Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela, leci, leci - co by to było bez klanu?😉 Ostatnio nawet dwa odcinki obejrzałam. Matko i córko, tak drętwych dialogów dawno nie słyszałam 😮 w sumie nawet nie winię aktorów bo z takim scenariuszem to chyba nawet Nicolson grałby jak Rysio z klanu...
Wowka bodajże wczoraj wrzucała Evie instrukcję do fotek 🙂
Bożenka usnęła o 20. Miło z jej strony 😉 podobno wieczorny spacer pomaga na spanie. Zobaczymy 😉MajowaMamusia, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
Kattalinna jestem jestem
Przez moje przeziębienie, przeziębienie Meza i katar Mani połączony z wychodzącą dwójka i druga jedynka czułam się jak 💩💩💩💩💩. Próbowałam nadrobić ale ciągle coś.
No i teść wylądował w szpitalu z zapaleniem układu moczowego i kolką nerkową, przez co mojego Męża praktycznie od czwartku prawie nie było w domu, a wszystko na mojej głowie z zakatarzonym dzieckiem. Spacer, obiad, zakupy, sprzątanie.
Na szczęście już lepiej.
Wszystkie dzieci, które widziałam cudowne ❤️
Sto lat dla wszystkich zaległych swietujacych 🙂
Eva witam również, ciekawa jestem ile utajonych nas podczytuje
Wowka biedny Skrzacik, ale dobrze, że się nie powtorzylo 😘
Katy dziewczyny już wszystko napisaly. Nie przejmuj się pierdoleniem tej pediatry.
U nas zębów 3, kolejne 2 w natarciu.
Sela piękne rzeczy robisz! ❤️❤️
Co takiego strasznego jest w Kurach? 🤦♀️🙈🤣
Patk, uśmiałam się 🤣🤣🤣
Dzisiaj wywiozlam Manię do dziadków i pół dnia sprzatalam w domu. Pomylam okna. A teraz leżę i kwicze bo mnie wszystko boli 😁
Jutro Maz juz w domu i w końcu spędzimy cały dzień razem.Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlanik jak moda na sukces, pod każdym względem też ostatnio widziałam odcinek😁 zdjęcie wrzuć na zapodaj➡na forum➡dodaj zdjęcie➡skopiuj ostatni link i wklej tutaj.
Eva gratuluję ząbka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2019, 21:52
Sela lubi tę wiadomość
-
Eva, gratki zęba! Tradycja zapoczątkowana przez Kamcię mówi, że ten co znalazł ma przywilej zakupu sukienki 😉
Kattalinna, dumna jestem z kumania Bożenki 🤗
Feeva, współczuję ciężkiego okresu 😐 zdrowia dla teścia! Wam już lepiej?
Zróbmy jutro Dzień Otwarty dla Podczytywaczek 😀
edwarda20, kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
A ja się chciałam przygotować na pobyt w szpitalu i zrobić zapas mleka. No to kupiłam sobie piwko 0% i o wq zaczęłam odciągać po 30 minutach było już 10ml
Kontynuowałam o 23 i dosLo jeszcze 10. Co zrobić? Trochę się martwię bo on w nocy szczególnie do cyca. Tylko teraz się zastanawiam czy on pije czy tylko ciumka. Albo laktator nie ściąga że wszystkich kanalików. Nie wiem. -
Dzien dobry :p
Kamil poszedl spac dopiero przed 21, pospal do 6.50 (na stary czas) wiec troche malo, a czasu na dluga drzemke dzis nie mamy xd
Feeva, zdrowka dla tescia i dla Was oczywiscie tez
Eva, gratulacje zabka
Fatalita, MalaMatylda odezwijcie sie w koncu :p
Asix, mysle, ze Stas odzwyczail Twoje cycki od laktatora, mi tez ciezej bylo ściągnąć po duzej przerwie i mialam wrazenie, ze latator bardzo slabo ciagnie...Moze sie maly odzwyczai do pobytu w szpitalu nocnego cycania albo ciut ograniczy i jakos uzbierasz tego mleczka
Nieskromnie przyznam, ze te delicje mi pyszne wyszly 😂 Urodziwe nie sa, ale dobre xdkamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj dwa razy próbowałam żeby Adaś w dzień zasnął sam w łóżeczku. Porażka. Wieczorem mąż go usypiał i mówi że pod koniec butli dał go do łóżeczka i tam dokończył go karmić. Dał smoka a ten na równe nogi i heja on nie śpi. Ale ciut mniej się wybudzal wczoraj.
-
Dzień dobry.
Termometr mi pokazuje 19 stopni!
Dziś mamy rodzinny dzień, idziemy z Mężem na spacer, a nie pamiętam kiedy spacerowalismy razem.
Miłej niedzieli!Katy, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeeva udanego dnia u nas wczoraj tak ciepło było.
Asix, na kiedy masz termin? Co do ściągania mleka się nie wypowiem bo już dawno u nas mm.
Zuzia dopiero usnęła na pierwszą drzemkę i pewnie jedyną dzisiaj, bo wstaliśmy na nowy czas o 9.30😁 spała od 18.45, 2 razy pobudka na jedzenie w tym czasie. -
Asix, może być ciężko z zapasami... Nie wiem co na to specjaliści typu hafija, ja po sobie widzę bez ściągania, że byłoby trudno przy unormowanej laktacji. Ale na pewno się da. Może kup femaltiker i spróbuj pobudzić laktację intensywnym odciąganiem. Laktator na pewno nie ściąga tak dobrze jak Staś. Na kiedy masz termin? Planujesz karmienie w tandemie?
-
Zakładam jeszcze błąd
Ciiii
Bo nawet mąż nie wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 14:32
kattalinna, Nynka, Wowka, Berbecia, edwarda20, Mycha666, Hoope, pawojoszka, Eva85, Cola87, Katy, Asix, jangwa_maua, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość