Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Słodka Milenka 😊 do znudzenia będę powtarzać że uwielbiam śpiące dzieci ❤
Nie śpię, bo mąż pierze kanapę. A ja uwielbiam ciężką pracę. Mogę godzinami się jej przyglądać. 😂Feeva, kattalinna, Hoope, pawojoszka, Tanda lubią tę wiadomość
-
Jeszcze 3 strony i nadrobię
Ale piękne dzieciaczki i mamy też
Cola proszę o mnie pamiętać, ja też południe;-)
Mój mąż właśnie się przebudził i pyta mnie gdzie mamy jakieś otwarte ciastka! O tej godz!!!
My dziś po szczepieniu na meningokoki i masakra, płacz gorączką, ledwo żyje...
Rano dokończę czytanieW końcu się udało...
-
Dzien dobry :p
Super ma Milenka czuprynke
U nas chyba jakis skok bo Kamil maruda i nie chce dalej jesc stalych pokarmow...Mam nadzieje, ze jesi to skok faktycznie to po nim opanuje siadanie i inne umiejętności...
Tesciowa wytrzezwiala i sie wczoraj pytala co kupic Kamilowi na roczek, az mialam jej ochote powiedziec zeby mu zrobiła prezent i przestala sie zachowywac jak zul..Denerwuje mnie postawa narzeczonego bo jak jest pijana to na nia nadaje itp a jak przyjdzie trzezwa to ani slowa jej nie powie i moze ona przez to mysli, ze nam jej zachowanie nie przeszkadza? Chociaz chyba slepy by zauwazyl, ze jak do nas wchodzi to nie jest mile widziana... -
Milenka jakie włoski 😃❤️
Wowka hahahaha a czemu pierze? Tak po prostu? O tej godzinie? 😁
Sela mój Mąż też po nocach je słodycze. Rano tylko papierki znajduje, bo oczywiście nie umie do kosza wyrzucić 🙄
U nas rzadkie zielone kupy. Jedynka górna już prawie, prawie!Sela lubi tę wiadomość
-
Jaka fajna mama Milenka 😍 moja gwiazda zamiast dać lali pić to by sama wyciumkała i butelkę, i lalkę... 😉
Kolejna noc gdy padłam przy usypianiu córki... Dziś było w końcu normalnie, czyli 3 czy 4 karmienia, z czego 2 to takie krótkie kilka łyków. Wstalysmy o 6, właśnie zmywarka krzyczy, że skończyłam zmywać (też lubię ciężkie prace 😉 ) a dziecko powoli marudzi na drzemkę. Wyczekuję ❤
Nowych skilli nie ma ciągle u nas, ale coś po woli się zmienia. Mamy taką zabawkę z przesuwanym okienkiem, które w końcu jest przesuwane a nie jedzone. I ogarnia czesanie, pozazdrościłam Mani. Tylko u nas szczotka służy do czesania mamy albo do gryzienia. Ale na hasło wie co będzie więc jest nieźle 😉
Edit bo zyskałam chwilę pozytywką 😉 też próbowałam usypiania w łóżeczku. Buhahaha 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 07:51
Berbecia lubi tę wiadomość
-
Dobry, dobry.
Chociaż czy ja wiem? 😉
Feeva, nie no, z nudów nie prał 😀Przedwczoraj kanapa oberwała bełtem. Trzy razy prałam ręcznie i nadal smierdzialo. Trzeba było przeprowadzić pranie maszynowe 😐
Mój też po nocy je słodycze. I tu widzę jawną niesprawiedliwosc. Kto to widział, żeby tyle jeść słodkości i tak wyglądać?!?😋
Moje dziecko nadal mogłoby się czesać gąbką 😊
Mam nie-dzień. Czekam na drzemkę. Też pójdę spać, a co.
Edit. Specjalnie dla Prezesa, fana Maroon 5. https://m.youtube.com/watch?v=S9A9Uw9e2p8
I dla mam, męski sposób na przewijanie 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 09:16
Feeva, Sela, Hoope lubią tę wiadomość
-
juhu
chyba zasnąl
sam
kilka razy wchodziłam (bo wstawał, a tak nie da się usnąć), ale nawet nie zamarudziła mocniej
boje się jeszcze do niego wejsc i ułożyć
Dziś w takiej pozycji 😂
A co w tym czasie robił drugi syn?w przypadku dzieci cisza nie oznacza nic dobrego😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:30
kattalinna, Sela, Patk, Wowka, pawojoszka, Feeva, Berbecia, Cola87, Hoope, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko leży tylko gdy śpi. A śpi tylko, gdy ją uspię cyckiem. Nie muszę bujać nawet przy tym, muszę karmić. A nawet nie karmić, dać ssać. Choćby nie wiem jak była śpiąca, nie ma szans żeby położyła się gdzie indziej niż przy cycku.
Mój mąż chudy nie jest i nie je słodyczy po nocach. Może mu zacznę wciskać czekoladę zamiast wysyłać na siłkę? 😉
Nie lubię tego dnia już.
-
Hehe czyli nie tylko mój facet wpierdziela słodycze po nocach i wygląda jak patyk (Chociaż i tak już przytył z 8kg po ślubie)
Kamcia jaka pozycja :-* ka bym chyba nie ruszała
U nas od paru dni udaje mi się usypiać na leżąco, ale to tylko na noc, w dzień chyba jest zbyt jasno i wszystko go interesuje.
Jeny Leo cały czas ma ponad 38...maruda okropna, płacz i rączki... wymiękam. A to szczepienie po min 2 mies trzeba powtórzyćW końcu się udało...
-
Pospamuje trochę, bo nie chce mi się edytować
Wiecie, że mój Leo dopiero od tyg ogarnia kubek ze słomką?! Chyba jedyny został hehe
A uwielbia świeżo wyciskany sok z pomarańczy, aż się trzęsie jak widzikattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnySela wrote:Pospamuje trochę, bo nie chce mi się edytować
Wiecie, że mój Leo dopiero od tyg ogarnia kubek ze słomką?! Chyba jedyny został hehe
A uwielbia świeżo wyciskany sok z pomarańczy, aż się trzęsie jak widzi -
Katy, fishery z reguły mają regulację więc obstawiam, że tak. Chyba Tanda ma to nie poprawi 😉
Uff, przynajmniej słomki z bidonu Bożenka nie gryzie. Z reguły 😉
Wowka, też mam tatusiów z pieluchami 😁
Edit bo mi link nie udał sięWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 10:47
Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, padłam 😂 dobre 😀
"Smesny odpad" 😂😃 uwielbiam czeski język 😂
No ale piosenka eko i z przesłaniem 😉
Edit. Miałam spać, a nadal się chichram. 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 10:57
kattalinna lubi tę wiadomość