Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakbym nie uprawiala to by nie było
Gdyby nie było to bym panicznie się nie bała 😂
Beta za droga więc kupilam test...
Mętlik w głowie jest
Ale ja wiem czyja to wina, kto ostatnio krakal 😛
Tak szczerze, nawet jeszcze nie przedyskutowalismy czy w ogóle planujemykattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia gratulacje
Nie mogłam się zalogować na komórce, żeby zalajkować, dlatego specjalnie odpaliłam kompa.
Edit. Myślałam najpierw, że do Prima Aprilis się przygotowujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 15:16
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Haha Kamcia i ja się jaram, niech będzie tak jak sobie życzysz! 😘😘😘 Choć będzie trzeci chłopak 😛
A weszłam na forum żeby Wam powiedzieć, że dostałam fajną wiadomość od koleżanki, która ma miesięczniaka, cytuję: zaraz zrobię sobie sepuku 😂😂😂kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia gratulacje, super księżniczka będzie jak nic, musi być jakaś równowaga w przyrodzie i ktoś tych chłopaków musi ci pomóc ustawić do pionu. Koniecznie nagraj męża i zdaj relacje z reakcji.
U nas dziś pięknie ,obiad sobie darowaliśmy ,wzięliśmy kiełbaski i dzień w ogrodzie Patryk wcale nie chce do domu wracać , nawet dziś wstał ,jeszcze oczu dobrze nie otworzył i w piżamce na dwór już leciał ,muszę pamiętać drzwi na klucz zamykać bo mi dziad mały ucieknie.
Wróciliśmy ,siadłam do kawy patrzę a tu taka nowina. Widać wiosna ,bociany wracają, ciąże się sypią 😁 to kto następny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 16:55
kamciaelcia lubi tę wiadomość