Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiu trzymaj sie cieplutko i trzymam kciuki zeby szybko udalo sie z nastepna ciaze i daj nam znac. Strasznie mi przykro....
Fatalita filmik jest z calego USG. Kazdy pomiar i wlasnie tlumaczylismy dzieciom co i jak ale glosu lekarza nie slychac ale bez problemu wiesz co i jak jest po kolei robione. Pamiatka na cale zycie. -
Dzieki za rady oczywiscie bedziemy wszystko konsultowac wiec dziekuje za rady i wskazowki. KASIA naprawde tak berdzo mi przykro my tez bardzo dlugo sie staralismy dlatego to tak boli, dlaczego to jest wszystko takie trudne i skomplikowane nie wiem czy tez mnie to nie czeka wiec lacze sie w boluLusia
-
Kasia, bardzo współczuję
Wiem, że to marne pocieszenie, ale lakarz mi mówił, że po stracie ciąży szybko sie zachodzi ponownie. U mnie sie sprawdziło.
Trzymaj sie cieplutlo.
7.2015 Aniołek [6tc]
11.2015 Aniołek [9tc]
1.2016 Aniołek [6tc]
11.2016 Synek 10pkt:) -
nick nieaktualnyOla Ola super wiesci powizytowe, ciesze sie bardzo
Mycha wspolczuje Ci tego stresu i trzymam kciuki za malenstwo. Musi byc dobrze!!!!!
Hoope no charakterna ze mnie babka ale wiesz w tamtej sytuacji dziewczyna czepila sie mnie ze nie powiedzialam o czym co wczesniej w zyciu przezylam i ze nie widac tego po mnie ze moglam takie cos przezyc. Szok mnie zlapal bo nie musze wywalac swojego zycia tutaj i wolalam odejsc niz sie klucic po prostu. A pozniej kolejna awantur z jej udzialem i ona skasowalo konto
Ja dziewczyny czuje takie pukniecio-musniecia i dzisiaj lekarz stwierdzil ze moge czuc te ruchy bo nam pokazal z jaka sila maluch kopie i faktycznie w tym miejscu gdzie ja je czuje -
Kasiu mi również bardzo przykro, ale wierzę, ze szybko wrócisz szczęśliwie na fioletowa stronę!
A ja mam dzisiaj przypływ miłości i tak siebie mówię do brzuszka jak bardzo kocham dzieciątko.. jak wariatka ❤ hihi -
Współczuję Kasiu. Dzielna bądź. Przyszłam pozdrowić Was dziewczynki bo jakoś mam sentyment majowkowy a tu od razu zła wiadomość. U mnie ok. Pierwszy cykl po cb w sumie 5dpo i liczę ze się udało.
PodwojnaMamaWdwupaku, kamciaelcia, Feeva, kelegena, Doti87, Fermina, Hoope, malwka08 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ola_Ola wrote:Mam lekarkę, która pracuje na Karowej w Warszawie. Rodziłam w Orłowskim na Czerniakowskiej i tam znowu zamierzam rodzić.
A Ty jesteś z Warszawy?
Ja jestem spod Warszawy (jeśli mogę wtrącić ) i zamierzam rodzić na Żelaznej, bo tam pracuje mój gin, do którego chodzę prywatnie i kieruje on tam wszystkie swoje pacjentki
malwka08 jeśli tak, to ja też jestem wariatką bo też często mówię do swojego dziecia w brzuchu I ciągle głaszczę brzuszek
Jeeeeeeezu, nie kupię więcej opiekacza do tostów z biedronki. Ledwo zaczęłam sobie opiekać bułki do hot-dogów, a tu mi coś zaczęło strzelać, obudowa zaczęła się ruszać, zaczęły się robić bąble i bałam się, że zaraz wybuchnie mi w twarz. W całej chałupie wali palonym teflonem A opiekacz ma niecały rok i użyty może z max 10 razy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 20:32
Ola_Ola lubi tę wiadomość
-
Existenz wrote:Współczuję Kasiu. Dzielna bądź. Przyszłam pozdrowić Was dziewczynki bo jakoś mam sentyment majowkowy a tu od razu zła wiadomość. U mnie ok. Pierwszy cykl po cb w sumie 5dpo i liczę ze się udało.
Existenz lubi tę wiadomość