Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy, no kto? MY 😉
Dziecko przespało się w samochodzie ponad harmonogram i jeszcze się bawimy 🙄
Konkretnie właśnie karmi miśka łyżeczką. Albo okłada tą łyżeczką po nosie, tak na zmianę 😂Katy, Cola87, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Ja padam na ryj.
Ani jednej drzemki dzisiaj. Ani jednej!!!
Nawet na spacerze nie spała. Mendolina.
Padła mi w samochodzie jak odbieralam ja od rodziców. Nawet jej nie kapalam, tylko dałam jeść na śpiocha i o 19 padła. Więc idę spać bo nie wiem jaka noc mnie czeka. Może jutro rano ujrze ząbka? 🤔🤔 -
A ja tak wogole przetransportowalam wczoraj lozeczko do dziecięcego pokoju i mleko podałam w łóżeczku. Usnęła na rekach i odłożyłam z powrotem. Szkoda tylko ze już po 50min się obudziła i tylko cyc ja uspokój. Została już z nami w łóżku.
Teraz też spi w swoim pokoiku, ciekawe kiedy się obudzi. Liczę na to że pospi jakieś 3h, wkoncu dzisiaj pełnia a ostatnim razem jak byla pełnia to mieliśmy całkiem fajna noc. Liczę na powtórkę.
Dobranoc -
Feeva, to ja jestem matką mendoliny 😜 Współczuję jednak dnia, w głowie mi się nie mieści brak drzemek 😮
Wowka, jak to karmił misia? Ja się nigdy nie doczekam takiego poziomu zabawy...
Cola, dzięki za odpowiedź. Myślałam, że on lajnem to wszędzie można. Ja się właśnie obawiam, że za łatwo poszło bo tylko zaświadczenie od położnej/ lekarza dołączyłam. Teoretycznie do wszystkiego innego mają dostęp, zobaczymy. -
Kattalina też tak myślałam że wszystko sobie sprawdza, ale u nas to wyjątkowy ten urząd...co chodziliśmy to każdy coś innego chciał, mój mąż się już wkurzył i powiedział że więcej nie idzie tam. No i wzięłam sprawy w swoje ręce i dokończyłam sprawę ale trzymam kciuki żeby u Was od razu było wszystko ok fajnie że możecie to online załatwiać. U nas widać jeszcze średniowiecze
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka ale fajnie że już Skrzacik się tak fajnie bawi. Moje dziecko narazie tylko mnie chce karmić jak mu dam łyżeczkę a jak mu buzie wycieram chusteczką to mi ja zabiera i wyciera moja buzię. w końcu matka też na pewno brudna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:18
Wowka, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Usnął. Padam na dziób, również.
Kattalinna, Skrzat dotykał pyszczka misia łyżeczką. Pustą oczywiście 😉 strasznie dużo gadał też i jakoś inaczej niż do nas 😊
Cola, ja jestem karmiona wymemłanym chrupkiem kukurydzianym zazwyczaj 😁 a przecież to jest jasne, że matka brudna jak synek brudny 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:35
Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Zebym to ja wiedziała kto bedzie swiadkowa..szczerze mowiac nie mam kogo wziac Siostra bedzie miala male dziecko to raczej odpada, kolezanek nie mam na tyle bliskich zeby sie nadawaly...Takze sie bede musiala troche naglowic zeby kogos wymyślić
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Aaaa przyszedł dzisiaj pod wieczor bidon z aventa i doidy cup.
Jutro będziemy testować.
Na szybko dałam dzisiaj bidon z woda. Raz udało jej sie pociągnąć, ale do ust nie dolecialo 😂😂
Edit: mała już spi z Nami. Tylko cyc był w stanie ogarnąć jej histerię🤦
Aaa jeszcze cos. Mała dzisiaj zaczęła stawać na nogi przy kanapie 😍😍😍Cola87, Katy, Berbecia, Wowka, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Hej ho hej ho
Też jestem,podczytywałam ale czasu brak .
Byłam dzisiaj z synem prywatnie u laryngologa w Grzawie. Jestem lżejsza o 2 stówy ale za to pełna w recepty. Jutro trzeba jechać wykupić bo późno wróciliśmy.
Zachaczyliśmy w nagrodę o Maca.
Milena spędziła wieczór z tatą sam na sam. Jak wróciłam to mnie tak przytulała aż mi tak słodko było.
Co do becikowego nie pamiętam tych pieniędzy już ,tak samo z ubezpieczeń.
A wiecie co mąż był dzisiaj zazdrosny. Miłe to było po tylu latach razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:55
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Berbecia, z jakiego powodu ta zazdrość? 😊 Mój to chyba nigdy zazdrosny nie był... Albo nie pokazał 🤔
Ja jestem zazdrosna o zdolności chłopaków! Wowka, Cola, uczylyscie synów tego karmienia i wycierania? U nas oczywiście chusteczka służy do tego co wszystko czyli do zjedzenia... Może to dobrze w sumie, że kawalerowie tak karmić lubią 😉 -
Kattalina może dla kogoś to nic ale dla mnie nawet taki drobiazg dużo znaczy.
Zazdrosny był o to że się wypicowałam i sama z synem pojechałam.
Jak się ubierałam to pytam się go czy mogę tak jechać a on mi na to że nie wiec pytam się go dlaczego a on mi mówi że za ładnie wyglądam jak na wizytę u obcego doktora.kattalinna lubi tę wiadomość