Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry.
Potrzebuję łyka kawy. Na prawdę muszę pomyśleć o dostępie do ekspresu z łóżka 😉
Kattalinna, nie uczyłam. Uczę za to innych rzeczy, bez efektu 😉
Łyżka w ogóle jest fajna do zabawy. Można nią walić w garnki, można wkładać do miski, karmić. Lepsza chyba tylko szczotka do zębów- i fajnie się nią gra i do dzioba miło włożyć 😀
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Sela, Olciabos, przywracacie mi wiarę w niemowlęta 😉
Berbecia, oczywiście, że to fajnie tak. Zazdraszczam zazdrości 😉
Wowka, a szanowny małżonek o której wstaje? Niech robi kawę i transportuje w termicznym naczyniu do sypialni. Co będziesz sobie hałas organizować o świcie dodatkowy nad głową 😂
U nas 6:15. Cudem bo rzucała się długo wcześniej, po 5 już było jakieś gadanie, były otwarte oczy i bicie brawo. Wszystko załatwiałam cycem i się udało 😁Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
A my rocznicę mamy nietypowo, bo w kwietniu 😊
Podobają mi się wiosenne śluby 🙂
W ogóle mogłabym organizować ślub i wesele jeszcze raz. Podobało mi się to, było mi przykro że tak szybko ten dzień zleciał.
I tak, jak lubię zdjęcia śpiących dzieci, tak lubię zdjęcia ślubne 🙂 -
Kattalina nie uczyłam, po prostu kiedyś go wybierałam a on mi wyrwał chusteczkę k zaczyna mnie wycierać ale też dużo rzeczy go uczę a on dalej nic np. brawo. Chyba tylko Adaś nie będzie brawo robił 😰 ja zawsze mówiłam że ślub wezmę tylko w lecie, wzięłam w styczniu w trzech króli ;p fajnie jak mąż/ chłopak jest czasem ciut zazdrosny, ale tylko ciut muszę się Wam pochwalić. Sprzedałam stary rower i kupiłam nowy. Stary miał zły rozmiar. Jeździ się super i planuje robić sobie treningi w tygodniu żeby kondycji nabrać. Proszę o kciuki za moje postanowienie. Mam nadzieję że tym razem będę trenować systematycznie
kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
Cola, kciuki! Z nowym pojazdem się uda 🙂
Miś teraz zjada śniadanie. Jak się kliknie to się rusza 🙂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d9eea193210.gifkattalinna, edwarda20, Nina83, kamciaelcia, Katy, J.S, Cola87, pawojoszka, D_basiula, olciabos, Feeva lubią tę wiadomość
-
Wowka, cudny jest, moj nie karmi misia i daleko mu do tego 😁
Za to puszcza sie mebli i proboje zrobic pierwszy krok, ciekawe czy sie uda.
Niezmiennie jak na razie drzemka o 9-10 ktora trwa 2-2,5h ❤️
Szukam inspiracji na wakacje
Lecicie gdzies?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:01
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry 😁
U nas wczoraj przez cały dzień 1 drzemka 30 min. Level hard nadciąga.
Nasze wakacje stoją pod znakiem zapytania,szkoda gadać, zawsze coś.
Jakie becikowe, ludzie wieki temu prawdopodobnie coś takiego było.
Skrzacik bawi się jak przedszkolak
Milenka ma super irokezika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 13:30
J.S, kamciaelcia, Katy, kattalinna, Wowka, D_basiula, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Olciabos u nas nawet nie ma tuli tuli, jest jak u Katy, uwielbia rzucać, a i jeszcze kopać.
Wiecie co, nie wiem czy po tym szczepieniu boli Leosia noga czy co, bo od rana raczkuje na trzech kończynach... dziwnie podwija tą nogę co miał szczepienie.
Skrzaciku jak pięknie karmisz misia
Zuzia jaka ślicznotka :-*
My chcemy jechać na polskie morze ale nie wiem gdzie, zawsze jeździmy do trójmiasta, ale z chęcią bym coś zmieniła w tym roku. Jedynie czego mi będzie żal to takiej fajnej restauracji w gdyni, uwielbiam u nich rybkeWowka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...