X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko spoko w tej restauracji tylko sala troche mala i boje sie, ze bysmy sie troche gnietli...Dlatego jeszcze wzielam pod uwage hotel, ktory jest dosyc blisko, cena od os. wyzsza o 30zl, ale menu duzo smaczniejsze sie wydaje:p Tylko nie wiem czy opcja do 00 wchodzi u nich w gre..Jeszcze mam jedna restauracje na oku poki co, czekam na odp od nich czy maja w ogole termin w sierpniu :)

Babka sie mnie pytała o kolor sukni, bukietu, a ja wielkie oczy zrobilam bo jeszcze o tym nie myslalam xd W sumie zanim poznalam narzeczonego to myslalam, ze zostanę stara panna takze ten...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, Katy, czyżbyś przybyła do nas z początku XX wieku, że staropanieństwo u siebie obstawiałaś już? 😉

Ilu gości przewidujecie? Będzie normalne wesele z muzyką i tańcami? Hotel o tyle jest fajną opcją, że pokój do spania, karmienia itp. na miejscu.

edwarda20 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :p Dookola wszedzie byly pary z 2-3 letnim stazem, a ja jak mialam chlopaka przez 2 miesiace to byl cud, umysl nastolatki jest czasem ciężki do ogarniecia xd

Ok.50 :p Tak, ma byc muzyka i tance bo bez tego to nawet do 00 nikt nie wysiedzi raczej :) No wlasnie ten pokoj mnie tez przekonuje:p

Kwiatkowa24 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, też mnie ubawiło to staropanienstwo 😁 z tym bukietem i kolorem sukni to chyba kurtuazyjne zagadanie, taka zapchajdziura 😁

Katy, też uważam że hotel to dobra opcja. Co do godzin wesela to można się pewnie dogadać, a w razie czego będzie pokój dla Kamila.

My planujemy w wakacje (i nie tylko) Mazury. Pierwszy raz już Majówka w planie. Oby pogoda była...

Majowa, cóż za radosna ślicznotka 🤩 no widać od razu że dzień jest dobry 😁

Co do nadmorskich miejscowości, to już tu kiedyś polecałam Karwienskie Błota. Jeśli szukacie miejscowości bez tłumów, lansu, zgiełku i tandety, to dobre miejsce. A jeśli lubicie chodzić po deptaku i przepychać o miejsce na plaży to Karwia albo Hel 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 11:09

Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka wrote:
    Haha, też mnie ubawiło to staropanienstwo 😁 z tym bukietem i kolorem sukni to chyba kurtuazyjne zagadanie, taka zapchajdziura 😁

Albo o dekoracje chodzi. Ja miałam zdjęcie bukietu przynieść, bo chcieli mi kwiaty na stoły podobne dobrać :)

Katy lubi tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby taka mała rzecz a cieszy:

Matylda jadła bułę. Chyba zaczęło ją suszyć, bo położyła bułę, poszła do krzesełka do karmienia, wzięła z niego pusty kubek, przyniosła mi i mnie nim poszturchała :) Przyniosłam picie, napiła się i wróciła do jedzenia buły :)

Fajne to jest jak te dzieci się coraz rozumniejsze stają :)

Nina83, kattalinna, Wowka, Katy, Sela, pawojoszka, olciabos lubią tę wiadomość

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela podaj pliss nazwę tej restauracji z pyszna rybka w Gdyni😁😁😁 w czerwcu chętnie tam zajrzę

Nasza córka jak je chrupka bo juz sama potrafi wsadzic sobie do buzi, to chętnie daje też spi i mamie do dziubka😂

A na taka lale z butelka i smoczkiem i co prawda do ust konkretnie mię trafia ale wie gdzie lali powinno sie przyłożyć buteleczkę czy smoczek.

Teraz drzemie, zapewne po 30min się obudzi.
    Spi bez szumów, zasnęła też bez szumów, co prawda za drugim razem sie udało ja dopiero odlozyc ale ważne że się udało.
    A ja siedzę na kanapie cicho i czekam na jeki 😂😂 mój czas żeby nadrobić organizacje roczku, poodpisywać na maila w sprawie szkoleń i wakacji w Gdyni😜 ale te pół godz zawsze tak szybko leci że w ostatniej chwili pisze i tutaj na forum😂😂😂 szaleństwo

Edit: cale 42min spala😂😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 12:12

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już u niej lepiej z apetytem, więc chyba ładnie jej te dziasla dokuczaly. Ale nie ma co się dziwić jak wychodzą 4 zeby na raz 🙆

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie raczej pytala po to zeby wiedziec w jakim kolorze mialyby byc dekoracje na stolach :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J. S my ze względu na odległość do Stegny jedziemy. Jadę tam pierwszy raz, zawsze to była leba albo ustka

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Planów urlopowych brak chociaż może Legnica i okolice będą.

Katy, my mieliśmy 30 osób, bez tańców, z muzyką do kotleta tylko i siedzieliśmy do północy, lokal czynny chyba do 22, obsługa nas zostawiła i poszli spać :-D a skin był o 15 więc trochę godzin posiedzieliśmy. Wszystko od gości zależy 😉

Edit: Ślub był o 15, skina nie kojarzę żadnego, chyba że łysego świadka 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 17:43

Wowka, Katy lubią tę wiadomość

preg.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram, popieram przedmowczynię 🙂

U nas 32 osoby, ślub o 12, impreza do 1. Tańce były, ale dopiero gdzieś od 20 😁

W autobusie z powrotem wracałam już na boso, bo nawet balerinki nie wchodziły mi już na nogi. A później okazało się że nie mamy klucza do mieszkania... I dopiero się zrobiło śmiesznie 😀

kattalinna lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udane wesele zależy od pary młodej i od gości, jak jest dużo młodych to się bawią:) U nas 100 osób, 35 stopni, ślub na 15,impreza od 17 do 4. Poprawiny przy muzyce puszczonej z kompa (oczywiście na głośniki XD), przy nirvanie dopiero ludzie się bawili XD

Wowka ślub o 12 zawsze mnie zastanawiał,czemu tak wcześnie? Moja kuzynka miała o 11 i do 24 goście nie mogli wyrobić.

Ola_Ola lubi tę wiadomość

• Wowka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, bo nie chcieliśmy wesela sensu stricte. Był poślubny obiad w restauracji, do tej 20 wszyscy mieli okazję pogadać, później zaczęły się tańce, ale bez zespołu.

Ogólnie goście później chwalili takie rozwiązanie. Osobom starszym też było łatwiej wytrzymać do 1 niż całą noc 😏 młodzi też się wychulali.

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wam pospamuje z nudów 😁 skoro tak sentymentalnie lecimy 😁

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e14e4bd7f97e.jpg

Nina83, Berbecia, Katy, Sela, kamciaelcia, J.S, Cola87, edwarda20, Patk, kattalinna, White Innocent, D_basiula, jangwa_maua, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka... pięknie 😃 wyglądasz jak dziewczynka 13-to letnia 🤔

Wowka lubi tę wiadomość

• Sela Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka ale cudnie;-)

Cola niczym nie smarowałam. Zaraz napiszę mężowi, żeby kupił tą maść. Dziękuję

Mama32 zabij nie pamiętam nazwy. Ale wiem, że jest wzdłuż tego portu, co są knajpki jedna przy drugiej przed plażą i wygląda jak stary drewniany statek eh. Mąż wróci z pracy to zaraz zapytam, bo on pewnie pamięta.

Mama32, Wowka lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, jak patrze na takie piekne zdjecia, to az moglabym moze wziasc slub 😄

Wygladasz pieknie i mlodo
    Skrzacik wg mnie jest do ciebie podobny

Wowka lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • White Innocent Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Planów urlopowych brak chociaż może Legnica i okolice będą.

Ooo, moje rodzinne strony ;)

dqprk6nlms3rllhb.png
    3i49k6nljfqm9pc5.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka ale szczęście bije z tego zdjecia :)

Katy tez mnie rozwalilas tym staropanienstwem :p

Katy, Wowka lubią tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
‹‹ 2197 2198 2199 2200 2201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ