Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry 😊
ohh straszne te wiatry, nie lubię 😲
Wowka, Kattallina..ale fajnie miałyście dziewczyny!
Moja siostra,ma synka 10 dni młodszego od Zośki. Niestety mieszkamy kawałek od siebie, 2h samochodem, ale jak się maluchy spotkają to jest ubaw. Moja Zosinka uwielbia dzieci, piszczy na ich widok. Zawsze gania za Grzesiem, głaszcze go ( nie zawsze delikatnie 😬) on ucieka, a jak mały próbuje do niej coś " powiedzieć" to ta w ryk. Potrafią też ładnie razem się pobawić ☺️ Przyglądają się sobie, dotykają po buźkach. Śmieszne te dzieci 😁kattalinna lubi tę wiadomość
-
Katy, w sobotę byliśmy u 6 tygodniowej koleżanki i poza reakcją podobną do tej na zwierzątka 😉 to nie było jakiegoś większego zainteresowania. Zresztą, mała spała. Z rówieśnikiem natomiast to już inna bajka 🙂 tylko trzeba było kawalera ośmielić, nie sądziłam, że Bożenka taka wyrywna będzie 😂
Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za wsparcie dziewczyny. Jest szansa, że mąż jutro wyjdzie ze szpitala, teraz jest tam nie ze względu na pierwotny problem, tylko dlatego że zaraził się grypą
Pomoc teścia przy remoncie jest nieoceniona, ale nieustanie forsuje własne pomysły, co strasznie mnie męczy i wkurza.
U nas wyjątkowo dobra noc, Zosia zasnęła o 20, obudziła się o 23, ale dość szybko zasnęła i spała do rana ze mną. Pobudka 6:15, to u nas typowe. Co ciekawe po przebudzeniu Zosia nie była głodna, a ja miałam miękkie piersi, więc albo sama się obsłużyła, albo nie pamiętam drugiej pobudki
Mamy nowy ząbek, ale nie jestem pewna który
Bliskie wyrżnięcia były obie górne dwójki i prawa jedynka (lewa jest głębiej, więc gdy reszta wyjdzie Zosia będzie wyglądała jak ofiara bójki), dzisiaj Zosieńka nie pozwala zajrzeć sobie do paszczy czy dotknąć dziąseł, postukałam tylko łyżeczką i po prawej ewidentnie jest ząb, ale nie wiem który
Współczuję trudnych nocy wywołanych przez dzieci i wichury. U nas w domu niewiele słychać, a na zewnątrz nie byłam.
Ani i Skrzatowi gratuluję udanej randki
-
Można się zachwycać 😉
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 21:54
J.S, Nina83, Hoope, Mała Matylda, kamciaelcia, Wowka, Nynka, jangwa_maua, Tanda, Berbecia, Feeva, edwarda20, Cola87, Katy, pawojoszka, Sela, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Ani ja ani Kamcia ani tym bardziej Pawojoszka nie potrzebujemy innych dzieci, mamy własne
(Czysta zazdrość przeze mnie przemawia).
Czasem nawet mam powyżej dziurek w nosie
Kłótnie nie są złe, są oczyszczające. Chyba mi lepiej.kattalinna lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Drzemka czas start 😊
Dziewczyny, nie ma co zazdrościć, trzeba organizować zlot 😁
Mała Matylda, bądź twarda i nie daj teściowi wdrażać swoich pomysłów, jeśli nie pasują do Twojej koncepcji. Twoje mieszkanie, twoje zasady 😉 a jak mąż się czuje?kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Hoope wrote:Ani ja ani Kamcia ani tym bardziej Pawojoszka nie potrzebujemy innych dzieci, mamy własne
(Czysta zazdrość przeze mnie przemawia).
Czasem nawet mam powyżej dziurek w nosie
Kłótnie nie są złe, są oczyszczające. Chyba mi lepiej.Hoope lubi tę wiadomość
-
Wiecie co mój pan odwalił? Pojechał kupić fotelik dla syna (ten następny po lupinie) dzwoni mowi ze wezmie troche drozszy ale lepszy. Przyjechal z fotelikiem za 1800zl ktory nie pasuje do auta ktorym teraz hezdzimy (nie ma mozliwosci zamontowania bazy isofix z tyłu) jak mu powiedziałam to powiedział że trudno trzeba samochód zmienić. To było zaplanowane czy tylko mi się tak wydaje?Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
Ulli, trochę naciągane na przypadek 😉 zwłaszcza, że fotelik (szczególnie za 1800) można przymierzyć do auta. A co to za fotel? U nas niby fotelik pasuje ale i tak musimy mu bardziej dopasowany samochód kupić 😉
Wowka, wczoraj w drodze powrotnej mówiłam mężowi, że fajnie byłoby zlot zorganizować 😂Wowka lubi tę wiadomość
-
Kamciaelcia- tak mieliśmy zmieniać auto ale bliżej lata.
Na pewno przymierzyl fotelik- tylko nie do tego który mamy teraz a który chce kupić od kolegi. Facet. Przywiózł cybex sirona Platinum 360
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 12:55
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Przejrzałam oferty pracy w moim regionie. Czas na kolejne dziecko chyba 😲
Kamcia żebym jeszcze miała libido to może i bym się godziłaChyba Feeva pożarła z całego forum
Uli działanie celowe!Mama32, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka