Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Hoope
To ty wykrakalas 😂
Ja wiem że będzie zrzadzeniem losu Krzyś
Hihi ciiicho bo mąż się dowie (Twój) a daleko do mnie nie ma
No chłopa czuję jak nic i ta kreska coś mocna, całkiem chłopięca 😉😆 Ale może się mylę? 😆
Tak się podjarałam, że aż nie wykluczam za rok, kto wie, może mi odbije, gdzieś ta Rozalka krąży i czeka 😂 Czyż nie piękny dzień na takie niespodzianki? Albo letrox działa 😂
Ale spotkania nad morzem z dzieciorami nie odpuszczę!kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
pawojoszka wrote:Widać wiosna ,bociany wracają, ciąże się sypią 😁 to kto następny?
Ja kilka osób jeszcze przepuszczę w kolejce, ale grzejcie miejsce i dla mnie 😄
Trzeci chłopak też fajny u Kamci, mogę sobie tylko wyobrazić te wojny 😂
-
O rany co ja czytam 😮 Gratulacje 😘😘😘
Ja puszczam wszystkie w kolejce bo mi sie nie spieszy xd
Kamil wlasnie padl w aucie, mial tylko jedna drzemke, na pewno to nie sen nocny xd Bylismy z moja babcia w pizzeri, Kamil byl bardzo grzeczny Zjadł nawet caly mus co mu sie raczej nie zdarza ostatnio xd Balagan narobil straszny,ale nie plakal w ogole ani nic :pkamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsix, to już bardzo niedługo
Mój mąż jak grał Zuzi, to siedziała jak zahipnotyzowana Metallica
Tak mnie nakręciłyście na tą ciąże, że nawet nie pomyślałam, że na testy to u mnie za wcześnie, chociaż w tym miesiącu mi się okres przesunął i miałam jakieś 5-6 dni wcześniej. Nic, zrobić można, ale jak i tak czuję, że nic z tego.
Pawojoszka, ja dzisiaj tez ogarnąć się nie mogłam po tej zmianie czasu. -
Asix, szkoda, że można kliknąć tylko "lubię", ja wręcz uwielbiam takie nauczanie ❤ szkoda, że my nie umiemy na niczym grać... Ale ostatnio mąż przez chwilę dał "pograć na winylu", kiedyś był DJ'em 😉
Młoda śpi, godzinowo niby bez zmian, ciekawe o której wstanie. Teoretycznie przewiduję 5...
Kamcia, masz już plan na newsa?😁
Edit: Jak karmiłam teraz Bożenkę to mnie olśniło czemu takie wyraźne kreski 27dc - bo to bliźniaki 😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 20:08
J.S lubi tę wiadomość
-
O proszę jakie tu wieści 😁 Kamcia gratuluję 😁. Ja mimo chęci to już mój 3 nie chce. Ewentualnie jakby się chałupę ogarnęło. A ja tak lubię być w ciąży 😁.
Dziś robiłam domową sesję wielkanocną 😂. Coś tam nawet wyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 09:10
kamciaelcia, kattalinna, D_basiula, Berbecia, pawojoszka, Katy, Wowka, Mycha666, Cola87, Hoope, Sela, Feeva lubią tę wiadomość