Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWowka, ale mlodziutko wygladasz na tym zdjęciu (wiec teraz zapewne tez). Jak dziewczynka. Piekne zdjęcie
Jak myslicie do jakiego wieku posluza pchacze? Znow wybieram sie do Polski (moj facet mial operacje reki i przez 4m bedzie na chorobowym). Wiec mozemy sobie troche pourlopowac. W Polsce nie mam zadnych tego typu zabawek, a Patryk zaczyna stawiac pierwsze kroki z pchaczem. Zastanawiam sie czy kupic (moglabym go zabrac do domu dopiero w maju)Wowka lubi tę wiadomość
-
Ojej jak sentymentalnie. U nas w lipcu 5 lat.. Szok 😮😮😮 jak to szybko leci.. I. W październiku 30 stka.. Duzo imprez w tym roky. Jutro urodziny 60 wujka, ale dopoerp na godz 18 wiec Zosia chyba zostanie z chrzestna. W maju dwie komunie, w czerwvu roczek, w paz moje ur.. Cos jeszcze bylo ale nie pamiętam.. 🤔
-
Też mnie wzięło na sentymenty 😁
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 18:43
edwarda20, Patk, Kwiatkowa24, White Innocent, pawojoszka, J.S, MajowaMamusia, kamciaelcia, Wowka, D_basiula, Cola87, Berbecia, Katy, Nina83, jangwa_maua, Sela, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka, ślicznie wyglądałaś ☺ Skrzat podobny do Ciebie.
Katalina, ładnie z tyłu się prezentowaliście ☺
U mnie dzisiaj akurat temat sukni, napisała mi babka z salonu, że.nie sprzedała mojej i muszę po nią jechać. Totalnie nie mam gdzie jej trzymać. Jakieś pomysły co z nią zrobić? Próbowałam sama sprzedać i nic z tego.
Katy, szkoda, że jesteś niska, bo miała bym piękna suknie dla Ciebie 😀 W sumie zawsze można obciąć.
Byliśmy na basenie, najpierw była przymiarka (pozazdrościła kółka Skrzatowi) a tak serio to nigdzie nie mogliśmy dostać kółka bo nie ma sezonu
Później była chwila niepewności, ale w rezultacie podobało się 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 13:30
kamciaelcia, Wowka, D_basiula, Kwiatkowa24, kattalinna, Cola87, Patk, Katy, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, zacna suknia z tylu i zgrabne plecy 😁 poka przód kiecki, bo teraz ciekawam 😀
Zuzia na basenie 😍 nie ma to jak kwadratowe kółko 😁 my też jeździliśmy w poszukiwaniu-u decathlonie są 😉
Ja młoda? Alko mi sprzedają bez dowodu, zazwyczaj 😉 gorzej, jak o ten dowód poproszą i zobaczą pesel 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 19:29
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Skrzat nie jest podobny do mamy. Nic a nic 😂😂😂 ale jest super jak mama 😁
Ja moją suknię sprzedałam na olx. Wisiała chyba z rok. Kupiła dziewczyna z metra cięta, niższa ode mnie dużo i sporo szersza. Kupiła po to by ją pociąć, potrzebowała spódnicy do swojej sukni. Serce mi pękło ale sprzedałam. Nawet nie targowała się, sama spuściłam 50zeta 😉Wowka lubi tę wiadomość
-
Wowka, Kattalina piękne sentymentalne zdjęcia! Ej w ogóle tu same lachony są na tym forum, człowiek w kompleksy wpada Zuzia super się prezentuje w kwadratowym kółku nas dziś zęby męczą i matkę już na wieczór dół dopadł, już mi się nic nie chce...
Wowka lubi tę wiadomość
-
Piękne zdjęcia ślubne!
Ja w czerwcu będę miała 8 rocznicę, a w sumie jesteśmy ze sobą 13 lat.
Śmiejemy się z mężem ze jakbyśmy wpadli na początku znajomości to mielibyśmy odchowane już dzieci.
Ja miałam wesele 2 dniowe na 100 osób, ale mój mąż ma dużą rodzinę.
U nas imieniny to min 20 osób.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy, wybierz się do jakiegoś salonu (trzeba się umawiać) żeby przymierzyć różne modele. Często jest tak, że sobie coś wymyślimy a okazuje się, że nieeeee. Ja chciałam zawsze koronkową suknię a to byłby najgłupszy pomysł ever 😂 ja ostatecznie szyłam ale pomysł z przymiarek właśnie.
Katy lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, aż się zażenowałam ☺
Skrzacik to ojciec. Bożenka też. My z Kattalinną wyglądałyśmy na genetycznie bezdzietne 😁
Berbecia, nam też leci 13 rok bycia razem 😊
Katy, przymierzaj i wybieraj. Jesteś patyczakiem więc powinno Ci być ładnie, a najważniejsze jest to żebyś się dobrze czuła 😊
Gdzie nasza druga tegoroczna panna młoda Feeva?Katy lubi tę wiadomość
-
Mnie ślub raczej nigdy nie czeka. W urzędzie nie chce. Stwierdziłam , że jak się bawić to się bawić. Nawet kieckę ostatnio znalazłam 😂. Marzy mi się ślub w stylu rustykalnym ❤️.
To moja wymarzona suknia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/530bd921ebe0.pngkattalinna, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Jangwa, faktycznie piękna 😊 mierzyłam chyba coś w tym stylu i o matko, nigdy 😉 a czemu ślub Cię nie czeka? Ja od prawie 5 lat jestem fanką instytucji małżeństwa i polecam wszystkim 😁👰💒
Berbecia, ja bym mogła ślub brać dla całokształtu 🤗😊
Zmieniłam pieluchę, dałam cyca, liczę na to, że do 6 się uda. Co chwilę jest kwekanie i tylko cyc daje radę. Jestę smoczkę. Chyba 3 czy 4 noc taka...
Świta już o 5 😁 wiosna!