Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaś dziś wstał 6.20 ale dziś zmiana męża więc ja dopiero wstaje. A jestem taka połamana, wszystko mnie boli. Za dużo miejsca w łóżku chyba miałam :D

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia czekamy na zdjęcie Milenki :)

• Asix Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś przerwa na płacz od 3:30 don5:30 a o 5 ziomek pełen energii. Jak żyć?:D

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas juz? az? 6:35
    spał jak zabity do 3:30, potem juz nie wiem, o co chodziło ;) niby dwie pobudki, ale jakie o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 09:11

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Berbecia fajnie że impreza wam się udała ,wrzuć jakaś fotkę jakie to kreacje dorwalas do tych szpilek

Woowka ja nie tracę nadziei że się odnajdą i wrócą do swoich połówek 😉. Wyrzucam tylko parami bo mam wrażenie że jak tylko wyrzucę ta pojedyncza to zaraz się ta druga znajdzie i znów będzie nie do pary.

Ulka dziś spala bez pobudki ,przez tą chorobę chyba jest osłabiona,katar na ukończeniu to na oskrzela zeszło i kaszel paskudny ,chyba ich zabiorę do lekarza w poniedziałek . W sumie to nie potrzebuje bo antybiotyk mam w domu po tym jak byłam ostatnio ,bo ten mój lekarz jak mnie tylko zobaczy to już antybiotyk pisze ,ale jak mi przyjdzie asystentka albo kurator to zaraz będzie " czy była pani u lekarza?" i będzie że matka lekarzy nie uznaje

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień

Zdjęcia będą jak zgram od teścia z aparatu,bo to jest nasz fotograf na dworny.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dzisiaj w nocy chyba z 10 razy cyca dawalam. Masakra. Jej sie chyba pozamienial dzień z nocą jeżeli chodzino karmienie, bo w dzień mi się chce za bardzo jeść. Dzisiaj np. Wstala o 7.40, ostatni raz ciumkala cycka chyba o 6 i odkąd wstala nic nie jadła. Dopiero ok 11 kaszke jej wcisnęłam.

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, nie odzywałam się ostatnio. Mój mąż jest w szpitalu od 10 dni, nie chcę wchodzić w szczegóły, bo anonimowość w internecie jest pozorna. Po pierwszych badaniach diagnozy były wręcz dramatyczne, na szczęście okazały się błędne. Na dzień dzisiejszy jest prawie dobrze, ale przyczyna wyjściowego problemu nieznana. Za klika dni wypis z zaleceniami w stylu: zdrowa dieta i ograniczanie stresu.

Zostałam sama z ząbkującym niemowlakiem, remontem na głowie, a przede wszystkim z ogromnym lękiem o męża. Przy nadzorowaniu remontu trochę pomagają teściowie, czasem podrzucą obiad, ale z Zosią nikt nie zostanie. Jestem zmęczona, brakuje mi czasu na wszystko ze snem i jedzeniem włącznie.

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda sciskam i trzymam kciuki za męża ✊✊ a ty w każdej wolnej chwili odpoczywaj ile się da

Mała Matylda lubi tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda współczuję stresu ,dobrze że co najgorsze zostało wykluczone . Nie wiem co tam się zadziało twojemu M ale może rzeczywiście za dużo wziol na siebie i powodu do stresów nie brakuje. Dużo sił i zdrowia dla was.
    Dobrze że macie pomoc i wsparcie w rodzinie.

cf409fc7e7.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda ściskamy mocno i dużo zdrówka dla męża!

Jejku u nas też tak strasznie w nocy wiało, nawet przewróciło CHOINKE na balkonke, którą mąż miał zaraz po świętach wyrzucić. Oczywiście choinka w wielkiej donicy i tak ciężka, że żeby ją podnieść potrzeba dwóch osób, a wiatr bez problemu przewrócił, ogołnie jest niska, bo nie wystawała powyżej barierek.
    Do tej pory wieje, nie mam domowego neta, a net w tel przez ten wiatr to masakra...

Mama współczuję nocy, u nas dziś 5karmień, bo też co chwile płacz...

Berbecia super, że impreza udana. Czekamy na foto ;-)

Mama32, Mała Matylda lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda śpi już prawie 3h :O To się nie zdarzyło nigdy.
    Piękne uczucie XD

Mama32, Sela, Sela, Sela, jangwa_maua, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMatylda, duzo zdrowia dla meza :) Współczuje sytuacji:(

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Matylda, duzo zdrowka dla meza i sil dla ciebie :*

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda mam nadzieję że jak mąż wyjdzie ze szpitala to będzie tylko lepiej. Dużo zdrówka dla męża i sił dla Ciebie :*

• Hoope Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda trzymaj się ciepło, szczęście że jest lepiej.

Jestem zajęta bardzo kłóceniem się cały weekend z niemężem. Nie piszcie za dużo.

Kwiatkowa24, Mała Matylda lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope
    Wygrywasz chociaż?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2019, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oops. Hoope przez pomylke polubilam

Mała Matylda, zdrowia dla meza

Patryk dziś taki nie swoj. Spi juz czwarty raz.. I taki marudny. Moze w koncu zeby ida.. Mam nadzieje ze go nie lapie przeziebienie jakies.

A ja bylam dzis u fryzjera (wyjatkowo dzis, bylam unowiona na jutro). I jak na mnie to zaszalalam. Scielam polowe długości. Mialam wlosy do polowy plecow, teraz mam mniej wiecej do ramion. Nie sadzilam, ze sie odwaze. Fryzjerka zaproponowala, siostra dodatkowo przekonal a. Chyba wygladam dobrze, bo nawet siostra sie juz umowila ;) podobam sie sobie, zobaczymy po pierwszym myciu, chociaz mam proste wlosy wiec nie powinno byc problemu

Sela, Katy, D_basiula, Nina83, kattalinna, Feeva, Mała Matylda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2019, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda przykro mi, że macie teraz taki trudny okres. Ściskam, mam nadzieje, że mąż szybko wydobrzeje, remont wkrótce się zakończy, a Zosia będzie grzeczniutka.
    Zdrowie i rodzina najważniejsze.

• Hoope Autorytet

Wysłany: 10 marca 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Hoope
    Wygrywasz chociaż?

Nie wiem. Nie czuję satysfakcji. To może przegrywam.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
‹‹ 2162 2163 2164 2165 2166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ