy będzie rozbrzmiewa teraz przez kilka dni?
Pawojoszka, zdrowia dla Was- fizycznego dla męża, psychicznego dla Ciebie
JS, rozgryzłaś zagadkę
Wczoraj spędziliśmy bardzo miły dzień. Potwierdzam to, co było widoczne już na zdjęciach i filmikach- Ania jest super, słodka mała
Było bardzo wesoło, dzieciaki po jaskiniowemu jakoś się dogadały 😂 Bożenka subtelna (jak to na młodą damę przystało), Skrzat przy niej to nieokrzesany dzikus 😁
Ogólnie- jeśli nie wiecie, co jest weselsze niż niemowlę, to są to DWA NIEMOWLAKI na raz 🤣kattalinna, Cola87, Nina83, Mała Matylda, J.S lubią tę wiadomość
-
Nie taka mała ta Ania przy Skrzacie ale przy nim każda chyba poza Baśką będzie wyglądała jak kawał baby 😉
Dwa niemowlaki są ekstra, Kotek wie najlepiej 🙂 jak nie macie pod ręką "swoich" to może jakieś zajęcia dla niemowląt, to już ten wiek, że się nadają ☺Nina83 lubi tę wiadomość
-
Hoop podobno 4 domy dalej zerwało,właśnie bałam się najbardziej o dachy.
Podobno w nocy ma być powtórka.
Czytałam że wiało z siłą 112 km/h
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 09:29
-
Fajnie, ze sie dzieciaki miały okazje pobawic
Bylam ostatnio u 6-miesięcznej kuzynki Kamila i ona sie tak do niego fajnie smiala, a on powaga i glowa w druga strone xd Na macie ona wywijala, a on leżał prawie bez ruchu i zaraz chcial na rece, zobaczymy jak sie bedzie zachowywal na swoich urodzinach bo w koncu bedzie u siebie :p Pare razy tylko chcial jej paluszka do oka wsadzic i lapal za stope 😂